Fredy Montero (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Seattle Sounders.
    37'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Fredy Montero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    Drew Fischer tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Frispark Seattle Sounders.
    41'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    42'
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Fredy Montero avslutter utenfor.
    44'
    Dommer Drew Fischer venter med å sette i gang spillet fordi Fredy Montero ligger nede.
    47'
    Fredy Montero er tilbake på banen igjen.
    49'
    I Commerce City slår Jack Price en corner fra høyre.
    50'
    50'
    Keegan Rosenberry vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jimmy Medranda (Seattle Sounders) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Jimmy Medranda er på beina igjen og fortsetter kampen på Dick's Sporting Goods Park.
    52'
    Colorado Rapids slipper å klare seg uten Keegan Rosenberry som kommer tilbake på banen i Commerce City.
    52'
    53'
    Joao Paulo
    Seattle Sounders angriper. Joao Paulo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    57'
    Auston Trusty
    Auston Trusty (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    60'
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Dick's Sporting Goods Park.
    63'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Drew Fischer.
    63'
    Spillet på Dick's Sporting Goods Park er stoppet midlertidig fordi Keegan Rosenberry ligger nede.
    64'
    Jimmy Medranda er på beina igjen og fortsetter kampen.
    64'
    Keegan Rosenberry kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Dick's Sporting Goods Park.
    64'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    66'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Dominique Badji
    Målgivende: Jack Price
    Mål! Dominique Badji (Colorado Rapids) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Dick's Sporting Goods Park. Jack Price var nest sist på ballen.
    66'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    67'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Lucas Esteves
    Ut: Keegan Rosenberry
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt første bytte for dagen. Lucas Esteves erstatter Keegan Rosenberry.
    68'
    Inn: Cole Bassett
    Ut: Andre Shinyashiki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Cole Bassett, mens Andre Shinyashiki tar plass på benken.
    68'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    69'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Josh Atencio
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Josh Atencio erstattes av Kelyn Rowe.
    69'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Nicolas Benezet
    Brian Schmetzer gjør dagens andre bytte i Commerce City, når han tar ut Nicolas Benezet og setter inn Will Bruin.
    69'
    Cole Bassett
    Cole Bassett (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    70'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    72'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    74'
    Inn: Leo Chu
    Ut: Jimmy Medranda
    Seattle Sounders bytter ut Jimmy Medranda med Leo Chu.
    75'
    76'
    Mål for Seattle Sounders!
    Colorado Rapids 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Cristian Roldan
    Målgivende: Leo Chu
    Mål! bortelag utligner ved Cristian Roldan. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Leo Chu før målet.