Kampen har startet.
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    2'
    Derick Etienne
    Sjanse i Columbus! Derick Etienne (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    FC Cincinnati, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Offside! Derick Etienne blir vinket av og Columbus Crew må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    Luis Diaz
    Luis Diaz skyter i stolpen! Stor sjanse for Columbus Crew i Columbus.
    9'
    Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    9'
    Columbus Crew angriper. Lucas Zelarrayan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    10'
    Robert Sibiga tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    12'
    Brenner
    FC Cincinnati angriper, men avslutningen til Brenner går utenfor.
    14'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    19'
    Alvaro Barreal (FC Cincinnati) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    24'
    I Columbus slår Alvaro Barreal en corner fra høyre.
    25'
    Frispark til FC Cincinnati på halvdelen til Columbus Crew.
    27'
    Robert Sibiga tildeler FC Cincinnati en corner. Alvaro Barreal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Allan Cruz
    Målsjanse! Allan Cruz (FC Cincinnati) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Luciano Acosta (FC Cincinnati) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    34'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til FC Cincinnati.
    36'
    38'
    Frisparket tildelt Columbus Crew er farlig nær FC Cincinnatis målområde.
    40'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    41'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    42'
    Kan Columbus Crew utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 FC Cincinnati
    Mål: Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan setter ballen i nettet og Columbus Crew leder nå 1-0.
    45'
    Luciano Acosta
    FC Cincinnati fosser forover og Luciano Acosta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    Mål for FC Cincinnati!
    Columbus Crew 1 - 1 FC Cincinnati
    Mål: Ronald Matarrita
    Mål! FC Cincinnati utligner på Lower.com Field. Målscorer: Ronald Matarrita.
    45'+4
    Florian Valot
    FC Cincinnati angriper i Columbus. Florian Valot fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Målsjanse på Lower.com Field! Lucas Zelarrayan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Robert Sibiga tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    FC Cincinnati tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    59'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Waylon Francis
    Ut: Luis Diaz
    Columbus Crew gjør sitt første bytte. Luis Diaz erstattes av Waylon Francis.
    62'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Spillerbytte - FC Cincinnati
    Inn: Isaac Atanga
    Ut: Florian Valot
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Cincinnati. Inn kommer Isaac Atanga, mens Florian Valot tar plass på benken.
    65'
    66'
    Columbus Crew angriper i Columbus, men blir avblåst for offside.
    66'+3
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Jonathan Mensah avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Brandon Vazquez
    Ut: Brenner
    FC Cincinnati bytter ut Brenner med Brandon Vazquez. Dette er det andre byttet som Jaap Stam gjør i dagens kamp.
    71'
    Luciano Acosta (FC Cincinnati) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Bradley Wright-Phillips
    Bytte for Columbus Crew. Miguel Berry kommer inn for Bradley Wright-Phillips på Lower.com Field.
    73'
    Målsjanse til Columbus Crew! Derick Etienne treffer mål, men keeper redder.
    73'
    74'
    Sjanse til Columbus Crew! Lucas Zelarrayan er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Columbus Crew 1 - 2 FC Cincinnati
    Mål: Isaac Atanga
    Målgivende: Luciano Acosta
    Mål! Isaac Atanga gir FC Cincinnati ledelsen 1-2 i Columbus. Luciano Acosta var nest sist på ballen.
    74'
    Inn: Aboubacar Keita
    Ut: Vito Wormgoor
    Vito Wormgoor (Columbus Crew) erstattes av Aboubacar Keita.
    77'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Liam Fraser
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alexandru Matan erstatter Liam Fraser.
    77'
    Frispark Columbus Crew.
    78'
    80'
    Columbus Crew 2 - 2 FC Cincinnati
    Mål: Miguel Berry
    Mål! Miguel Berry utligner til 2-2.
    81'
    Columbus Crew 3 - 2 FC Cincinnati
    Mål! Columbus Crew tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Miguel Berry på Lower.com Field.
    82'
    Målet til Columbus Crew sjekkes av VAR
    84'
    Målet til Columbus Crew blir stående
    84'
    En av Columbus Crews spillere blir avblåst for offside.
    87'
    Inn: Haris Medunjanin
    Ut: Geoff Cameron
    FC Cincinnati bytter ut Geoff Cameron med Haris Medunjanin.
    89'
    Allan Cruz
    Sjanse til FC Cincinnati! Allan Cruz er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Frispark for FC Cincinnati på egen banehalvdel.
    90'+1
    Luciano Acosta (FC Cincinnati) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+3
    Ronald Matarrita (FC Cincinnati) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.