I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Kevin Paredes
    Målgivende: Nigel Robertha
    Mål! Kevin Paredes gir DC United ledelsen 1-0 i Washington, DC. Det er en fin assist fra Nigel Robertha.
    9'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Fabio
    Fabio (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Audi Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    16'
    Patryk Klimala
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    I Washington, DC slår Tom Edwards en corner fra høyre.
    18'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    18'
    Kevin Paredes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    19'
    DC United slipper å klare seg uten Kevin Paredes som kommer tilbake på banen i Washington, DC.
    22'
    Cristhian Casseres Jr.
    NY Red Bulls angriper. Cristhian Casseres Jr. får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    NY Red Bulls angriper, men avslutningen til Patryk Klimala går utenfor.
    24'
    Tom Edwards (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    25'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    27'
    Kyle Duncan
    Målsjanse! Kyle Duncan (NY Red Bulls) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    29'
    Andrew Gutman
    NY Red Bulls avanserer forover i Washington, DC. Andrew Gutman avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Tom Edwards (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    30'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    30'
    Det blir farlig! Frispark for NY Red Bulls er nær straffområde.
    32'
    Tom Edwards
    NY Red Bulls fosser forover og Tom Edwards fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Rubiel Vazquez tildeler NY Red Bulls en corner. Tom Edwards sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    En av NY Red Bullss spillere går i offside.
    34'
    Gult kort til DC United
    Junior Moreno
    Junior Moreno (DC United) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til DC United.
    37'
    Dommer Rubiel Vazquez venter med å sette i gang spillet fordi Kevin Paredes ligger nede.
    38'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Joseph Mora
    Ut: Kevin Paredes
    Kevin Paredes, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joseph Mora kommer inn for DC United.
    38'
    40'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    43'
    43'
    Sean Davis
    Målsjanse til NY Red Bulls! Sean Davis treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    DC United angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    Frispark NY Red Bulls.
    45'
    45'+1
    45'+3
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    45'+3
    Inn: Drew Skundrich
    Ut: Paul Arriola
    Bytte for DC United. Drew Skundrich kommer inn for Paul Arriola på Audi Field.
    46'
    47'
    47'
    48'
    48'
    En av DC Uniteds spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Rubiel Vazquez tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Skudd på mål, DC United
    49'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    I Washington, DC slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    54'
    Joseph Mora
    DC United angriper, men avslutningen til Joseph Mora går utenfor.
    54'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    58'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Wikelman Carmona
    Ut: Fabio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Wikelman Carmona, mens Fabio tar plass på benken.
    58'
    59'
    60'
    60'
    Hjørnespark til NY Red Bulls
    60'
    61'
    Andy Najar
    Dommer Rubiel Vazquez viser Andy Najar (DC United) det gule kortet.
    64'
    Inn: Chris Odoi-Atsem
    Ut: Andy Najar
    Andy Najar (DC United) erstattes av Chris Odoi-Atsem.
    65'
    66'
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Andres Reyes ligger nede.
    68'
    Inn: Lucas Gabriel Monzon Lemos
    Ut: Andres Reyes
    Gerhard Struber gjør dagens andre bytte i Washington, DC, når han tar ut Andres Reyes og setter inn Lucas Monzon.
    69'
    Inn: Youba Diarra
    Ut: Dru Yearwood
    NY Red Bulls bytter ut Dru Yearwood med Youba Diarra. Dette er det tredje byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Daniel Royer
    Ut: Patryk Klimala
    Gerhard Struber (NY Red Bulls) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniel Royer erstatter Patryk Klimala.
    69'
    75'
    Rubiel Vazquez tildeler NY Red Bulls en corner. Wikelman Carmona sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Inn: Ramon Dario Abila
    Ut: Nigel Robertha
    DC United gjør sitt fjerde bytte. Nigel Robertha erstattes av Ramon Abila.
    77'
    Inn: Brendan Hines-Ike
    Ut: Julian Gressel
    DC United bytter ut Julian Gressel med Brendan Hines-Ike.
    78'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Tom Edwards
    Gerhard Struber (NY Red Bulls) gjør sitt femte bytte for dagen. Tom Barlow erstatter Tom Edwards.
    78'
    79'
    80'
    Sean Davis (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    84'
    Wikelman Carmona (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    86'
    I Washington, DC slår Cristhian Casseres Jr. en corner fra venstre.
    88'
    Cristhian Casseres Jr. (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Audi Field.