Dommeren blåser i gang dagens kamp i Columbus.
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Seattle Sounders.
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    I Columbus slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    6'
    Bradley Shaun Smith
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Bradley Shaun Smith går utenfor.
    6'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    9'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    11'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    12'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Columbus Crew.
    17'
    Saad Abdul-Salaam
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Saad Abdul-Salaam avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark Seattle Sounders.
    24'
    Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders angriper. Nicolas Lodeiro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    26'
    Columbus Crew angriper i Columbus. Saad Abdul-Salaam fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    34'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    41'
    Målsjanse til Seattle Sounders! Nicolas Lodeiro treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    51'
    Målsjanse! Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    55'
    57'
    En av Columbus Crews spillere blir avblåst for offside på Lower.com Field.
    58'
    59'
    Dommer Joseph Dickerson venter med å sette i gang spillet fordi Xavier Arreaga ligger nede.
    59'
    Xavier Arreaga ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Columbus.
    61'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Seattle Sounders fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Fredy Montero
    Brian Schmetzer gjør dagens første bytte i Columbus, når han tar ut Fredy Montero og setter inn Nicolas Benezet.
    64'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Bradley Wright-Phillips
    Ut: Miguel Berry
    Columbus Crew bytter ut Miguel Berry med Bradley Wright-Phillips.
    65'
    68'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    69'
    69'
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Derick Etienne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Luis Diaz, mens Derick Etienne tar plass på benken.
    72'
    73'
    74'
    En av Columbus Crews spillere går i offside.
    75'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    75'
    75'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) erstattes av Jimmy Medranda.
    76'
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Alex Roldan
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kelyn Rowe erstatter Alex Roldan.
    76'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    77'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Bradley Wright-Phillips
    Målgivende: Jonathan Mensah
    Mål! Bradley Wright-Phillips gir Columbus Crew ledelsen 1-0 i Columbus. Jonathan Mensah sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    79'
    80'
    81'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    I Columbus slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    83'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders gjør sitt fjerde bytte. Nicolas Lodeiro erstattes av Josh Atencio.
    83'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Shane O'Neill
    Bytte for Seattle Sounders. Will Bruin kommer inn for Shane O'Neill på Lower.com Field.
    83'
    85'
    Gult kort til Columbus Crew
    Luis Diaz
    Luis Diaz (Columbus Crew) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    87'
    Mål for Seattle Sounders!
    Columbus Crew 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Xavier Arreaga
    Mål! Seattle Sounders utligner på Lower.com Field. Målscorer: Xavier Arreaga.
    88'
    Columbus Crew 1 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Will Bruin
    Målgivende: Jimmy Medranda
    Will Bruin setter ballen i nettet og Seattle Sounders leder nå 1-2. Flott spill fra Jimmy Medranda før målet.