Quioto90'+3
    Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    1'
    Nima Saghafi tildeler CF Montreal en corner. Joaquin Torres sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    I Columbus slår Djordje Mihailovic en corner fra høyre.
    6'
    Det blir farlig! Frispark for Columbus Crew er nær straffområde.
    12'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    13'
    Pedro Santos
    Sjanse i Columbus! Pedro Santos (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Columbus Crew angriper i Columbus, men blir avblåst for offside.
    16'
    Djordje Mihailovic (CF Montreal) løfter inn en corner fra venstre på Lower.com Field.
    17'
    Romell Quioto
    Sjanse til CF Montreal! Romell Quioto er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Liam Fraser
    Liam Fraser (Columbus Crew) avanserer forover på Lower.com Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    21'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    22'
    I Columbus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Målsjanse til CF Montreal! Romell Quioto treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Joaquin Torres ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Joaquin Torres er tilbake på banen igjen.
    28'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    30'
    Columbus Crew fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Columbus Crew.
    39'
    Gult kort til Columbus Crew
    Josh Williams
    Josh Williams (Columbus Crew) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    41'
    Frispark Columbus Crew.
    42'
    42'
    Frispark CF Montreal.
    44'
    Mål for Columbus Crew!
    Columbus Crew 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Derick Etienne
    I Columbus tar Columbus Crew ledelsen 1-0 etter et mål av Gyasi Zardes. Det er en fin assist fra Derick Etienne.
    44'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    45'+1
    Marlon Hairston
    Målsjanse på Lower.com Field! Marlon Hairston fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    48'
    Columbus Crew angriper, men Nima Saghafi blåser for offside.
    50'
    En av CF Montreals spillere blir avblåst for offside.
    50'
    50'
    Samuel Piette
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Samuel Piette avslutter utenfor.
    51'
    Joaquin Torres
    Målsjanse! Joaquin Torres (CF Montreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    En av Columbus Crews spillere blir avblåst for offside på Lower.com Field.
    56'
    Derick Etienne
    Derick Etienne (Columbus Crew) får et gult kort av dommer Nima Saghafi.
    56'
    Derick Etienne (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Lower.com Field, men klarer ikke å score.
    58'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Lucas Zelarrayan
    Ut: Liam Fraser
    Columbus Crew bytter ut Liam Fraser med Lucas Zelarrayan.
    59'
    60'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til CF Montreal.
    60'
    61'
    Columbus Crew 2 - 0 CF Montreal
    Målgivende: Nagbe Darlington
    Mål! Gyasi Zardes øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Nagbe Darlington før målet.
    62'
    Pedro Santos (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til CF Montreal.
    66'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Mathieu Choiniere
    Bytte for CF Montreal. Sunusi Ibrahim kommer inn for Mathieu Choiniere på Lower.com Field.
    68'
    Offside! Derick Etienne blir vinket av og Columbus Crew må dermed bygge opp et nytt angrep.
    68'
    Inn: Zorhan Bassong
    Ut: Joaquin Torres
    CF Montreal gjør sitt første bytte. Joaquin Torres erstattes av Zorhan Bassong.
    68'
    Inn: Matko Miljevic
    Ut: Samuel Piette
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Matko Miljevic, mens Samuel Piette tar plass på benken.
    68'
    Inn: Luis Diaz
    Ut: Milton Valenzuela
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt andre bytte for dagen. Luis Diaz erstatter Milton Valenzuela.
    69'
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Gyasi Zardes
    Columbus Crew bytter ut Gyasi Zardes med Miguel Berry. Dette er det tredje byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    70'
    Matko Miljevic
    CF Montreal angriper. Matko Miljevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    I Columbus slår Djordje Mihailovic en corner fra venstre.
    74'
    76'
    Sunusi Ibrahim
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    78'
    78'
    79'
    Inn: Lassi Lappalainen
    Ut: Joel Waterman
    Joel Waterman (CF Montreal) erstattes av Lassi Lappalainen.
    80'
    Marlon Hairston (Columbus Crew) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lower.com Field.
    81'
    Inn: Saad Abdul-Salaam
    Ut: Marlon Hairston
    Marlon Hairston (Columbus Crew) erstattes av Saad Abdul-Salaam.
    82'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Derick Etienne
    Columbus Crew gjør sitt femte bytte. Derick Etienne erstattes av Alexandru Matan.
    83'
    Spillet på Lower.com Field er stoppet midlertidig fordi Nagbe Darlington ligger nede.
    85'
    Nagbe Darlington er på beina igjen og fortsetter kampen.
    87'
    Lucas Zelarrayan
    Columbus Crew fosser forover og Lucas Zelarrayan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Zorhan Bassong
    Zorhan Bassong (CF Montreal) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+2
    Lassi Lappalainen
    CF Montreal avanserer forover i Columbus. Lassi Lappalainen avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    Mål for CF Montreal!
    Columbus Crew 2 - 1 CF Montreal
    Mål: Romell Quioto
    Mål! CF Montreal reduserer til 2-1 etter et mål av Romell Quioto på Lower.com Field.