Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    5'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Degerfors IF
    Justin Salmon
    Dommer Joakim Ostling viser Justin Salmon (Degerfors IF) det gule kortet.
    7'
    Mål for Degerfors IF!
    Degerfors IF 1 - 0 Helsingborgs IF
    10'
    Taha Abdi Ali
    Taha Abdi Ali (Helsingborgs IF) kommer seg fri på Stora Valla, men avslutningen går utenfor.
    15'
    19'
    Gustav Granath ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Gustav Granath kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stora Valla.
    22'
    Lucas Lingman (Helsingborgs IF) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    23'
    Taha Abdi Ali (Helsingborgs IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til Degerfors IF.
    24'
    Gustav Granath
    Degerfors IF angriper på Stora Valla, men Gustav Granath header utenfor.
    25'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Diego Campos (Degerfors IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    27'
    Skudd på mål, Degerfors IF
    28'
    Helsingborgs IF, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Joakim Ostling tildeler Degerfors IF en corner. Diego Campos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Rasmus Orqvist
    Degerfors IF avanserer forover i Degerfors. Rasmus Orqvist avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Assad Al Islam Al Hamlawi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Helsingborgs IF slipper å klare seg uten Assad Al Islam Al Hamlawi som kommer tilbake på banen i Degerfors.
    32'
    Degerfors IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    Joakim Ostling signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    34'
    Helsingborgs IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Christos Gravius
    Dommeren gir Christos Gravius (Degerfors IF) et gult kort.
    35'
    Frispark for Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark Helsingborgs IF.
    38'
    I Degerfors slår Lucas Lingman en corner fra høyre.
    41'
    Skudd på mål, Helsingborgs IF
    41'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    I Degerfors slår Christos Gravius en corner fra høyre.
    42'
    Diego Campos (Degerfors IF) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    43'
    Frispark til Helsingborgs IF på halvdelen til Degerfors IF.
    44'
    Anthony van den Hurk
    Anthony van den Hurk (Helsingborgs IF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Skudd utenfor mål, Helsingborgs IF
    45'+2
    Spillerbytte - Helsingborgs IF
    Inn: Dennis Olsson
    Ut: Armin Gigovic
    Bytte for Helsingborgs IF. Dennis Olsson kommer inn for Armin Gigovic på Stora Valla.
    46'
    Inn: Rasmus Jönsson
    Ut: Assad Al Islam Al Hamlawi
    Assad Al Islam Al Hamlawi (Helsingborgs IF) erstattes av Rasmus Jönsson.
    46'
    Helsingborgs IF angriper i Degerfors. Taha Abdi Ali fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark Degerfors IF.
    48'
    Gult kort til Helsingborgs IF
    Casper Widell
    Casper Widell (Helsingborgs IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Stora Valla.
    48'
    Degerfors IF fosser fremover, men Joakim Ostling blåser for offside på Stora Valla.
    49'
    Abdelrahman Boudah
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Stora Valla, men klarer ikke å score.
    49'
    51'
    51'
    Degerfors IF fosser forover og Christos Gravius fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    53'
    Joakim Ostling tildeler Degerfors IF en corner. Christos Gravius sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Helsingborgs IF avanserer forover i Degerfors. Taha Abdi Ali avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Adam Carlen
    Ut: Rasmus Orqvist
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Degerfors IF. Inn kommer Adam Carlen, mens Rasmus Orqvist tar plass på benken.
    62'
    Degerfors IF angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Målsjanse! Justin Salmon (Degerfors IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    68'
    69'
    Inn: Nikola Djurdjic
    Ut: Adhavan Rajamohan
    Degerfors IF bytter ut Adhavan Rajamohan med Nikola Đurđić.
    71'
    Inn: Johan Bertilsson
    Ut: Diego Campos
    Degerfors IF gjør sitt tredje bytte. Diego Campos erstattes av Johan Bertilsson.
    71'
    72'
    75'
    Erik Lindell
    Erik Lindell (Degerfors IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Inn: Rasmus Karjalainen
    Ut: Lucas Lingman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Helsingborgs IF. Inn kommer Rasmus Karjalainen, mens Lucas Lingman tar plass på benken.
    75'
    Inn: Andreas Landgren
    Ut: Albert Ejupi
    Albert Ejupi (Helsingborgs IF) erstattes av Andreas Landgren.
    75'
    Degerfors IF 2 - 0 Helsingborgs IF
    Mål: Abdelrahman Boudah
    I Degerfors øker Degerfors IF ledelsen til 2-0 takket være et mål av Abdelrahman Saidi.
    78'
    Frisparket tildelt Helsingborgs IF er farlig nær Degerfors IFs målområde.
    79'
    80'
    80'
    81'
    Inn: Dijan Vukojevic
    Ut: Abdelrahman Boudah
    Degerfors IF bytter ut Abdelrahman Saidi med Dijan Vukojevic. Dette er det fjerde byttet som Tobias Solberg gjør i dagens kamp.
    84'
    Dennis Olsson
    Dennis Olsson (Helsingborgs IF) avanserer forover på Stora Valla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    88'
    Andreas Landgren
    Dommer Joakim Ostling gir Andreas Landgren (Helsingborgs IF) et gult kort.
    88'
    Mål for Helsingborgs IF!
    Degerfors IF 2 - 1 Helsingborgs IF
    Mål: Dennis Olsson
    Målgivende: Anthony van den Hurk
    Dennis Olsson scorer og reduserer til 2-1 på Stora Valla. Det er en fin assist fra Anthony van den Hurk.