Dommeren blåser i gang dagens kamp i Buzzard Point.
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    Wayne Rooney (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    14'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Wayne Rooney
    Målsjanse på Audi Field! Wayne Rooney fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    22'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    23'
    Raheem Edwards
    Chicago Fire angriper på Audi Field, men Raheem Edwards header utenfor.
    28'
    Luciano Acosta
    Luciano Acosta (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    31'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    33'
    Dommer Ismail Elfath venter med å sette i gang spillet fordi Paul Arriola ligger nede.
    34'
    DC United slipper å klare seg uten Paul Arriola som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til DC United.
    34'
    Yamil Asad
    Målsjanse! Yamil Asad (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Ulises Segura
    Ulises Segura (DC United) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Wayne Rooney (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    I Buzzard Point har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    I Buzzard Point slår Djordje Mihailovic en corner fra venstre.
    45'+2
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Michael De Leeuw
    Ut: Djordje Mihailovic
    Chicago Fire bytter ut Djordje Mihailovic med Michael De Leeuw. Dette er det første byttet som Veljko Paunovic gjør i dagens kamp.
    46'
    Sjanse til DC United! Wayne Rooney er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Wayne Rooney (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    49'
    Mål for Chicago Fire!
    DC United 0 - 1 Chicago Fire
    Mål: Raheem Edwards
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Raheem Edwards på Audi Field.
    51'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til DC United.
    55'
    57'
    Aleksandar Katai
    Chicago Fire angriper. Aleksandar Katai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Ismail Elfath tildeler Chicago Fire en corner. Aleksandar Katai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    DC United angriper i Buzzard Point. Luciano Acosta fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    I Buzzard Point har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Zoltan Stieber
    Ut: Ulises Segura
    Bytte for DC United. Zoltan Stieber kommer inn for Ulises Segura på Audi Field.
    62'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 1 Chicago Fire
    Mål: Wayne Rooney
    Wayne Rooney scorer og utligningen er et faktum på Audi Field. 1-1.
    62'
    Frispark til DC United på halvdelen til Chicago Fire.
    63'
    DC United avanserer forover i Buzzard Point. Luciano Acosta avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    70'
    DC United avanserer forover i Buzzard Point. Wayne Rooney avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Inn: Yura Movsisyan
    Ut: Nemanja Nikolic
    Chicago Fire gjør sitt andre bytte. Nemanja Nikolic erstattes av Yura Movsisyan.
    72'
    74'
    Inn: Nicolas Hasler
    Ut: Raheem Edwards
    Veljko Paunovic gjør dagens tredje bytte i Buzzard Point, når han tar ut Raheem Edwards og setter inn Nicolas Hasler.
    77'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for DC United...
    79'
    DC United scorer på straffe!
    DC United 2 - 1 Chicago Fire
    Mål! Wayne Rooney gir DC United ledelsen etter et straffespark. 2-1.
    81'
    83'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor DC United-området.
    85'
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Aleksandar Katai avslutter utenfor.
    86'
    Inn: Nick DeLeon
    Ut: Yamil Asad
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Nick DeLeon, mens Yamil Asad tar plass på benken.