2-1
    Kampen har startet.
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    1'
    Dommer Jair Marrufo venter med å sette i gang spillet fordi Pedro Santos ligger nede.
    2'
    Kyle Duncan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    2'
    Kyle Duncan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    6'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Saad Abdul-Salaam
    Ut: Pedro Santos
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt første bytte for dagen. Saad Abdul-Salaam erstatter Pedro Santos.
    6'
    Luis Diaz
    Luis Diaz (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    8'
    Patryk Klimala
    NY Red Bulls fosser forover og Patryk Klimala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Omir Fernandez
    Omir Fernandez (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Luis Diaz (Columbus Crew) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lower.com Field.
    17'
    Columbus Crew slipper å klare seg uten Luis Diaz som kommer tilbake på banen igjen.
    18'
    NY Red Bulls fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på Lower.com Field.
    18'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til Columbus Crew.
    21'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    23'
    Mål for NY Red Bulls!
    Columbus Crew 0 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Patryk Klimala
    Målgivende: Dru Yearwood
    Mål! NY Red Bulls tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Patryk Klimala på Lower.com Field. Flott spill fra Dru Yearwood før målet.
    25'
    I Columbus slår Tom Edwards en corner fra høyre.
    27'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Dru Yearwood
    Dommer Jair Marrufo gir Dru Yearwood (NY Red Bulls) et gult kort.
    33'
    Kan Columbus Crew utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Frispark NY Red Bulls.
    36'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Caden Clark
    Ut: Dru Yearwood
    NY Red Bulls bytter ut Dru Yearwood med Caden Clark.
    39'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    42'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    42'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    43'
    Frispark Columbus Crew.
    45'+1
    En av Columbus Crews spillere går i offside.
    45'+4
    Skudd på mål, Columbus Crew
    45'+5
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    Inn: Fabio
    Ut: Omir Fernandez
    Gerhard Struber gjør dagens andre bytte i Columbus, når han tar ut Omir Fernandez og setter inn Fabio.
    46'
    52'
    53'
    53'
    53'
    NY Red Bulls angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    I Columbus slår John Tolkin en corner fra venstre.
    58'
    Tom Edwards
    Tom Edwards (NY Red Bulls) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Inn: Andres Reyes
    Ut: Tom Edwards
    NY Red Bulls bytter ut Tom Edwards med Andres Reyes. Dette er det tredje byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    59'
    59'
    Inn: Liam Fraser
    Ut: Marlon Hairston
    Columbus Crew gjør sitt andre bytte. Marlon Hairston erstattes av Liam Fraser.
    60'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Derick Etienne
    Bytte for Columbus Crew. Alexandru Matan kommer inn for Derick Etienne på Lower.com Field.
    60'
    Inn: Josh Williams
    Ut: Vito Wormgoor
    Vito Wormgoor (Columbus Crew) erstattes av Josh Williams.
    60'
    60'
    61'
    61'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    63'
    Alexandru Matan
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Alexandru Matan avslutter utenfor.
    63'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    65'
    65'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Patryk Klimala
    Bytte for NY Red Bulls. Tom Barlow kommer inn for Patryk Klimala på Lower.com Field.
    67'
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Luis Diaz
    Columbus Crew bytter ut Luis Diaz med Miguel Berry. Dette er det femte byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Youba Diarra
    Ut: Cristhian Casseres Jr.
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Youba Diarra, mens Cristhian Casseres Jr. tar plass på benken.
    73'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Nagbe Darlington
    Mål! Columbus Crew utligner til 1-1 etter en heading av Nagbe Darlington i Columbus.
    74'
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew angriper i Columbus. Jonathan Mensah fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Jair Marrufo tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.