Dagens dommer, Silviu Petrescu, blåser i gang kampen.
    Målsjanse! Flores Edison (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Columbus SC på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Columbus SC på egen banehalvdel.
    7'
    Målsjanse på Mapfre Stadium! Flores Edison fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    12'
    Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (Columbus SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Frispark til DC United på halvdelen til Columbus SC.
    15'
    Hjørnespark til DC United
    16'
    Frederic Brillant
    Frederic Brillant (DC United) kommer til en målsjanse på Mapfre Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Columbus SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    17'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 DC United
    Mål: Lucas Zelarrayan
    I Columbus tar Columbus SC ledelsen 1-0 etter et mål av Lucas Zelarrayan.
    20'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Columbus SC.
    21'
    Yamil Asad
    Yamil Asad (DC United) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark DC United.
    27'
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Flores Edison avslutter utenfor.
    28'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til DC United.
    29'
    Gult kort til Columbus Crew
    Harrison Afful
    Harrison Afful (Columbus SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mapfre Stadium.
    29'
    Bradley Wright-Phillips
    Columbus SC angriper, men avslutningen til Bradley Wright-Phillips går utenfor.
    30'
    30'
    Josh Williams
    Dommeren gir Josh Williams (Columbus SC) et gult kort.
    30'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    33'
    Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan (Columbus SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Lucas Zelarrayan (Columbus SC) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    36'
    37'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    38'
    Gult kort til DC United
    Yamil Asad
    Yamil Asad (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    44'
    Columbus SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra DC United.
    46'
    49'
    Frisparket tildelt Columbus SC er farlig nær DC Uniteds målområde.
    49'
    Artur
    Sjanse i Columbus! Artur (Columbus SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Artur
    Columbus SC fosser forover og Artur fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    50'
    52'
    Frispark til Columbus SC på halvdelen til DC United.
    56'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Bradley Wright-Phillips
    Caleb Porter (Columbus SC) gjør sitt første bytte for dagen. Gyasi Zardes erstatter Bradley Wright-Phillips.
    57'
    58'
    Waylon Francis
    Dommer Silviu Petrescu viser Waylon Francis (Columbus SC) det gule kortet.
    58'
    Lucas Zelarrayan (Columbus SC) løfter inn en corner fra venstre på Mapfre Stadium.
    60'
    Columbus SC angriper, men avslutningen til Harrison Afful går utenfor.
    61'
    62'
    62'
    DC United scorer selvmål!
    Columbus Crew 2 - 0 DC United
    Mål: Frederic Brillant
    Selvmål! En sønderknust Frederic Brillant setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-0.
    63'
    Inn: Derick Etienne
    Ut: Luis Diaz
    Caleb Porter gjør dagens andre bytte i Columbus, når han tar ut Luis Diaz og setter inn Derrick Etienne.
    66'
    67'
    Julian Gressel
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Julian Gressel avslutter utenfor.
    67'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Andy Najar
    DC United bytter ut Andy Najar med Felipe Martins. Dette er det første byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    67'
    68'
    Det blir farlig! Frispark for DC United er nær straffområde.
    71'
    Silviu Petrescu tildeler Columbus SC en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Columbus SC angriper, men blir avblåst for offside.
    74'
    Moses Nyeman
    Målsjanse! Moses Nyeman (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Kimarni Smith
    Bytte for DC United. Ola Kamara kommer inn for Kimarni Smith på Mapfre Stadium.
    75'
    Frederic Brillant vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Pedro Santos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    78'
    Pedro Santos er på beina igjen og fortsetter kampen på Mapfre Stadium.
    78'
    DC United slipper å klare seg uten Frederic Brillant som kommer tilbake på banen i Columbus.
    78'
    Mål for DC United!
    Columbus Crew 2 - 1 DC United
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Flores Edison
    Ola Kamara scorer og reduserer dermed til 2-1. Det er en fin assist fra Flores Edison.
    82'
    Columbus Crew 3 - 1 DC United
    Mål: Tony Alfaro
    Tony Alfaro setter ballen i eget mål! 3-1.
    83'
    87'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    88'
    Columbus SC angriper og Harrison Afful får avsluttet. Headingen treffer ikke DC United-målet.