Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    9'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    10'
    Lucas Zelarrayan
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Lucas Zelarrayan avslutter utenfor.
    12'
    Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Historic Crew Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Fabian Herbers
    Målsjanse! Fabian Herbers (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Alex Chilowicz tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes setter ballen i nettet og Columbus Crew leder nå 1-0.
    17'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Columbus Crew.
    19'
    19'
    20'
    Gult kort til Columbus Crew
    Derick Etienne
    Derrick Etienne (Columbus Crew) mottar sitt første gule kort for dagen på Historic Crew Stadium.
    21'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    22'
    Ikke rødt kort likevel
    23'
    24'
    En av Columbus Crews spillere blir avblåst for offside.
    24'
    25'
    Josh Williams
    Dommer Alex Chilowicz gir Josh Williams (Columbus Crew) et gult kort.
    25'
    Derrick Etienne (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Alexandru Matan
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Alexandru Matan går utenfor.
    30'
    Pedro Santos
    Pedro Santos (Columbus Crew) kommer seg fri på Historic Crew Stadium, men avslutningen går utenfor.
    32'
    34'
    Columbus Crew 2 - 0 Chicago Fire
    Målgivende: Derick Etienne
    Columbus Crew går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Gyasi Zardes. Det er en fin assist fra Derrick Etienne.
    34'
    Målet til Columbus Crew sjekkes av VAR
    35'
    Målet til Columbus Crew blir stående
    35'
    38'
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Alexandru Matan avslutter utenfor.
    39'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Historic Crew Stadium.
    44'
    Gult kort til Chicago Fire
    Dommeren gir Fabian Herbers (Chicago Fire) et gult kort.
    44'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Luka Stojanovic
    Ut: Brian Gutierrez
    Chicago Fire bytter ut Brian Gutierrez med Luka Stojanovic.
    46'
    Inn: Robert Beric
    Ut: Chinonso Offor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Robert Beric, mens Chinonso Offor tar plass på benken.
    46'
    52'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    56'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Historic Crew Stadium.
    57'
    58'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Boris Sekulic
    Boris Sekulic (Chicago Fire) erstattes av Jhon Espinoza.
    58'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Columbus fordi Carlos Teran får behandling for en skade på banen.
    61'
    Carlos Teran ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Columbus.
    62'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Waylon Francis
    Ut: Alexandru Matan
    Caleb Porter gjør dagens første bytte i Columbus, når han tar ut Alexandru Matan og setter inn Waylon Francis.
    62'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    65'
    Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Historic Crew Stadium.
    66'
    Jonathan Mensah
    Columbus Crew angriper på Historic Crew Stadium. Jonathan Mensah header utenfor.
    67'
    68'
    68'
    Målsjanse på Historic Crew Stadium! Derrick Etienne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Inn: Kevin Molino
    Ut: Derick Etienne
    Columbus Crew bytter ut Derrick Etienne med Kevin Molino. Dette er det andre byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    70'
    I Columbus slår Lucas Zelarrayan en corner fra venstre.
    71'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Ignacio Aliseda
    Chicago Fire avanserer forover i Columbus. Ignacio Aliseda avslutter, men treffer ikke mål.