Badji45'+3
1-0
2-0
    Dagens dommer, Ted Unkel, blåser i gang kampen.
    Portland Timbers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Colorado Rapids.
    1'
    Jack Price
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Jack Price fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Hjørnespark til Portland Timbers
    4'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    7'
    Colorado Rapids angriper i Commerce City, men blir avblåst for offside.
    8'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    9'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Dominique Badji
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Dominique Badji fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    18'
    23'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    26'
    Auston Trusty
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Auston Trusty avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Santiago Moreno
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Santiago Moreno går utenfor.
    29'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Dick's Sporting Goods Park.
    29'
    Santiago Moreno er tilbake på banen igjen.
    31'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Portland Timbers.
    33'
    Frispark Portland Timbers.
    36'
    Ted Unkel tildeler Portland Timbers en corner. Diego Valeri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    En av Portland Timberss spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Det blir farlig! Frispark for Colorado Rapids er nær straffområde.
    43'
    Felipe Mora
    Portland Timbers fosser forover og Felipe Mora fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 Portland Timbers
    Mål: Dominique Badji
    Målgivende: Braian Galvan
    Dominique Badji header ballen i mål og Colorado Rapids tar ledelsen 1-0 på Dick's Sporting Goods Park. Braian Galvan sto for den målgivende pasningen.
    45'+3
    Felipe Mora
    Portland Timbers angriper i Commerce City. Felipe Mora avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    50'
    Diego Valeri
    Målsjanse til Portland Timbers! Diego Valeri treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    51'
    52'
    Colorado Rapids angriper og Auston Trusty får avsluttet. Headingen treffer ikke Portland Timbers-målet.
    53'
    Colorado Rapids angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    54'
    Dommer Ted Unkel venter med å sette i gang spillet fordi Dominique Badji ligger nede.
    58'
    Dominique Badji er på beina igjen og fortsetter kampen på Dick's Sporting Goods Park.
    59'
    Frispark i en god posisjon for Colorado Rapids!
    60'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Santiago Moreno
    Santiago Moreno (Portland Timbers) erstattes av Dairon Asprilla.
    62'
    Colorado Rapids 2 - 0 Portland Timbers
    Mål: Diego Rubio
    Mål! Diego Rubio (Colorado Rapids) header inn 2-0 på Dick's Sporting Goods Park.
    63'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Dominique Badji
    Robin Fraser gjør dagens tredje bytte i Commerce City, når han tar ut Dominique Badji og setter inn Michael Barrios.
    65'
    68'
    Gult kort til Portland Timbers
    Dairon Asprilla
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Ted Unkel.
    68'
    Spillet på Dick's Sporting Goods Park er stoppet midlertidig fordi Kellyn Acosta ligger nede.
    69'
    Diego Rubio
    Colorado Rapids angriper på Dick's Sporting Goods Park. Diego Rubio header ballen i stolpen!
    69'
    Inn: Steven Beitashour
    Ut: Kellyn Acosta
    Colorado Rapids bytter ut Kellyn Acosta som ikke ser ut til å kunne fortsette. Robin Fraser blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Steven Beitashour.
    70'
    Inn: Jonathan Lewis
    Ut: Diego Rubio
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt andre bytte for dagen. Jonathan Lewis erstatter Diego Rubio.
    71'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    71'
    71'
    71'
    71'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    75'
    Inn: Jose Van Rankin
    Ut: Larrys Mabiala
    Bytte for Portland Timbers. Jose Van Rankin kommer inn for Larrys Mabiala på Dick's Sporting Goods Park.
    76'
    Inn: George Fochive
    Ut: Renzo Zambrano
    Portland Timbers gjør sitt tredje bytte. Renzo Zambrano erstattes av George Fochive.
    76'
    Inn: Marvin Loria
    Ut: Diego Valeri
    Portland Timbers bytter ut Diego Valeri med Marvin Loria. Dette er det fjerde byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    76'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    79'
    George Fochive
    Dommer Ted Unkel viser George Fochive (Portland Timbers) det gule kortet.
    81'
    81'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    84'
    George Fochive (Portland Timbers) avanserer forover på Dick's Sporting Goods Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.