Ruan59'
Faravelli61' (Str.)
2-1
    Kampen har startet.
    Frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på halvdelen til CSD Independiente del Valle.
    3'
    Frispark Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    8'
    Mål for Grêmio!
    CSD Independiente del Valle 0 - 1 Grêmio
    Mål: Diego Souza
    Målgivende: Alisson
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tar ledelsen 0-1 i Sangolqui etter en heading av Diego Souza! Alisson var nest sist på ballen.
    9'
    Gult kort til CSD Independiente del Valle
    Pedro Vite
    Dommer Nestor Pitana viser Pedro Vite (CSD Independiente del Valle) det gule kortet.
    10'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for CSD Independiente del Valle på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Grêmio
    Rodrigues
    Rodrigues (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) får et gult kort av dommer Nestor Pitana.
    17'
    Christian Jonatan Ortiz
    CSD Independiente del Valle avanserer forover i Sangolqui. Cristian Ortiz avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Alisson
    Målsjanse! Alisson (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    24'
    Cristian Alberto Pellerano
    CSD Independiente del Valle angriper i Sangolqui. Cristian Pellerano fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Brenno Costa
    Dommer Nestor Pitana gir Brenno Costa (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) et gult kort.
    26'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til CSD Independiente del Valle.
    26'
    Lorenzo Abel Faravelli
    CSD Independiente del Valle angriper og Lorenzo Faravelli får avsluttet. Headingen treffer ikke Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS-målet.
    27'
    I Sangolqui har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Frispark til CSD Independiente del Valle på halvdelen til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    35'
    Pedro Vite
    Pedro Vite (CSD Independiente del Valle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    37'
    I Sangolqui slår Lorenzo Faravelli en corner fra venstre.
    38'
    I Sangolqui har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Diego Souza
    Diego Souza (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal Ruminahui, men klarer ikke å score.
    40'
    Lucas Silva ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS slipper å klare seg uten Lucas Silva som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    Frispark for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    43'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS fosser fremover, men Nestor Pitana blåser for offside på Estadio Municipal Ruminahui.
    44'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til CSD Independiente del Valle på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Grêmio
    Inn: Darlan Mendes
    Ut: Cesar Pinares
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS. Inn kommer Darlan Mendes, mens Cesar Pinares tar plass på benken.
    46'
    Frispark CSD Independiente del Valle.
    47'
    Ruan
    Dommeren gir Ruan (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) et gult kort.
    47'
    På Estadio Municipal Ruminahui fyrer Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) av et skudd - i stolpen!
    48'
    Lorenzo Faravelli (CSD Independiente del Valle) kommer seg fri på Estadio Municipal Ruminahui, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    Mål for CSD Independiente del Valle!
    CSD Independiente del Valle 1 - 1 Grêmio
    Mål: Lorenzo Abel Faravelli
    Målgivende: Brian Guillermo Montenegro Martinez
    Utligning! Lorenzo Faravelli setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Brian Montenegro.
    53'
    56'
    Luis Segovia
    CSD Independiente del Valle fosser forover og Luis Segovia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    Grêmio, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Diego Souza
    58'
    Andre gule kort til Grêmio
    Ruan
    Utvisning! Dommer Nestor Pitana sender Ruan (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) av banen etter to gule kort.
    59'
    CSD Independiente del Valle har fått straffe!
    60'
    CSD Independiente del Valle scorer på straffe!
    CSD Independiente del Valle 2 - 1 Grêmio
    Mål! CSD Independiente del Valle tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Lorenzo Faravelli.
    61'
    Spillerbytte - CSD Independiente del Valle
    Inn: Bryan Garcia
    Ut: Cristian Alberto Pellerano
    CSD Independiente del Valle bytter ut Cristian Pellerano med Bryan Garcia. Dette er det første byttet som Renato Paiva gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: David Braz
    Ut: Diego Souza
    Renato Gaucho gjør dagens andre bytte i Sangolqui, når han tar ut Diego Souza og setter inn David Braz.
    62'
    Inn: Fernando Henrique
    Ut: Lucas Silva
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS gjør sitt tredje bytte. Lucas Silva erstattes av Fernando Henrique.
    63'
    63'
    Pedro Vite (CSD Independiente del Valle) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal Ruminahui.
    68'
    Pedro Vite (CSD Independiente del Valle) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Ruminahui.
    68'
    Inn: Jhon Jairo Sanchez Enriquez
    Ut: Jose Hurtado
    CSD Independiente del Valle bytter ut Jose Hurtado med Jhon Sanchez.
    69'
    Inn: Jacob Murillo
    Ut: Christian Jonatan Ortiz
    Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) erstattes av Jacob Murillo.
    69'
    Nestor Pitana tildeler CSD Independiente del Valle en corner. Richard Schunke sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Pedro Vite
    CSD Independiente del Valle angriper i Sangolqui. Pedro Vite fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    71'
    Inn: Leo Chu
    Ut: Alisson
    Renato Gaucho (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Leo Chu erstatter Alisson.
    71'
    Brian Guillermo Montenegro Martinez
    CSD Independiente del Valle avanserer forover på Estadio Municipal Ruminahui og Brian Montenegro kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    74'
    74'
    Inn: Bruno Cortez
    Ut: Felipe
    Bytte for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS. Bruno Cortez kommer inn for Felipe Alburquerque Felippi på Estadio Municipal Ruminahui.
    76'
    Inn: Joffre Escobar
    Ut: Brian Guillermo Montenegro Martinez
    CSD Independiente del Valle gjør sitt fjerde bytte. Brian Montenegro erstattes av Joffre Escobar.
    76'
    Inn: Efren Mera
    Ut: Pedro Vite
    Renato Paiva (CSD Independiente del Valle) gjør sitt femte bytte for dagen. Efren Mera erstatter Pedro Vite.
    76'
    Jacob Murillo (CSD Independiente del Valle) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Ruminahui.
    78'
    Jacob Murillo
    Jacob Murillo (CSD Independiente del Valle) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Brenno Costa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    I Sangolqui slår Efren Mera en corner fra høyre.
    80'
    Brenno Costa er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Municipal Ruminahui.
    81'
    84'
    Efren Mera
    Efren Mera (CSD Independiente del Valle) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal Ruminahui.
    85'
    William Joel Pacho Tenorio
    Dommer Nestor Pitana viser William Pacho (CSD Independiente del Valle) det gule kortet.
    85'
    86'
    Efren Mera (CSD Independiente del Valle) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Ruminahui.