Dagens dommer, Eber Aquino, blåser i gang kampen.
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    1'
    En av Argentinos Juniorss spillere blir avblåst for offside på Estadio Gran Parque Central.
    3'
    Brian Ocampo (Club Nacional de Football) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Gran Parque Central.
    4'
    Brian Ocampo
    Club Nacional de Football avanserer forover i Montevideo. Brian Ocampo avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Eber Aquino tildeler Argentinos Juniors en corner. Gabriel Florentin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Frispark Club Nacional de Football.
    7'
    Gabriel Florentin
    Gabriel Florentin (Argentinos Juniors) kommer seg fri på Estadio Gran Parque Central, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Argentinos Juniors fosser fremover, men Eber Aquino blåser for offside på Estadio Gran Parque Central.
    13'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Sjanse til Argentinos Juniors! Gabriel Florentin er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Club Nacional de Football, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark til Club Nacional de Football på halvdelen til Argentinos Juniors.
    20'
    Leandro Fernandez
    Sjanse i Montevideo! Leandro Fernandez (Club Nacional de Football) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Leandro Fernandez (Club Nacional de Football) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Argentinos Juniors.
    28'
    Brian Ocampo (Club Nacional de Football) slår en corner fra høyre side på Estadio Gran Parque Central.
    30'
    I Montevideo slår Leandro Fernandez en corner fra venstre.
    31'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Club Nacional de Football på egen banehalvdel.
    33'
    Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Målsjanse til Argentinos Juniors! Javier Cabrera treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    37'
    Sjanse! Club Nacional de Football avanserer forover, men Brian Ocampo avslutter utenfor.
    38'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Leandro Fernandez (Club Nacional de Football) kommer til en målsjanse på Estadio Gran Parque Central, men klarer ikke å score.
    41'
    Club Nacional de Football tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Emanuel Herrera
    Argentinos Juniors angriper. Emanuel Herrera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Argentinos Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Frispark for Club Nacional de Football på egen banehalvdel.
    52'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Club Nacional de Football.
    54'
    Frispark til Argentinos Juniors på halvdelen til Club Nacional de Football.
    55'
    57'
    Kevin Mac Allister
    Målsjanse! Kevin Mac Allister (Argentinos Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    60'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Carlos Gustavo Quintana
    Carlos Quintana (Argentinos Juniors) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Gabriel Carabajal
    Ut: Gabriel Florentin
    Gabriel Milito (Argentinos Juniors) gjør sitt første bytte for dagen. Gabriel Carabajal erstatter Gabriel Florentin.
    62'
    Inn: Mateo Agustin Coronel
    Ut: Emanuel Herrera
    Argentinos Juniors gjør sitt andre bytte. Emanuel Herrera erstattes av Mateo Coronel.
    62'
    Gabriel Carabajal
    Argentinos Juniors angriper i Montevideo. Gabriel Carabajal avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Gonzalo Bergessio
    Gonzalo Bergessio (Club Nacional de Football) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Gult kort til Club Nacional de Football
    Gabriel Neves
    Gabriel Neves (Club Nacional de Football) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Inn: Elias Jose Gomez
    Ut: Carlos Gustavo Quintana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Argentinos Juniors. Inn kommer Elias Gomez, mens Carlos Quintana tar plass på benken.
    66'
    Gonzalo Bergessio (Club Nacional de Football) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    67'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Club Nacional de Football
    Inn: Andres D'Alessandro
    Ut: Alfonso Trezza Hernandez
    Club Nacional de Football bytter ut Alfonso Trezza med Andres D'Alessandro.
    70'
    I Montevideo slår Javier Cabrera en corner fra høyre.
    70'
    Elias Gomez (Argentinos Juniors) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Gran Parque Central.
    70'
    Jonathan Alexis Sandoval Rojas
    Argentinos Juniors fosser forover og Jonathan Sandoval fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Gabriel Carabajal (Argentinos Juniors) slår en corner fra venstre side på Estadio Gran Parque Central.
    71'
    Inn: Gabriel Avalos Stumpfs
    Ut: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Javier Cabrera (Argentinos Juniors) erstattes av Gabriel Avalos.
    72'
    Inn: Facundo Mater
    Ut: Matias Romero
    Gabriel Milito gjør dagens femte bytte i Montevideo, når han tar ut Matias Romero og setter inn Facundo Mater.
    73'
    Mål for Club Nacional de Football!
    Club Nacional de Football 1 - 0 Argentinos Juniors
    Mål: Gonzalo Bergessio
    Målgivende: Brian Ocampo
    Mål! Gonzalo Bergessio gir Club Nacional de Football ledelsen 1-0 i Montevideo. Flott spill fra Brian Ocampo før målet.
    73'
    Armando Mendez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Inn: Angelo Emanuel Gabrielli Scaroni
    Ut: Armando Jesus Mendez Alcorta
    Club Nacional de Football bytter ut Armando Mendez med Angelo Gabrielli. Dette er det andre byttet som Alejandro Cappuccio gjør i dagens kamp.
    75'
    78'
    Lucas Villalba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Fausto Vera
    Fausto Vera (Argentinos Juniors) avanserer forover på Estadio Gran Parque Central. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Argentinos Juniors slipper å klare seg uten Lucas Villalba som kommer tilbake på banen i Montevideo.
    81'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    82'
    Eber Aquino tildeler Club Nacional de Football en corner. Leandro Fernandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Club Nacional de Football 2 - 0 Argentinos Juniors
    Mål: Brian Ocampo
    Club Nacional de Football går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Brian Ocampo.