Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Lower.com Field.
    8'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Chicago Fire.
    10'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Lower.com Field.
    12'
    Milton Valenzuela
    Milton Valenzuela (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    17'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    20'
    Federico Navarro
    Målsjanse til Chicago Fire! Federico Navarro treffer mål, men keeper redder.
    22'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    24'
    24'
    Chinonso Offor
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Chinonso Offor avslutter utenfor.
    26'
    Skudd på mål, Columbus Crew
    27'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Lucas Zelarrayan
    Målgivende: Derick Etienne
    Columbus Crew leder 1-0 etter en scoring av Lucas Zelarrayan. Det er en fin assist fra Derick Etienne.
    31'
    Skudd på mål, Chicago Fire
    32'
    32'
    Tim Ford tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Miguel Berry
    Columbus Crew angriper på Lower.com Field. Miguel Berry header utenfor.
    36'
    Miguel Berry (Columbus Crew) kommer seg fri på Lower.com Field, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    38'
    Frispark Columbus Crew.
    39'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Pedro Santos
    Målsjanse på Lower.com Field! Pedro Santos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Derick Etienne
    Columbus Crew angriper. Derick Etienne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    43'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    45'+3
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Stanislav Ivanov
    Ut: Alvaro Medran
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Alvaro Medran erstattes av Stanislav Ivanov.
    46'
    Pedro Santos (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    47'
    47'
    Sjanse til Columbus Crew! Miguel Berry er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Brian Gutierrez
    Brian Gutierrez treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Chicago Fire i Columbus.
    50'
    Stanislav Ivanov
    Stanislav Ivanov (Chicago Fire) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra venstre side på Lower.com Field.
    52'
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Brian Gutierrez går utenfor.
    53'
    Målsjanse! Derick Etienne (Columbus Crew) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    56'
    Columbus Crew angriper. Miguel Berry får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Columbus Crew 2 - 0 Chicago Fire
    Mål: Miguel Berry
    Mål! Columbus Crew øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Miguel Berry på Lower.com Field.
    58'
    Gult kort til Chicago Fire
    Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Målet til Columbus Crew sjekkes av VAR
    59'
    Målet til Columbus Crew blir stående
    59'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Liam Fraser
    Ut: Marlon Hairston
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Liam Fraser, mens Marlon Hairston tar plass på benken.
    62'
    Dommer Tim Ford gir Chinonso Offor (Chicago Fire) et gult kort.
    62'
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Derick Etienne
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt andre bytte for dagen. Luis Diaz erstatter Derick Etienne.
    63'
    65'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    66'
    69'
    70'
    70'
    70'
    71'
    71'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Boris Sekulic
    Chicago Fire bytter ut Boris Sekulic med Jhon Espinoza. Dette er det andre byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Alex Monis
    Ut: Chinonso Offor
    Chinonso Offor (Chicago Fire) erstattes av Alex Monis.
    72'
    I Columbus slår Ignacio Aliseda en corner fra høyre.
    74'
    Tim Ford tildeler Chicago Fire en corner. Ignacio Aliseda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    75'
    76'
    Chicago Fire fosser fremover, men Stanislav Ivanov går rett i offsidefella.
    77'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Columbus Crew like utenfor Chicago Fire-området.
    77'
    Vito Wormgoor
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Vito Wormgoor avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    79'
    Inn: Javier Casas
    Ut: Mauricio Pineda
    Raphael Wicky gjør dagens fjerde bytte i Columbus, når han tar ut Mauricio Pineda og setter inn Javier Casas.
    80'
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Carlos Teran
    Bytte for Chicago Fire. Wyatt Omsberg kommer inn for Carlos Teran på Lower.com Field.
    81'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Pedro Santos
    Columbus Crew bytter ut Pedro Santos med Alexandru Matan.
    83'
    84'
    Tim Ford tildeler Chicago Fire en corner. Stanislav Ivanov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Inn: Bradley Wright-Phillips
    Ut: Miguel Berry
    Columbus Crew gjør sitt fjerde bytte. Miguel Berry erstattes av Bradley Wright-Phillips.
    87'
    Inn: Harrison Afful
    Ut: Steven Moreira
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt femte bytte for dagen. Harrison Afful erstatter Steven Moreira.
    87'
    Jhon Espinoza
    Jhon Espinoza (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    89'
    Stanislav Ivanov (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Lucas Zelarrayan
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Chicago Fire angriper i Columbus. Federico Navarro fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Milton Valenzuela avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+4
    Dommer Tim Ford ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Stanislav Ivanov blåses av for offside.