Pedro Santos er på beina igjen og fortsetter kampen på Mapfre Stadium.
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Columbus Crew avanserer forover og Harrison Afful får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    Inn: Niko Hansen
    Ut: Pedro Santos
    Gregg Berhalter (Columbus Crew) tar ut Pedro Santos som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Niko Hansen.
    10'
    Allen Chapman tildeler Columbus Crew en corner. Federico Higuain sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Columbus slår Federico Higuain en corner fra venstre.
    14'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    20'
    Columbus Crew fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på Mapfre Stadium.
    20'
    Federico Higuain
    Columbus Crew angriper i Columbus. Federico Higuain avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Elliot Collier
    Elliot Collier skyter i stolpen! Nesten mål for Chicago Fire.
    21'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    24'
    Diego Campos
    Målsjanse! Diego Campos (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Ricardo Clark
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Ricardo Clark avslutter utenfor.
    26'
    Gult kort til Chicago Fire
    Kevin Ellis
    Kevin Ellis (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    27'
    Columbus Crew har fått straffespark på Mapfre Stadium!
    28'
    Columbus Crew scorer på straffe!
    Columbus Crew 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Federico Higuain
    Mål! Columbus Crew får et straffespark som Federico Higuain setter i mål på Mapfre Stadium. Stillingen er dermed 1-0.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Chicago Fire!
    30'
    Sjanse til Chicago Fire! Diego Campos er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Chicago Fire angriper i Columbus. Elliot Collier fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark Columbus Crew.
    36'
    Diego Campos (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Mapfre Stadium.
    43'
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Mapfre Stadium.
    43'
    Chicago Fire avanserer forover i Columbus. Elliot Collier avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Gyasi Zardes
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Gyasi Zardes går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Tony Tchani
    Ut: Dax McCarty
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Dax McCarty erstattes av Tony Tchani.
    46'
    47'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 2 - 0 Chicago Fire
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Niko Hansen
    Gyasi Zardes setter ballen i mål og øker Columbus Crews ledelse til 2-0 i Columbus. Det er en fin assist fra Niko Hansen.
    50'
    Inn: Brandt James Bronico
    Ut: Mo Adams
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Brandt Bronico, mens Mo Adams tar plass på benken.
    54'
    Mike Grella
    Michele Grella (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Mapfre Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Niko Hansen
    Niko Hansen (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Federico Higuain skyter i stolpen! Stor sjanse for Columbus Crew i Columbus.
    56'
    57'
    Gult kort til Columbus Crew
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) mottar sitt første gule kort for dagen på Mapfre Stadium.
    57'
    Inn: Jorge Luis Corrales Cordero
    Ut: Kevin Ellis
    Kevin Ellis (Chicago Fire) erstattes av Jorge Luis Corrales.
    58'
    Brandon Vincent vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    63'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Brandon Vincent som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Aleksandar Katai
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) kommer seg fri på Mapfre Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    67'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Columbus Crew 3 - 0 Chicago Fire
    Målgivende: Ricardo Clark
    Mål! Gyasi Zardes gir Columbus Crew en komfortabel 3-0 ledelse. Flott spill fra Ricardo Clark før målet.
    70'
    Inn: Cristian Jesus Martinez
    Ut: Mike Grella
    Gregg Berhalter gjør dagens andre bytte i Columbus, når han tar ut Michele Grella og setter inn Cristian Martinez.
    72'
    74'
    75'
    På Mapfre Stadium header Gyasi Zardes (Columbus Crew) ballen i stolpen!
    75'
    Cristian Jesus Martinez
    Cristian Martinez (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Harrison Afful avslutter utenfor.
    80'
    Målsjanse til Columbus Crew! Cristian Martinez treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Brandon Vincent
    Chicago Fire fosser forover og Brandon Vincent fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Jorge Luis Corrales Cordero
    Jorge Luis Corrales (Chicago Fire) header utenfor.
    86'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Adam Jahn
    Ut: Gyasi Zardes
    Columbus Crew bytter ut Gyasi Zardes med Adam Jahn.
    89'
    Niko Hansen
    Columbus Crew avanserer forover i Columbus. Niko Hansen avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    90'+1
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) avanserer forover på Mapfre Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.