Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Columbus Crew fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    15'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    16'
    Przemyslaw Frankowski
    Chicago Fire angriper i Columbus. Przemyslaw Frankowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Derick Etienne
    Målgivende: Milton Valenzuela
    Derrick Etienne setter ballen i nettet og Columbus Crew leder nå 1-0. Flott spill fra Milton Valenzuela før målet.
    20'
    22'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Columbus Crew.
    24'
    24'
    26'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    27'
    Jonathan Mensah (Columbus Crew) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mapfre Stadium.
    28'
    29'
    Gult kort til Chicago Fire
    Mauricio Pineda
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Mauricio Pineda (Chicago Fire) det gule kortet.
    29'
    Jonathan Mensah er tilbake på banen igjen.
    29'
    En av Columbus Crews spillere går i offside.
    30'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    31'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Mapfre Stadium.
    36'
    Djordje Mihailovic (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Mapfre Stadium.
    39'
    39'
    Luis Diaz
    Målsjanse til Columbus Crew! Luis Diaz treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    45'+1
    Straffe! Dommer Guido Gonzales Jr plasserer ballen på krittmerket for Columbus Crew...
    45'+3
    Guido Gonzales Jr tildeler Columbus Crew et straffespark på Mapfre Stadium. Gyasi Zardes går fram ...og bommer!
    45'+4
    Francisco Calvo
    Francisco Calvo (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Columbus Crew like utenfor Chicago Fire-området.
    48'
    Boris Sekulic
    Målsjanse! Boris Sekulic (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Djordje Mihailovic
    Chicago Fire fosser forover og Djordje Mihailovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Djordje Mihailovic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    Ignacio Aliseda
    Sjanse i Columbus! Ignacio Aliseda (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Djordje Mihailovic som kommer tilbake på banen i Columbus.
    60'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Djordje Mihailovic
    Chicago Fire bytter ut Djordje Mihailovic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Raphael Wicky blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Elliot Collier.
    61'
    I Columbus slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    64'
    Guido Gonzales Jr tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Luis Diaz
    Bytte for Columbus Crew. Sebastian Berhalter kommer inn for Luis Diaz på Mapfre Stadium.
    66'
    68'
    Gult kort til Columbus Crew
    Milton Valenzuela
    Dommeren gir Milton Valenzuela (Columbus Crew) et gult kort.
    68'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Chicago Fire.
    70'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    70'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Derick Etienne
    Columbus Crew bytter ut Derrick Etienne med Emmanuel Boateng.
    74'
    75'
    Frisparket tildelt Columbus Crew er farlig nær Chicago Fires målområde.
    77'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    78'
    Columbus Crew 2 - 0 Chicago Fire
    Mål: Nagbe Darlington
    Målgivende: Gyasi Zardes
    I Columbus øker Columbus Crew ledelsen til 2-0 takket være et mål av Nagbe Darlington. Gyasi Zardes var nest sist på ballen.
    81'
    83'
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Mauricio Pineda
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt andre bytte for dagen. Brian Gutierrez erstatter Mauricio Pineda.
    83'
    Columbus Crew 3 - 0 Chicago Fire
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Pedro Santos
    Columbus Crew går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Gyasi Zardes. Pedro Santos sto for den målgivende pasningen.
    88'
    Inn: Fanendo Adi
    Ut: Gyasi Zardes
    Columbus Crew bytter ut Gyasi Zardes med Fanendo Adi. Dette er det tredje byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    90'
    Robert Beric
    Chicago Fire angriper. Robert Beric får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.