Yordy Reyna (Charlotte FC) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    Kan Charlotte FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Dommer Victor Rivas viser Andy Najar (DC United) det gule kortet.
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    17'
    17'
    Michael Estrada
    Michael Estrada (DC United) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    18'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Cristian Ortiz (Charlotte FC) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Målet til Charlotte FC sjekkes av VAR
    21'
    Cristian Ortiz er på beina igjen og fortsetter kampen på Audi Field.
    21'
    Målet til Charlotte FC blir annullert
    22'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    22'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    En av Charlotte FCs spillere går i offside.
    26'
    26'
    26'
    Gult kort til Charlotte FC
    Christian Jonatan Ortiz
    Dommer Victor Rivas gir Cristian Ortiz (Charlotte FC) et gult kort.
    27'
    27'
    Andy Najar
    Målsjanse på Audi Field! Andy Najar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Hjørnespark til DC United
    31'
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til DC United
    35'
    Dommeren dømmer straffe til DC United
    36'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og DC United får straffe!
    36'
    DC United scorer på straffe!
    DC United 1 - 0 Charlotte FC
    Mål: Michael Estrada
    Mål! Michael Estrada gir DC United ledelsen 1-0 på Audi Field. Målet kom på et straffespark.
    37'
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Washington, DC fordi Michael Estrada får behandling for en skade på banen.
    40'
    DC United slipper å klare seg uten Michael Estrada som kommer tilbake på banen i Washington, DC.
    40'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    42'
    Michael Estrada (DC United) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    42'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    44'
    Cristian Ortiz (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    45'
    Christian Fuchs
    Christian Fuchs (Charlotte FC) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Victor Rivas tildeler Charlotte FC en corner. Cristian Ortiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Mål for DC United!
    DC United 2 - 0 Charlotte FC
    Michael Estrada øker DC Uniteds ledelse til 2-0!
    45'+6
    Griffin Yow
    Griffin Yow (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    McKinze Gaines
    Sjanse til Charlotte FC! McKinze Gaines er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Jaylin Lindsey
    Charlotte FC avanserer forover i Washington, DC. Jaylin Lindsey avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Charlotte FC like utenfor DC United-området.
    53'
    Christian Fuchs (Charlotte FC) prøver å heade ballen i mål på Audi Field, men mislykkes.
    54'
    54'
    Flores Edison
    Flores Edison (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    55'
    I Washington, DC slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    56'
    Joseph Mora ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Joseph Mora ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Washington, DC.
    59'
    Yordy Reyna
    Charlotte FC fosser forover og Yordy Reyna fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    62'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Sofiane Djeffal
    Ut: Moses Nyeman
    Bytte for DC United. Sofiane Djeffal kommer inn for Moses Nyeman på Audi Field.
    64'
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Michael Estrada
    DC United bytter ut Michael Estrada med Ola Kamara. Dette er det andre byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    DC United 3 - 0 Charlotte FC
    Mål: Ola Kamara
    Ola Kamara setter ballen i mål og øker DC Uniteds ledelse til 3-0 i Washington, DC.
    65'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Daniel Rios
    Ut: McKinze Gaines
    Miguel Ramirez gjør dagens første bytte i Washington, DC, når han tar ut McKinze Gaines og setter inn Daniel Rios.
    66'
    66'
    Alan Franco
    Målsjanse! Alan Franco (Charlotte FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    69'
    Yordy Reyna
    Charlotte FC avanserer forover og Yordy Reyna får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    69'
    69'
    70'
    Cristian Ortiz (Charlotte FC) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    71'
    72'
    Ola Kamara
    DC United angriper i Washington, DC. Ola Kamara fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Chris Odoi-Atsem
    Ut: Andy Najar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Chris Odoi-Atsem, mens Andy Najar tar plass på benken.
    75'
    Inn: Adrien Perez
    Ut: Flores Edison
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Adrien Perez erstatter Flores Edison.
    75'
    Inn: Benjamin Bender
    Ut: Brandt James Bronico
    Charlotte FC bytter ut Brandt Bronico med Benjamin Bender. Dette er det andre byttet som Miguel Ramirez gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Jordy Alcivar
    Ut: Yordy Reyna
    Yordy Reyna (Charlotte FC) erstattes av Jordy Alcivar.
    79'
    Victor Rivas tildeler Charlotte FC en corner. Jordy Alcivar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Inn: Azaad Liadi
    Ut: Griffin Yow
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt femte bytte for dagen. Azaad Liadi erstatter Griffin Yow.
    81'
    84'
    84'
    Frispark Charlotte FC.
    85'
    Brendan Hines-Ike
    Brendan Hines-Ike (DC United) får et gult kort av dommer Victor Rivas.
    85'
    Inn: Adam Edouard Armour
    Ut: Joseph Mora
    Miguel Ramirez gjør dagens fjerde bytte i Washington, DC, når han tar ut Joseph Mora og setter inn Adam Armour.
    86'
    Inn: Christopher Hegardt
    Ut: Christian Jonatan Ortiz
    Charlotte FC gjør sitt femte bytte. Cristian Ortiz erstattes av Christopher Hegardt.
    86'
    DC United fosser fremover, men Victor Rivas blåser for offside på Audi Field.
    87'
    Adrien Perez
    Adrien Perez (DC United) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Offside! Benjamin Bender (Charlotte FC) er alene igjennom, men dommer Victor Rivas ser at linjemannen er oppe med flagget.