1-1
3 265
3 336

Ble dekket av Hans Christian Boge-Fredriksen

Hei og velkommen til dekningen av denne kampen! Og vi har en godbit til dere ...
    Lionel Messi starter for PSG - med Mbappé og Neymar! Dette blir Messis første start for PSG.
    PSG i 4-3-3: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Wijnaldum, Paredes, Herrera - Messi, Mbappé, Neymar.
    Hva skal vi kalle denne supertrioen på topp for PSG, da? M'n'M? Også mulig med mer flyt: EMiNeM.
    Brügge i 3-5-2: Mignolet - Mata, Hendry, Nsoki - Sowah, Rits, Vanaken, Balanta, Sobol - de Ketelaere, Lang.
    Mbappé sparker i gang oppgjøret!
    1'
    PSG tar tak i kampen umiddelbart og legger seg langt inne på Club Brugges halvdel med mange spillere.
    2'
    Messi prøver å finne Mbappé i feltet, men Nsoki avverger.
    3'
    PSG holder trykket oppe, og Hakimi kommer til innlegg. Det går over Neymar.
    3'
    Scorer Messi?
    Ja
    62%
    Nei
    38%
    Antall stemmer: 2192
    Diallo og Neymar vinner ballen langt inne på vertenes halvdel ved et par anledninger, før Club Brugge får den ut til kast.
    5'
    De Ketelaere felles av Kimpembe midt på banen. Club Brugge tar frisparket fort, men får ikke noe ut av den.
    6'
    Lang og Vanaken kombinerer seg nesten fri i PSG-feltet, men den siste pasningen stoppes.
    7'
    Mata feller Neymar godt inne på PSGs halvdel.
    8'
    Messi får ballen ute til høyre, men stoppes med en gang av Sobol. Jubelen er enorm på Jan Breydel Stadium!
    8'
    Lang skaffer Club Brugge et hjørnespark.
    10'
    Nsoki går i bakken i feltet, men det ser fryktelig enkelt ut. Dommeren tar en prat med spilleren.
    11'
    Corneren slås omsider inn i boksen, der Navas glipper den. De Ketelaere får ikke ordentlig klem i den påfølgende avslutningen, så PSG-keeperen slipper med skrekken.
    12'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Leandro Paredes
    Paredes slurver i medtaket, og De Ketelaere bryter den. Club Brugge-spilleren kan nesten gå alene mot keeper, men dommer velger altså å ikke gi rødt kort til Paredes.
    13'
    Frisparket går rett i muren før Balanta vinner ballen tilbake. Går til slutt ut til femmeter.
    14'
    Club Brugge har virkelig tatt tak i denne kampen, og ryster gjestene fra Paris.
    15'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Club Brugge 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Ander Herrera
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Så tar PSG ledelsen mot spillets gang! Mbappé triller rundt med Mata på venstre, før han slår inn. Der kommer Herrera stormende, og banker inn sitt fjerde mål denne sesongen!
    15'
    Brugge kombinerer fint på høyre, før Mata spilles fri. Han slår inn mot bakerste, der Vanaken lader slegga. Hakimi får akkurat hodet på den, og spolerer muligheten.
    19'
    De Ketelaere svinger ballen inn i boksen, men den går rett inn til Navas.
    20'
    Kjempesjanse for Mbappé, og for første gang i kampen viser Messi seg frem! Argentineren stikker gjennom til Mbappé, som fyrer av. Stoppes av en god redning av Mignolet.
    23'
    Sowah stormer inn i boksen, og banker ballen inn foran mål. Marquinhos får den bort.
    24'
    Mål for Club Brugge!
    Club Brugge 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Hans Vanaken
    Målgivende: Eduard Sobol
    Club Brugge utligner! Sobol slår inn fra venstre, og i feltet venter kaptein Vanaken helt alene. Han fyrer av, og når ballen får en liten berøring i Kimpembe er Navas utspilt. 1-1 i Belgia!
    27'
    Messi i tverrliggeren! Mbappé spiller til Messi, som får tid til å legge ballen til rette. Fra utkanten av sekstenmeteren prøver han å bøye ballen i lengste, og lykkes nesten. Ballen dundrer i tverrliggeren, før den går ut.
    29'
    Wijnaldum får av gårde en avslutning mot tidligere Liverpool-lagkamerat Mignolet. Keeperen holder ballen enkelt i fast grep.
    30'
    Frispark til Club Brugge i finfin posisjon. Wijnaldum som feller Rits etter et fint Brugge-angrep.
    32'
    Omtrent 25 meter fra mål dette frisparket. Her skal det skytes.
    32'
    Vanaken prøver seg i keeperhjørnet, men Navas får slått den unna!
    33'
    Sowah bryter høyt i banen, og er bare en god Kimpembe-involvering unna å sette fart inn i feltet.
    34'
    Balanta får frispark mot seg etter en duell med Neymar på midten. PSG tar det kort.
    35'
    Nytt frispark til PSG. Mbappé som ble felt av Mata denne gangen. Tas kort igjen.
    36'
    Paredes spiller nesten gjennom til Mbappé, men ballen blir litt for lang. Triller inn til Mignolet.
    37'
    Club Brugge har elleve mann inne på PSGs halvdel nå. Ender til slutt opp med et innlegg fra Lang, som Marquinhos sleiver inn til egen keeper.
