Frispark til AIK på halvdelen til Degerfors IF.
    2'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    4'
    Sebastian Ohlsson
    Sjanse! Degerfors IF avanserer forover, men Sebastian Ohlsson avslutter utenfor.
    6'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Degerfors IF like utenfor AIK-området.
    8'
    Abdelrahman Boudah
    Målsjanse! Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Jordan Larsson
    AIK angriper, men avslutningen til Jordan Larsson går utenfor.
    9'
    Frispark AIK.
    11'
    Axel Bjornstrom
    AIK angriper i Degerfors. Axel Bjornstrom fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Mål for Degerfors IF!
    Degerfors IF 1 - 0 AIK
    Mål: Nikola Djurdjic
    Målgivende: Rasmus Orqvist
    Mål! Degerfors IF tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Nikola Đurđić på Stora Valla. Det er en fin assist fra Rasmus Orqvist.
    13'
    Benjamin Mbunga-Kimpioka
    AIK fosser forover og Benjamin Mbunga-Kimpioka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Hjørnespark til AIK
    16'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    18'
    Målsjanse til Degerfors IF! Abdelrahman Saidi treffer mål, men keeper redder.
    21'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    22'
    Amar Ahmed Fatah
    Amar Ahmed Fatah (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) header utenfor.
    30'
    Kristoffer Karlsson tildeler AIK en corner. Nicolas Stefanelli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Bilal Hussein
    Bilal Hussein (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Christos Gravius (Degerfors IF) løfter inn en corner fra høyre på Stora Valla.
    35'
    I Degerfors slår Diego Campos en corner fra venstre.
    36'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for AIK er nær straffområde.
    37'
    Yasin Abbas Ayari
    Målsjanse! Yasin Abbas Ayari (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    41'
    Målsjanse på Stora Valla! Jordan Larsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Mål for AIK!
    Degerfors IF 1 - 1 AIK
    Mål: Amar Ahmed Fatah
    Målgivende: Yasin Abbas Ayari
    Utligning! Amar Ahmed Fatah setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Yasin Abbas Ayari før målet.
    44'
    45'
    Nicolas Stefanelli (AIK) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    45'+2
    Sjanse i Degerfors! Yasin Abbas Ayari (AIK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+3
    47'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Kan AIK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    I Degerfors slår Nicolas Stefanelli en corner fra høyre.
    50'
    Yasin Abbas Ayari (AIK) kommer til en målsjanse på Stora Valla, men klarer ikke å score.
    50'
    Benjamin Mbunga-Kimpioka (AIK) kommer til en målsjanse på Stora Valla, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Kristoffer Karlsson tildeler Degerfors IF en corner. Diego Campos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Skudd utenfor mål, AIK
    55'
    Jordan Larsson (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    56'
    58'
    Nikola Djurdjic
    Sjanse til Degerfors IF! Nikola Đurđić er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    I Degerfors slår Diego Campos en corner fra høyre.
    59'
    Christos Gravius (Degerfors IF) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    61'
    62'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Zac Elbouzedi
    Ut: Jordan Larsson
    AIK bytter ut Jordan Larsson med Zac Elbouzedi.
    62'
    64'
    Rasmus Orqvist
    Degerfors IF angriper, men avslutningen til Rasmus Orqvist går utenfor.
    65'
    65'
    Diego Campos (Degerfors IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    67'
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) avanserer forover på Stora Valla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    I Degerfors slår Axel Bjornstrom en corner fra høyre.
    69'
    Inn: Tom Strannegård
    Ut: Nicolas Stefanelli
    AIK gjør sitt andre bytte. Nicolas Stefanelli erstattes av Tom Strannegard.
    71'
    Inn: Joe Mendes
    Ut: Amar Ahmed Fatah
    Amar Ahmed Fatah (AIK) erstattes av Josafat Mendes.
    71'
    72'
    AIK angriper i Degerfors. Yasin Abbas Ayari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Nikola Đurđić ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Gult kort til AIK
    Axel Bjornstrom (AIK) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Nikola Đurđić ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Degerfors.
    75'
    76'
    76'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Adam Carlen
    Ut: Rasmus Orqvist
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Degerfors IF. Inn kommer Adam Carlen, mens Rasmus Orqvist tar plass på benken.
    76'
    Inn: Adhavan Rajamohan
    Ut: Diego Campos
    Degerfors IF bytter ut Diego Campos med Adhavan Rajamohan.
    76'
    Inn: Dijan Vukojevic
    Ut: Nikola Djurdjic
    Degerfors IF gjør sitt tredje bytte. Nikola Đurđić erstattes av Dijan Vukojevic.
    76'
    Dijan Vukojevic (Degerfors IF) vinkes av for offside i Degerfors.
    79'
    Adhavan Rajamohan (Degerfors IF) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    82'
    Skudd på mål, Degerfors IF
    82'
    82'
    Kristoffer Karlsson tildeler AIK en corner. Axel Bjornstrom sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Inn: Erik Ring
    Ut: Yasin Abbas Ayari
    Bytte for AIK. Erik Ring kommer inn for Yasin Abbas Ayari på Stora Valla.
    86'
    Inn: Henry Meja
    Ut: Benjamin Mbunga-Kimpioka
    Bartosz Grzelak gjør dagens femte bytte i Degerfors, når han tar ut Benjamin Mbunga-Kimpioka og setter inn Henry Meja.
    86'
    88'
    Kristoffer Karlsson tildeler AIK en corner. Axel Bjornstrom sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    90'+4
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi Justin Salmon ligger nede.
    90'+4
    Inn: Johan Bertilsson
    Ut: Justin Salmon
    Johan Bertilsson (Degerfors IF) erstatter Justin Salmon som ser ut til å måtte forlate Stora Valla med en skade.
    90'+6
    Alexander Milosevic
    Dommer Kristoffer Karlsson gir Alexander Milosevic (AIK) et gult kort.
    90'+6
    Gult kort til Degerfors IF
    Anton Kralj
    Anton Kralj (Degerfors IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Stora Valla.
    90'+6
    Adhavan Rajamohan
    Målsjanse på Stora Valla! Adhavan Rajamohan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.