Målsjanse til DC United! Griffin Yow treffer mål, men keeper redder.
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Moses Nyeman avslutter utenfor.
    13'
    14'
    I Washington, DC slår Lee Nguyen en corner fra høyre.
    17'
    Lee Nguyen (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    19'
    19'
    20'
    Yordy Reyna
    Sjanse i Washington, DC! Yordy Reyna (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    22'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Henry Kessler
    I Washington, DC header Henry Kessler (New England Revolution) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Matt Polster
    Målsjanse! Matt Polster (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Junior Moreno
    DC United angriper i Washington, DC. Junior Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til DC United.
    34'
    Lee Nguyen
    Målsjanse på Audi Field! Lee Nguyen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frederic Brillant vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til DC United.
    38'
    DC United slipper å klare seg uten Frederic Brillant som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Matt Polster ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Tommy McNamara
    Ut: Matt Polster
    Matt Polster (New England Revolution) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tommy McNamara.
    45'+2
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til New England Revolution like utenfor DC United-området.
    45'+5
    Gult kort til DC United
    Frederic Brillant
    Frederic Brillant (DC United) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    45'+5
    Alex Chilowicz tildeler New England Revolution en corner. Lee Nguyen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+7
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New England Revolution.
    47'
    Brandon Bye
    New England Revolution angriper på Audi Field. Brandon Bye header utenfor.
    48'
    50'
    Joseph Mora
    Dommer Alex Chilowicz gir Joseph Mora (DC United) et gult kort.
    50'
    51'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    52'
    Lee Nguyen (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    52'
    Skudd på mål, New England Revolution
    53'
    53'
    54'
    56'
    58'
    Ola Kamara (DC United) vinkes av for offside i Washington, DC.
    59'
    Teal Bunbury
    I Washington, DC header Teal Bunbury (New England Revolution) mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    En av DC Uniteds spillere går i offside.
    62'
    Teal Bunbury (New England Revolution) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    63'
    En av New England Revolutions spillere blir avblåst for offside.
    64'
    65'
    Frispark DC United.
    66'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Lee Nguyen
    New England Revolution gjør sitt andre bytte. Lee Nguyen erstattes av Diego Fagundez.
    67'
    Inn: Cristian Anderson Penilla Caicedo
    Ut: Tajon Buchanan
    New England Revolution bytter ut Tajon Buchanan med Cristian Penilla.
    67'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Erik Sorga
    Ut: Ola Kamara
    Ben Olsen (DC United) gjør sitt første bytte for dagen. Erik Sorga erstatter Ola Kamara.
    68'
    Inn: Federico Higuain
    Ut: Yordy Reyna
    Bytte for DC United. Federico Higuain kommer inn for Yordy Reyna på Audi Field.
    68'
    Hjørnespark til DC United
    69'
    69'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Julian Gressel
    Ut: Griffin Yow
    Griffin Yow (DC United) erstattes av Julian Gressel.
    73'
    73'
    73'
    Federico Higuain
    Sjanse til DC United! Federico Higuain er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Inn: Adam Buksa
    Ut: Teal Bunbury
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New England Revolution. Inn kommer Adam Buksa, mens Teal Bunbury tar plass på benken.
    79'
    Diego Fagundez (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    79'
    79'
    80'
    Inn: Oniel Fisher
    Ut: Joseph Mora
    Joseph Mora (DC United) erstattes av Oniel Fisher.
    81'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til New England Revolution.
    81'
    Dommer Alex Chilowicz viser Junior Moreno (DC United) det gule kortet.
    81'
    Inn: Gelmin Javier Rivas Boada
    Ut: Yamil Asad
    DC United bytter ut Yamil Asad med Gelmin Rivas.
    81'
    82'
    Gelmin Javier Rivas Boada
    Gelmin Rivas (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Adam Buksa
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Adam Buksa går utenfor.
    85'
    Mål for New England Revolution!
    DC United 0 - 1 New England Revolution
    Mål: Gustavo Bou
    Målgivende: Cristian Anderson Penilla Caicedo
    Mål! New England Revolution tar ledelsen 0-1 ved Gustavo Bou. Flott spill fra Cristian Penilla før målet.
    86'
    87'
    DC United 0 - 2 New England Revolution
    Mål: Adam Buksa
    New England Revolution går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Adam Buksa. Cristian Penilla var nest sist på ballen.