Frispark til Columbus Crew på halvdelen til DC United.
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Ola Kamara avslutter utenfor.
    3'
    Andy Najar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    6'
    Andy Najar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Columbus.
    10'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    13'
    Bill Hamid (DC United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lower.com Field.
    14'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Jon Kempin
    Ut: Bill Hamid
    Det virker som Bill Hamid ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jon Kempin.
    17'
    Mål for DC United!
    Columbus Crew 0 - 1 DC United
    Mål: Ola Kamara
    I Columbus tar DC United ledelsen 0-1 etter et mål av Ola Kamara.
    19'
    Målsjanse! Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til DC United.
    24'
    Gult kort til Columbus Crew
    Aboubacar Keita
    Aboubacar Keita (Columbus Crew) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Yordy Reyna ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    DC United slipper å klare seg uten Yordy Reyna som kommer tilbake på banen i Columbus.
    27'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Derick Etienne
    Derrick Etienne (Columbus Crew) mottar sitt første gule kort for dagen på Lower.com Field.
    30'
    Victor Rivas tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) header utenfor.
    32'
    Erik Hurtado
    Columbus Crew avanserer forover og Erik Hurtado kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    33'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Sjanse i Columbus! Derrick Etienne (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    37'
    Columbus Crew 0 - 2 DC United
    Mål: Yordy Reyna
    Målgivende: Andy Najar
    Yordy Reyna header ballen i mål og DC United øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Andy Najar før målet.
    40'
    Kevin Molino
    Columbus Crew angriper i Columbus. Kevin Molino fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    44'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og DC United får straffe!
    45'+2
    Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (Columbus Crew) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    DC United scorer på straffe!
    Columbus Crew 0 - 3 DC United
    Ola Kamara scorer på straffe og DC United øker ledelsen til 0-3.
    45'+3
    45'+5
    Columbus Crew angriper, men Victor Rivas blåser for offside.
    45'+6
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    45'+7
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+7
    Columbus Crew angriper i Columbus, men blir avblåst for offside.
    45'+7
    Inn: Drew Skundrich
    Ut: Ola Kamara
    DC United bytter ut Ola Kamara med Drew Skundrich. Dette er det andre byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    46'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    46'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    50'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    52'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    53'
    56'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Derick Etienne
    Caleb Porter gjør dagens første bytte i Columbus, når han tar ut Derrick Etienne og setter inn Luis Diaz.
    56'
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Erik Hurtado
    Bytte for Columbus Crew. Gyasi Zardes kommer inn for Erik Hurtado på Lower.com Field.
    56'
    57'
    Frispark til DC United på halvdelen til Columbus Crew.
    58'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 3 DC United
    Mål: Kevin Molino
    Kevin Molino setter inn en redusering på Lower.com Field. Stillingen er nå 1-3.
    65'
    66'
    Gult kort til DC United
    Tony Alfaro
    Tony Alfaro (DC United) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nagbe Darlington (Columbus Crew) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Nagbe Darlington er på beina igjen og fortsetter kampen på Lower.com Field.
    69'
    Drew Skundrich
    Drew Skundrich (DC United) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Inn: Yamil Asad
    Ut: Kevin Paredes
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yamil Asad erstatter Kevin Paredes.
    71'
    Columbus Crew 2 - 3 DC United
    Mål: Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan scorer og reduserer til 2-3 på Lower.com Field.
    71'
    Inn: Pedro Santos
    Ut: Marlon Hairston
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pedro Santos erstatter Marlon Hairston.
    72'
    72'
    74'
    Columbus Crew 2 - 4 DC United
    Målgivende: Drew Skundrich
    Mål! DC United øker ledelsen til 2-4 etter en scoring av Yordy Reyna på Lower.com Field. Drew Skundrich var nest sist på ballen.
    74'
    76'
    Spillet på Lower.com Field er stoppet midlertidig fordi Yordy Reyna ligger nede.
    79'
    Inn: Griffin Yow
    Ut: Yordy Reyna
    Griffin Yow (DC United) erstatter Yordy Reyna som ser ut til å måtte forlate Lower.com Field med en skade.
    80'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Waylon Francis
    Bytte for Columbus Crew. Alexandru Matan kommer inn for Waylon Francis på Lower.com Field.
    80'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    83'
    Luis Diaz
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Luis Diaz går utenfor.
    84'
    84'
    Pedro Santos
    Columbus Crew angriper i Columbus. Pedro Santos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Victor Rivas tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Sjanse til Columbus Crew! Pedro Santos er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    90'+1
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Columbus Crew.