Piette90'+4
    Den første omgangen er nå i gang.
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Dommer Rubiel Vazquez venter med å sette i gang spillet fordi Clement Diop ligger nede.
    2'
    Gelmin Rivas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    4'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Gelmin Javier Rivas Boada
    Ola Kamara (DC United) erstatter Gelmin Rivas som ser ut til å måtte forlate Audi Field med en skade.
    5'
    Clement Diop er på beina igjen og fortsetter kampen på Audi Field.
    5'
    Yamil Asad
    Målsjanse! Yamil Asad (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Frispark til DC United på halvdelen til Montreal Impact.
    6'
    DC Uniteds Erik Sorga blåses av for offside på Audi Field.
    7'
    Yamil Asad
    Sjanse i Washington, DC! Yamil Asad (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Flores Edison (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    8'
    Rubiel Vazquez tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Donovan Pines
    Målgivende: Julian Gressel
    Donovan Pines header ballen i mål og DC United tar ledelsen 1-0 på Audi Field. Julian Gressel var nest sist på ballen.
    9'
    Victor Wanyama
    Victor Wanyama (Montreal Impact) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Hjørnespark til CF Montreal
    13'
    Mål for CF Montreal!
    DC United 1 - 1 CF Montreal
    Mål: Bojan Krkic
    Målgivende: Romell Quioto
    Utligning! Bojan Krkic setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Romell Quioto sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Romell Quioto
    Montreal Impact avanserer forover og Romell Quioto kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    16'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Samuel Piette (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    16'
    I Washington, DC slår Samuel Piette en corner fra høyre.
    17'
    20'
    Romell Quioto ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Romell Quioto kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Audi Field.
    24'
    Frispark Montreal Impact.
    24'
    Julian Gressel
    Julian Gressel (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    27'
    Montreal Impact avanserer forover i Washington, DC. Romell Quioto avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Rubiel Vazquez tildeler DC United en corner. Flores Edison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    DC United 2 - 1 CF Montreal
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Flores Edison
    DC United tar ledelsen 2-1 i Washington, DC etter en heading av Ola Kamara! Det er en fin assist fra Flores Edison.
    33'
    Gult kort til CF Montreal
    Romell Quioto (Montreal Impact) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    35'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Amar Sejdic
    Amar Sejdic (Montreal Impact) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til DC United.
    41'
    43'
    Skudd utenfor mål, DC United
    44'
    Skudd på mål, CF Montreal
    45'+3
    45'+3
    Skudd utenfor mål, CF Montreal
    45'+4
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+5
    En av DC Uniteds spillere går i offside.
    45'+7
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Montreal Impact like utenfor DC United-området.
    45'+8
    45'+9
    Amar Sejdic (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    45'+9
    48'
    Bojan Krkic
    Montreal Impact angriper i Washington, DC. Bojan Krkic fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Skudd på mål, DC United
    51'
    51'
    Erik Sorga
    Erik Sorga (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    52'
    56'
    58'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Paul Arriola
    Ut: Moses Nyeman
    Moses Nyeman (DC United) erstattes av Paul Arriola.
    69'
    Hjørnespark til DC United
    71'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Mustafa Kizza
    Ut: Amar Sejdic
    Montreal Impact bytter ut Amar Sejdic med Mustafa Kizza. Dette er det første byttet som Thierry Henry gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Mason Toye
    Ut: Anthony Jackson-Hamel
    Bytte for Montreal Impact. Mason Toye kommer inn for Anthony Jackson-Hamel på Audi Field.
    72'
    DC United 2 - 2 CF Montreal
    Mål: Victor Wanyama
    Victor Wanyama (Montreal Impact) utligner med en heading på Audi Field. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Romell Quioto før målet.
    74'
    74'
    76'
    Inn: Yordy Reyna
    Ut: Erik Sorga
    Chad Ashton (DC United) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yordy Reyna erstatter Erik Sorga.
    77'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til DC United.
    77'
    Romell Quioto (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    79'
    81'
    Inn: Luis Binks
    Ut: Jorge Luis Corrales Cordero
    Thierry Henry gjør dagens tredje bytte i Washington, DC, når han tar ut Jorge Luis Corrales og setter inn Luis Binks.
    82'
    Romell Quioto (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    83'
    I Washington, DC slår Romell Quioto en corner fra venstre.
    83'
    Romell Quioto (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    84'
    85'
    DC United 2 - 3 CF Montreal
    Mål: Romell Quioto
    Montreal Impact leder 2-3 etter en scoring av Romell Quioto.
    88'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    90'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    90'+1
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+2
    Rødt kort!
    Spilleren på CF Montreal får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+2
    Inn: Maciel
    Ut: Romell Quioto
    Thierry Henry (Montreal Impact) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maciel erstatter Romell Quioto.
    90'+3
    Inn: Shamit Shome
    Ut: Bojan Krkic
    Montreal Impact bytter ut Bojan Krkic med Shamit Shome. Dette er det femte byttet som Thierry Henry gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Rødt kort til CF Montreal
    Samuel Piette
    Montreal Impact må klare seg uten Samuel Piette etter at han får et direkte rødt kort!
    90'+4
    90'+4
    Flores Edison
    DC United angriper i Washington, DC. Flores Edison avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+6
    90'+6
    Rubiel Vazquez tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.