I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    3'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    6'
    Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise angriper i Brugge. Deniz Undav avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    9'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    11'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    14'
    15'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    18'
    Union Saint-Gilloise må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Club Brugge.
    19'
    Lawrence Visser tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    20'
    Dante Vanzeir
    Union Saint-Gilloise avanserer forover i Brugge. Dante Vanzeir avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    22'
    22'
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Dante Vanzeir fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    Frispark Club Brugge.
    25'
    Union Saint-Gilloise angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    28'
    En av Club Brugges spillere blir avblåst for offside på Jan Breydel Stadium.
    29'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Club Brugge.
    30'
    En av Union Saint-Gilloises spillere går i offside.
    32'
    34'
    I Brugge slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    36'
    Teddy Teuma
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Teddy Teuma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    I Brugge slår Casper Nielsen en corner fra venstre.
    37'
    40'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Jean Thierry Lazare Amani
    Dommeren gir Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    40'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Club Brugge.
    41'
    Teddy Teuma
    Union Saint-Gilloise angriper. Teddy Teuma får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Lawrence Visser tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    44'
    45'
    Siebe Van Der Heyden
    Dommer Lawrence Visser viser Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    45'+1
    Gult kort til Club Brugge
    Clinton Mata
    Dommer Lawrence Visser gir Clinton Mata (Club Brugge) et gult kort.
    45'+1
    Loic Lapoussin
    Loic Lapoussin (Union Saint-Gilloise) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Eder Balanta
    Ut: Noa Lang
    Bytte for Club Brugge. Eder Balanta kommer inn for Noa Lang på Jan Breydel Stadium.
    46'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    49'
    53'
    Casper Nielsen
    Sjanse i Brugge! Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    59'
    Hans Vanaken
    Hans Vanaken (Club Brugge) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    61'
    Ismael Kandouss
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Ismael Kandouss avslutter utenfor.
    62'
    Charles De Ketelaere
    Målsjanse til Club Brugge! Charles De Ketelaere treffer mål, men keeper redder.
    62'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    64'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Cameron Puertas Castro
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Union Saint-Gilloise bytter ut Jean Thierry Lazare Amani med Cameron Puertas Castro. Dette er det første byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Club Brugge angriper, men Lawrence Visser blåser for offside.
    75'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    76'
    77'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    79'
    Lawrence Visser tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Casper Nielsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Sjanse til Union Saint-Gilloise! Dante Vanzeir er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    81'
    82'
    Inn: Kamal Sowah
    Ut: Matej Mitrovic
    Matej Mitrovic (Club Brugge) erstattes av Kamal Sowah.
    83'
    Inn: Mats Rits
    Ut: Ruud Vormer
    Club Brugge gjør sitt tredje bytte. Ruud Vormer erstattes av Mats Rits.
    83'
    84'
    Teddy Teuma
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    86'
    87'
    Frisparket tildelt Club Brugge er farlig nær Union Saint-Gilloises målområde.
    89'
    Cameron Puertas Castro
    Cameron Puertas Castro (Union Saint-Gilloise) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Loic Lapoussin (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Jan Breydel Stadium.
    89'
    Lawrence Visser tildeler Club Brugge en corner. Mats Rits sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.