Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Paul Arriola
    Målgivende: Felipe Martins
    Mål! DC United tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Paul Arriola på Audi Field. Felipe Martins sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    4'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Drew Fischer tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    11'
    Lucas Zelarrayan
    Columbus Crew angriper i Washington, DC. Lucas Zelarrayan fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    14'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    14'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    17'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Paul Arriola (DC United) vrir seg av smerte i gresset.
    19'
    DC United slipper å klare seg uten Paul Arriola som kommer tilbake på banen i Washington, DC.
    19'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Pedro Santos
    Målsjanse på Audi Field! Pedro Santos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til DC United.
    23'
    Frispark Columbus Crew.
    23'
    Kan Columbus Crew utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Skudd utenfor mål, DC United
    30'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til DC United like utenfor Columbus Crew-området.
    32'
    Gult kort til DC United
    Paul Arriola
    Paul Arriola (DC United) får et gult kort av dommer Drew Fischer.
    32'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    33'
    Miguel Berry
    Sjanse i Washington, DC! Miguel Berry (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    I Washington, DC slår Lucas Zelarrayan en corner fra venstre.
    34'
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew angriper på Audi Field, men Jonathan Mensah header utenfor.
    34'
    Derick Etienne
    Columbus Crew angriper i Washington, DC. Derick Etienne avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    36'
    36'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    37'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til DC United.
    38'
    Derick Etienne (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark DC United.
    42'
    Gult kort til Columbus Crew
    Milton Valenzuela
    Milton Valenzuela (Columbus Crew) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    42'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Columbus Crew...
    45'
    Columbus Crew scorer på straffe!
    DC United 1 - 1 Columbus Crew
    Mål: Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    45'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Adrien Perez
    Ut: Tony Alfaro
    Tony Alfaro (DC United) erstattes av Adrien Perez.
    46'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Liam Fraser
    Columbus Crew avanserer forover på Audi Field og Liam Fraser kommer til avslutning. Headingen blir klarert av DC United.
    46'
    46'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    49'
    Columbus Crew angriper på Audi Field og Pedro Santos får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    49'
    Columbus Crew avanserer forover i Washington, DC. Derick Etienne avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Adrien Perez
    Adrien Perez (DC United) avanserer forover på Audi Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    52'
    Ola Kamara
    Ola Kamara (DC United) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Andy Najar
    DC United angriper, men avslutningen til Andy Najar går utenfor.
    54'
    Columbus Crew fosser forover og Derick Etienne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    57'
    60'
    61'
    Inn: Yordy Reyna
    Ut: Paul Arriola
    DC United bytter ut Paul Arriola med Yordy Reyna.
    61'
    Inn: Chris Odoi-Atsem
    Ut: Julian Gressel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Chris Odoi-Atsem, mens Julian Gressel tar plass på benken.
    61'
    Miguel Berry (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Audi Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    64'
    Mål for Columbus Crew!
    DC United 1 - 2 Columbus Crew
    Mål: Pedro Santos
    Målgivende: Nagbe Darlington
    Mål! Columbus Crew tar ledelsen 1-2 ved Pedro Santos. Det er en fin assist fra Nagbe Darlington.
    66'
    68'
    Inn: Ramon Dario Abila
    Ut: Junior Moreno
    Hernan Losada gjør dagens fjerde bytte i Washington, DC, når han tar ut Junior Moreno og setter inn Ramon Abila.
    69'
    Inn: Nigel Robertha
    Ut: Ola Kamara
    DC United gjør sitt femte bytte. Ola Kamara erstattes av Nigel Robertha.
    69'
    I Washington, DC slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    70'
    70'
    I Washington, DC får Miguel Berry (Columbus Crew) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Marlon Hairston
    Ut: Liam Fraser
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt første bytte for dagen. Marlon Hairston erstatter Liam Fraser.
    72'
    Ramon Dario Abila
    Sjanse til DC United! Ramon Abila er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Inn: Steven Moreira
    Ut: Harrison Afful
    Columbus Crew bytter ut Harrison Afful med Steven Moreira. Dette er det andre byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    73'
    Målsjanse til Columbus Crew! Miguel Berry treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    75'
    DC United 1 - 3 Columbus Crew
    Målgivende: Miguel Berry
    Mål! Columbus Crew øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Lucas Zelarrayan på Audi Field. Flott spill fra Miguel Berry før målet.
    76'
    77'
    Yordy Reyna
    Målsjanse! Yordy Reyna (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    78'
    Miguel Berry ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    79'
    Felipe Martins
    Dommeren gir Felipe Martins (DC United) et gult kort.
    79'
    Miguel Berry ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Washington, DC.
    80'
    Miguel Berry (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Frispark til DC United på halvdelen til Columbus Crew.
    81'
    Derick Etienne ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    82'
    Inn: Bradley Wright-Phillips
    Ut: Derick Etienne
    Caleb Porter (Columbus Crew) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Bradley Wright-Phillips erstatter Derick Etienne som sannsynligvis er skadet.
    83'
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Lucas Zelarrayan
    Bytte for Columbus Crew. Luis Diaz kommer inn for Lucas Zelarrayan på Audi Field.
    83'
    84'
    88'
    89'
    DC United angriper i Washington, DC, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'+2
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Columbus Crew.