1-1
693
1 008

Michael Olise
    Michael Olise (Crystal Palace FC) avanserer forover på Selhurst Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Serge Aurier
    Nottingham Forest avanserer forover i London. Serge Aurier avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Nottingham Forest må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Crystal Palace FC.
    16'
    Eberechi Eze
    Crystal Palace FC angriper, men avslutningen til Eberechi Eze går utenfor.
    17'
    Thomas Bramall tildeler Crystal Palace FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Crystal Palace FC.
    21'
    Jordan Ayew
    Crystal Palace FC angriper i London. Jordan Ayew fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Nottingham Forest angriper i London, men blir avblåst for offside.
    27'
    Will Hughes
    Sjanse i London! Will Hughes (Crystal Palace FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Crystal Palace FCs Jordan Ayew blåses av for offside på Selhurst Park.
    31'
    Mål for Nottingham Forest!
    Crystal Palace 0 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Taiwo Awoniyi
    Målgivende: Morgan Gibbs-White
    Taiwo Awoniyi setter ballen i nettet og Nottingham Forest leder nå 0-1. Morgan Gibbs-White sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Målet til Nottingham Forest sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Nottingham Forest blir stående
    33'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Selhurst Park.
    35'
    Willy Boly
    Nottingham Forest angriper i London. Willy Boly avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    38'
    Odsonne Edouard
    Crystal Palace FC angriper på Selhurst Park. Odsonne Edouard header utenfor.
    39'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    41'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Morgan Gibbs-White
    Dommer Thomas Bramall gir Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) et gult kort.
    43'
    45'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Harry Toffolo
    Ut: Renan Lodi
    Renan Lodi (Nottingham Forest) erstattes av Harry Toffolo.
    46'
    Michael Olise (Crystal Palace FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Crystal Palace FC.
    49'
    Michael Olise (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra venstre på Selhurst Park.
    53'
    Cheick Oumar Doucoure
    Sjanse! Crystal Palace FC avanserer forover, men Cheick Oumar Doucoure avslutter utenfor.
    53'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Crystal Palace FC like utenfor Nottingham Forest-området.
    55'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) kommer seg fri på Selhurst Park, men avslutningen går utenfor.
    56'
    I London slår Michael Olise en corner fra høyre.
    58'
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Michael Olise (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Selhurst Park.
    61'
    Jordan Ayew
    Målsjanse! Jordan Ayew (Crystal Palace FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Selhurst Park.
    64'
    Mål for Crystal Palace!
    Crystal Palace 1 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Will Hughes
    Målgivende: Michael Olise
    Mål! Will Hughes (Crystal Palace FC) utligner med en heading på Selhurst Park. Det er en fin assist fra Michael Olise.
    66'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Jean Philippe Mateta
    Ut: Odsonne Edouard
    Crystal Palace FC bytter ut Odsonne Edouard med Jean Philippe Mateta.
    68'
    68'
    Inn: James McArthur
    Ut: Cheick Oumar Doucoure
    Crystal Palace FC gjør sitt andre bytte. Cheick Oumar Doucoure erstattes av James McArthur.
    68'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men Thomas Bramall blåser for offside på Selhurst Park.
    70'
    Ryan Yates ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    Inn: Cheikhou Kouyate
    Ut: Orel Mangala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Cheikhou Kouyate, mens Orel Mangala tar plass på benken.
    72'
    Inn: Emmanuel Dennis
    Ut: Willy Boly
    Steve Cooper (Nottingham Forest) gjør sitt tredje bytte for dagen. Emmanuel Dennis erstatter Willy Boly.
    72'
    Ryan Yates er tilbake i kampen igjen.
    72'
    Thomas Bramall tildeler Nottingham Forest en corner. Morgan Gibbs-White sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    80'
    Ryan Yates
    Ryan Yates (Nottingham Forest) får et gult kort av dommer Thomas Bramall.
    80'
    Skudd på mål, Nottingham Forest
    81'
    81'
    81'
    I London slår Morgan Gibbs-White en corner fra høyre.
    83'
    83'
    87'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    87'
    87'
    88'
    Inn: Andre Morgan Rami Ayew
    Ut: Morgan Gibbs-White
    Nottingham Forest bytter ut Morgan Gibbs-White med Andre Morgan Rami Ayew. Dette er det fjerde byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Sam Surridge
    Ut: Taiwo Awoniyi
    Nottingham Forest bytter ut Taiwo Awoniyi med Sam Surridge.
    89'
    Inn: Naouirou Ahamada
    Ut: Michael Olise
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer Naouirou Ahamada, mens Michael Olise tar plass på benken.
    90'
    Inn: Jairo Riedewald
    Ut: Will Hughes
    Will Hughes (Crystal Palace FC) erstattes av Jairo Riedewald.
    90'+1
    90'+1
    Crystal Palace FC fosser forover og Eberechi Eze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.