1-0
Vormer45'+1
2-0
    Offside! Charles De Ketelaere blir vinket av og Club Brugge må dermed bygge opp et nytt angrep.
    2'
    Bert Put signaliserer et frispark til KV Kortrijk like utenfor Club Brugge-området.
    3'
    Bert Put signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    5'
    Gilles Dewaele
    Sjanse i Brugge! Gilles Dewaele (KV Kortrijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Club Brugge angriper, men Kamal Sowah vinkes av for offside.
    6'
    Bert Put tildeler Club Brugge en corner. Faitout Maouassa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark Club Brugge.
    15'
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    16'
    Charles De Ketelaere
    Sjanse til Club Brugge! Charles De Ketelaere er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Bert Put signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    19'
    Faiz Selemani
    KV Kortrijk avanserer forover i Brugge. Faiz Selemani avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til Club Brugge.
    23'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    24'
    Marko Ilic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    24'
    Marko Ilic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brugge.
    25'
    Offside! Kamal Sowah (Club Brugge) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Gult kort til Kortrijk
    Aleksandar Radovanovic
    Aleksandar Radovanovic (KV Kortrijk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    Trent Sainsbury
    Trent Sainsbury (KV Kortrijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    30'
    Trent Sainsbury (KV Kortrijk) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Mål for Club Brugge!
    Club Brugge 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Ruud Vormer
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 1-0 ved Ruud Vormer.
    32'
    Bert Put signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    36'
    KV Kortrijk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    36'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    39'
    Hans Vanaken
    Hans Vanaken (Club Brugge) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Club Brugge fosser fremover, men Kamal Sowah går rett i offsidefella.
    40'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    40'
    Dommer Bert Put viser Gilles Dewaele (KV Kortrijk) det gule kortet.
    41'
    Faitout Maouassa
    Club Brugge angriper i Brugge. Faitout Maouassa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    43'
    Gult kort til Club Brugge
    Dommeren gir Charles De Ketelaere (Club Brugge) et gult kort.
    43'
    Club Brugge 2 - 0 Kortrijk
    Målgivende: Noa Lang
    Mål! Ruud Vormer øker Club Brugges ledelse til 2-0 på Jan Breydel Stadium. Flott spill fra Noa Lang før målet.
    45'+1
    Habib Gueye
    Sjanse! KV Kortrijk avanserer forover, men Habib Gueye avslutter utenfor.
    50'
    Mathias Fixelles
    Mathias Fixelles (KV Kortrijk) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    54'
    54'
    Club Brugge angriper på Jan Breydel Stadium, men Charles De Ketelaere header utenfor.
    54'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    57'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Marlos Moreno
    Marlos Moreno (KV Kortrijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Mohamed Badamosi
    Ut: Habib Gueye
    KV Kortrijk bytter ut Habib Gueye med Mohamed Badamosi.
    59'
    Inn: Victor Torp
    Ut: Mathias Fixelles
    KV Kortrijk bytter ut Mathias Fixelles med Victor Torp. Dette er det andre byttet som Karim Belhocine gjør i dagens kamp.
    59'
    Offside! Marlos Moreno blir vinket av og KV Kortrijk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    59'
    Kamal Sowah
    Målsjanse! Kamal Sowah (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Ruud Vormer
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Ruud Vormer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Victor Torp
    KV Kortrijk angriper i Brugge. Victor Torp fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    65'
    66'
    68'
    69'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Eduard Sobol
    Ut: Faitout Maouassa
    Philippe Clement (Club Brugge) gjør sitt første bytte for dagen. Eduard Sobol erstatter Faitout Maouassa.
    69'
    Inn: Bas Dost
    Ut: Hans Vanaken
    Philippe Clement gjør dagens andre bytte i Brugge, når han tar ut Hans Vanaken og setter inn Bas Dost.
    69'
    Inn: Noah Mbamba
    Ut: Charles De Ketelaere
    Bytte for Club Brugge. Noah Mbamba kommer inn for Charles De Ketelaere på Jan Breydel Stadium.
    69'
    Bert Put signaliserer et frispark til Club Brugge.
    71'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) får et gult kort av dommer Bert Put.
    71'
    Clinton Mata
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Clinton Mata går utenfor.
    74'
    Bas Dost
    Club Brugge fosser forover og Bas Dost fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    Bert Put tildeler KV Kortrijk en corner. Faiz Selemani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Inn: Jose Izquierdo
    Ut: Noa Lang
    Bytte for Club Brugge. Jose Izquierdo kommer inn for Noa Lang på Jan Breydel Stadium.
    79'
    79'
    Eduard Sobol
    Dommer Bert Put gir Eduard Sobol (Club Brugge) et gult kort.
    80'
    Kristof D'Haene
    Kristof D'Haene (KV Kortrijk) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    83'
    Bas Dost
    Bas Dost (Club Brugge) pådrar seg et gult kort.
    83'
    84'
    Inn: Dylan Mbayo
    Ut: Marlos Moreno
    KV Kortrijk bytter ut Marlos Moreno med Dylan Mbayo. Dette er det tredje byttet som Karim Belhocine gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Ignace Van Der Brempt
    Ut: Kamal Sowah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Ignace Van Der Brempt, mens Kamal Sowah tar plass på benken.