Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Ulises Segura
    Målgivende: Paul Arriola
    I Annapolis tar DC Unitedledelsen 1-0 etter et mål av Ulises Segura. Paul Arriola var nest sist på ballen.
    1'
    Ismail Elfath tildeler DC United en corner. Junior Moreno sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Frederic Brillant
    Frederic Brillant (DC United) header utenfor.
    4'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    7'
    Spillet på Navy-Marine Corps Memorial Stadium er stoppet midlertidig fordi Luciano Acosta ligger nede.
    9'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    En av Columbus Crews spillere går i offside.
    11'
    Luciano Acosta er tilbake i kampen igjen.
    12'
    Joseph Mora vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    15'
    Joseph Mora er på beina igjen og fortsetter kampen på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    16'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til DC United.
    18'
    I Annapolis har et frispark blitt tildelt DC Unitedet.
    22'
    Gult kort til Columbus Crew
    Federico Higuain
    Federico Higuain (Columbus Crew) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Steve Clark
    DC United angriper på Navy-Marine Corps Memorial Stadium, men Steve Clark header utenfor.
    23'
    Luciano Acosta
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Luciano Acosta avslutter utenfor.
    24'
    25'
    Frispark DC United.
    26'
    27'
    31'
    Columbus Crew angriper i Annapolis, men blir avblåst for offside.
    32'
    Pedro Santos
    Columbus Crew avanserer forover i Annapolis. Pedro Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Junior Moreno (DC United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    38'
    40'
    DC United slipper å klare seg uten Junior Moreno som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    Offside! Gyasi Zardes (Columbus Crew) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    41'
    44'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    44'
    Cristian Jesus Martinez
    Sjanse til Columbus Crew! Cristian Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'
    I Annapolis slår Federico Higuain en corner fra høyre.
    45'+1
    Harrison Afful
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Harrison Afful går utenfor.
    45'+1
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Columbus Crew nær 16-meteren.
    45'+2
    Columbus Crew angriper, og Pedro Santos sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    45'+3
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Chris Durkin
    Ut: Junior Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Chris Durkin, mens Junior Moreno tar plass på benken.
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pedro Santos (Columbus Crew) vrir seg av smerte i gresset.
    47'
    Pedro Santos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    49'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    49'
    I Annapolis har et frispark blitt tildelt Columbus Crewet.
    51'
    Rødt kort til DC United
    Paul Arriola
    Rødt kort! Paul Arriola (DC United) sendes i dusjen av dommer Ismail Elfath.
    51'
    53'
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew angriper og Jonathan Mensah får avsluttet. Headingen treffer ikke DC United-målet.
    54'
    Luciano Acosta (DC United) slår en corner fra høyre side på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    55'
    56'
    56'
    56'
    59'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    60'
    Columbus Crew avanserer forover og Pedro Santos kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Adam Jahn
    Ut: Cristian Jesus Martinez
    Columbus Crew bytter ut Cristian Martinez med Adam Jahn. Dette er det første byttet som Gregg Berhalter gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Oniel Fisher
    Ut: Patrick Mullins
    Ben Olsen gjør dagens andre bytte i Annapolis, når han tar ut Patrick Mullins og setter inn Oniel Fisher.
    64'
    Gyasi Zardes
    Columbus Crew avanserer forover på Navy-Marine Corps Memorial Stadium og Gyasi Zardes kommer til avslutning. Headingen blir klarert av DC United.
    66'
    66'
    Columbus Crew angriper. Harrison Afful får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Adam Jahn
    Adam Jahn (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    70'
    71'
    Inn: Mohammed Abu
    Ut: Josh Williams
    Gregg Berhalter (Columbus Crew) gjør sitt andre bytte for dagen. Mohammed Abu erstatter Josh Williams.
    73'
    Inn: Kofi Opare
    Ut: Luciano Acosta
    Bytte for DC United. Kofi Opare kommer inn for Luciano Acosta på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    73'
    Federico Higuain (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    74'
    75'
    Pedro Santos (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    78'
    Pedro Santos (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Navy-Marine Corps Memorial Stadium.
    78'
    Offside! Ulises Segura (DC United) er alene igjennom, men dommer Ismail Elfath ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    Ismail Elfath tildeler Columbus Crew en corner. Pedro Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    I Annapolis slår Federico Higuain en corner fra venstre.
    80'
    Harrison Afful (Columbus Crew) kommer seg fri på Navy-Marine Corps Memorial Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Inn: Hector Jimenez
    Ut: Federico Higuain
    Gregg Berhalter gjør dagens tredje bytte i Annapolis, når han tar ut Federico Higuain og setter inn Hector Jimenez.
    82'
    82'
    Gult kort til DC United
    Steve Clark
    Steve Clark (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    84'
    Jonathan Mensah (Columbus Crew) får et gult kort av dommer Ismail Elfath.
    84'
    Adam Jahn
    Adam Jahn (Columbus Crew) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Annapolis fordi Steven Birnbaum får behandling for en skade på banen.
    89'
    DC United slipper å klare seg uten Steven Birnbaum som kommer tilbake på banen i Annapolis.
    90'+1
    Hector Jimenez
    Columbus Crew fosser forover og Hector Jimenez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.