Marquinhos (Paris St Germain) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for Club Brugge er nær straffområde.
    Paris St Germain tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Club Brugge 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Angel Di Maria
    Mauro Icardi setter ballen i nettet og Paris St Germain leder nå 0-1. Flott spill fra Angel Di Maria før målet.
    7'
    Krepin Diatta
    Målsjanse! Krepin Diatta (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Eric Maxim Choupo-Moting
    Eric Maxim Choupo-Moting (Paris St Germain) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    15'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Paris St Germain) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    15'
    Club Brugge angriper, men Krepin Diatta vinkes av for offside.
    18'
    Hjørnespark til Club Brugge
    18'
    23'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    26'
    Offside! Angel Di Maria (Paris St Germain) er alene igjennom, men dommer Daniel Siebert ser at linjemannen er oppe med flagget.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brugge fordi Emmanuel Dennis får behandling for en skade på banen.
    30'
    Emmanuel Dennis er på beina igjen og fortsetter kampen.
    31'
    Frispark for Paris St Germain på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Club Brugge
    Charles De Ketelaere
    Dommer Daniel Siebert gir Charles De Ketelaere (Club Brugge) et gult kort.
    33'
    Club Brugge angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    34'
    35'
    38'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Paris St Germain på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark Club Brugge.
    40'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Paris St Germain.
    41'
    43'
    44'
    Paris St Germain fosser fremover, men Eric Maxim Choupo-Moting går rett i offsidefella.
    45'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Paris St Germain.
    45'+1
    45'+2
    Percy Tau
    I Brugge header Percy Tau (Club Brugge) mot mål, men ballen går utenfor.
    46'
    Club Brugges Emmanuel Dennis blåses av for offside på Jan Breydel Stadium.
    48'
    Mauro Icardi
    Mauro Icardi (Paris St Germain) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Hjørnespark til Paris Saint-Germain
    51'
    Ander Herrera
    Ander Herrera (Paris St Germain) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Kylian Mbappe
    Ut: Eric Maxim Choupo-Moting
    Paris St Germain bytter ut Eric Maxim Choupo-Moting med Kylian Mbappe. Dette er det første byttet som Thomas Tuchel gjør i dagens kamp.
    52'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Club Brugge.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: David Okereke
    Ut: Charles De Ketelaere
    Philippe Clement gjør dagens første bytte i Brugge, når han tar ut Charles De Ketelaere og setter inn David Okereke.
    57'
    58'
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Krepin Diatta avslutter utenfor.
    60'
    Club Brugge 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe header ballen i mål og Paris St Germain går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Brugge.
    61'
    Club Brugge 0 - 3 Paris Saint-Germain
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Mål! Paris St Germain øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Mauro Icardi på Jan Breydel Stadium. Kylian Mbappe sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Mauro Icardi
    Mauro Icardi (Paris St Germain) erstattes av Leandro Paredes.
    65'
    David Okereke
    Club Brugge angriper, men avslutningen til David Okereke går utenfor.
    66'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris St Germain) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    68'
    Paris St Germain angriper. Kylian Mbappe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    70'
    Målsjanse til Paris St Germain! Angel Di Maria treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    71'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Ander Herrera
    Paris St Germain gjør sitt tredje bytte. Ander Herrera erstattes av Abdou Diallo.
    72'
    72'
    73'
    Marco Verratti
    Marco Verratti (Paris St Germain) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Inn: Lois Openda
    Ut: Emmanuel Dennis
    Philippe Clement (Club Brugge) gjør sitt andre bytte for dagen. Lois Openda erstatter Emmanuel Dennis.
    76'
    77'
    Mats Rits
    Mats Rits (Club Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Club Brugge 0 - 4 Paris Saint-Germain
    Kylian Mbappe setter ballen i mål og øker Paris St Germains ledelse til 0-4 i Brugge. Det er en fin assist fra Angel Di Maria.
    79'
    Inn: Eder Balanta
    Ut: Eduard Sobol
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Eder Balanta, mens Eduard Sobol tar plass på benken.
    80'
    82'
    Club Brugge 0 - 5 Paris Saint-Germain
    Mål! Kylian Mbappe gir Paris St Germain en komfortabel 0-5 ledelse. Angel Di Maria var nest sist på ballen.
    83'
    Paris St Germain må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Club Brugge.
    85'
    Thomas Meunier
    Dommer Daniel Siebert viser Thomas Meunier (Paris St Germain) det gule kortet.
    85'
    Dommer Daniel Siebert venter med å sette i gang spillet fordi Thomas Meunier ligger nede.