    38'
    De Ketelaere tester Navas! Lang og De Ketelaere kombinerer fint, før sistnevnte forserer inn i feltet. Prøver seg med et skudd, og det er en god mulighet det. Navas får opp en hånd, før den går ut til corner.
    39'
    Mbappé ligger nede. Har fryktelig vondt her etter en duell i forrige situasjon.
    40'
    Corneren tas kort, før Rits svinger inn. Vanaken får hodet på den, før Navas plukker.
    41'
    Mbappé får litt behandling på sidelinjen. Ser ikke helt bra ut, men superspissen tusler ut på banen igjen.
    41'
    Mbappé blir taklet nesten med en gang han entrer banen igjen. Skjærer grimaser, men fortsetter.
    42'
    De Ketelaere prøver seg igjen, denne gangen med en blanding av skudd og innlegg. Nesten så Vanaken når den på bakerste stolpe, men går ut til nok et hjørnespark.
    44'
    Sowah slår hjørnesparket rett i klypene til Navas.
    44'
    PSG prøver å sette i gang en kontring, men ballen går i dommer. Da blir det dropp nede hos Navas, og PSG må starte på nytt.
    45'
    Det legges til ett minutt. Overraskende lite med alle stoppene det har vært i spillet.
    45'+1
    Neymar prøver å sette fart, men stoppes av Vanaken.
    45'+1
    Der er det pause i Belgia. Club Brugge har faktisk vært det styrende laget her, og superstjernene i PSG får ingenting gratis.
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Leandro Paredes
    46'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Georginio Wijnaldum
    46'
    Dobbeltbytte fra Pochettino i pausen.
    46'
    Club Brugge fortsetter å presse PSG i denne omgangen også, og vinner et hjørnespark.
    47'
    Corneren blir tatt kort, men ballen kommer aldri inn i boksen. Ender i stedet med Brugge-innkast på motsatt side.
    48'
    Club Brugge tar nesten ledelsen! De Ketelaere spiller inn i boksen, der midtstopper Hendry står. Han fyrer fra meget godt hold, men ballen går i blokken.
    49'
    Mbappé sitter nede igjen. Denne gangen lukter det bytte. Jepp, han gjør byttetegnet. Denne kampen er over for superspissen, som setter seg på benken.
    49'
    Inn: Mauro Icardi
    Ut: Kylian Mbappe
    Får håpe det ikke er et langvarig skadeavbrekk for Mbappé.
    51'
    Icardi spilles gjennom i midten, men avblåses for offside.
    53'
    Messi spiller til Herrera som fyrer fra distanse. Rett i Brugge-blokka.
    56'
    Messi felles av både Balanta og Nsoki. Ender med frispark omtrent midt på Brugges banehalvdel.
    56'
    Messi løfter frisparket inn i boksen, der Mignolet kan plukke den uforstyrret.
    57'
    Lang får en skuddmulighet i feltet, og tar den med begge hender. Skuddet går i en PSG-spiller, før den går ut til corner.
    58'
    Danilo stanger unna.
    59'
    De Ketelaere felles på midten av Kimpembe.
    60'
    Lang skaffer et innkast nede ved hjørneflagget.
    61'
    Gult kort til Club Brugge
    Noa Lang
    Er altfor sent inne i en duell med Herrera. Klipper ned målscoreren til PSG.
    62'
    Herrera går i bakken i eget felt. Voldsom overspilling, men frispark uansett.
    64'
    De Ketelaere finner Lang med noen touch, før sistnevnte banker ballen inn i feltet. Den får PSG ut, før Sowah fyrer av. Den går langt over mål.
    67'
    PSG tar en corner kort, før Messi svinger inn. Danilo får hodet på den, men ballen går langt til side for mål.
    69'
    Lang kommer til skudd, men får ikke ordentlig klem på den. Navas redder enkelt.
    69'
    Så løper Messi seg fri, og fyrer løs! Skuddet er hardt, men såpass rett på Mignolet at keeperen ikke har noen problemer med å redde den.
    70'
    Lionel Messi
    Hendry bryter foran, før han går i bakken etter kontakt med Messi. Dommer mener det holder til gult kort til argentineren.
    72'
    Frekt forsøk fra Lang! De Ketelaere løfter inn på bakerste, der Noa Lang prøver seg på et brassespark. Er ikke så langt fra å lykkes, men ballen går til side for mål.
    74'
    Inn: Nuno Mendes
    Ut: Abdou Diallo
    75'
    Eder Balanta
    River i trøyen til Neymar som var på vei inn i feltet. Klart gult kort og frispark til PSG nede ved hjørneflagget.
    76'
    Messi svinger inn mot Icardi, der Mignolet bokser ut. Icardi avblåses faktisk for offside uansett. God prestasjon bare det.
    77'
    Så faller ballen til Messi i feltet! Mendes slår inn foran mål, og treffer foten til Messi. Fra 13-14 meter banker han ballen langt over mål.
    79'
    Navas settes under press, og gir bort et kast høyt i banen.
    82'
    Neymar er altfor sent inne i Nsoki. Litt dårlig stemning mellom de to etterpå, og dommer bruker litt tid på å få dem til å skvære opp.