Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge.
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KAS Eupen.
    Sjanse! KAS Eupen avanserer forover, men Julien Ngoy avslutter utenfor.
    7'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    10'
    Bram Van Driessche tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    14'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    15'
    David Okereke
    David Okereke (Club Brugge) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    15'
    Eupen, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Stef Peeters (KAS Eupen) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    18'
    Jens Cools
    I Brugge header Jens Cools (KAS Eupen) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Frispark Club Brugge.
    19'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge like utenfor KAS Eupen-området.
    20'
    Charles De Ketelaere
    Sjanse til Club Brugge! Charles De Ketelaere er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    KAS Eupen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    25'
    Andreas Beck (KAS Eupen) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    26'
    Federico Ricca
    Club Brugge fosser forover og Federico Ricca fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Smail Prevljak
    Smail Prevljak (KAS Eupen) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Frispark i en god posisjon for Club Brugge!
    34'
    Gult kort til Eupen
    Jonathan Heris
    Jonathan Heris (KAS Eupen) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    34'
    Stef Peeters
    Stef Peeters (KAS Eupen) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    Konan N’Dri
    KAS Eupen angriper i Brugge. Konan N'Dri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Frispark for KAS Eupen på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Club Brugge
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Jan Breydel Stadium.
    40'
    KAS Eupen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Club Brugge.
    42'
    Ruud Vormer
    Club Brugge angriper. Ruud Vormer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    43'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    43'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    45'
    45'
    45'
    Club Brugge fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    KAS Eupen angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    46'
    Målsjanse til Club Brugge! David Okereke treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    KAS Eupen fosser fremover, men Bram Van Driessche blåser for offside på Jan Breydel Stadium.
    47'
    49'
    50'
    Spillet på Jan Breydel Stadium er stoppet midlertidig fordi Jonathan Heris ligger nede.
    51'
    Jonathan Heris kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Jan Breydel Stadium.
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Club Brugge
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Club Brugge
    55'
    Straffe! Dommer Bram Van Driessche plasserer ballen på krittmerket for Club Brugge...
    55'
    Emmanuel Agbadou
    Dommer Bram Van Driessche gir Emmanuel Agbadou (KAS Eupen) et gult kort.
    55'
    Club Brugge scorer på straffe!
    Club Brugge 1 - 0 Eupen
    Mål: Bas Dost
    Club Brugge tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Bas Dost.
    56'
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Boris Lambert
    Ut: Jonathan Heris
    Boris Lambert (KAS Eupen) erstatter Jonathan Heris som muligens er skadet.
    57'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAS Eupen.
    58'
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Smail Prevljak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Mål for Eupen!
    Club Brugge 1 - 1 Eupen
    Mål: Edo Kayembe
    Utligning! Edo Kayembe setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    60'
    62'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    64'
    Bram Van Driessche tildeler KAS Eupen en corner. Stef Peeters sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Frispark til KAS Eupen på halvdelen til Club Brugge.
    66'
    Inn: Isaac Nuhu
    Ut: Konan N’Dri
    Konan N'Dri (KAS Eupen) erstattes av Isaac Nuhu.
    68'
    David Okereke (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Daniel Perez
    Ut: David Okereke
    Club Brugge bytter ut David Okereke med Daniel Perez. Dette er det første byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    71'
    Julien Ngoy
    Målsjanse! Julien Ngoy (KAS Eupen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Daniel Perez
    Club Brugge angriper og Daniel Perez får avsluttet. Headingen treffer ikke KAS Eupen-målet.
    74'
    Inn: Noah Mbamba
    Ut: Ruud Vormer
    Club Brugge bytter ut Ruud Vormer med Noah Mbamba.
    74'
    Noa Lang
    Sjanse i Brugge! Noa Lang (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Daniel Perez (Club Brugge) header utenfor.
    76'
    Club Brugge 1 - 2 Eupen
    Mål: Julien Ngoy
    Målgivende: Boris Lambert
    Mål! Julien Ngoy gir KAS Eupen en 1-2 ledelse. Boris Lambert sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Inn: Leonardo Rocha
    Ut: Smail Prevljak
    Stefan Kramer (KAS Eupen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Leonardo Rocha erstatter Smail Prevljak.
    80'
    Inn: Jerome Deom
    Ut: Julien Ngoy
    KAS Eupen gjør sitt fjerde bytte. Julien Ngoy erstattes av Jerome Deom.
    80'
    81'
    81'
    KAS Eupen angriper, men avslutningen til Emmanuel Agbadou går utenfor.
    82'
    Stef Peeters ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Andreas Beck
    Dommeren gir Andreas Beck (KAS Eupen) et gult kort.
    85'
    Daniel Perez (Club Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Noa Lang
    Dommer Bram Van Driessche viser Noa Lang (Club Brugge) det gule kortet.
    85'
    KAS Eupen slipper å klare seg uten Stef Peeters som kommer tilbake på banen i Brugge.
    86'
    Mats Rits (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    87'
    Mats Rits
    Club Brugge angriper. Mats Rits får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    Dommer Bram Van Driessche venter med å sette i gang spillet fordi Abdul Manaf Nurudeen ligger nede.
    88'
    Abdul Manaf Nurudeen er på beina igjen og fortsetter kampen på Jan Breydel Stadium.
    90'
    Mats Rits (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    90'
    Isaac Nuhu
    Isaac Nuhu (KAS Eupen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+3
    Jens Cools
    Dommer Bram Van Driessche viser Jens Cools (KAS Eupen) det gule kortet.
    90'+4
    En av KAS Eupens spillere blir avblåst for offside på Jan Breydel Stadium.
    90'+5
    Jerome Deom
    Jerome Deom (KAS Eupen) pådrar seg et gult kort.
    90'+5
    Mats Rits
    Club Brugge fosser forover og Mats Rits fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+6
    90'+6
    Abdul Manaf Nurudeen (KAS Eupen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jan Breydel Stadium.
    90'+7
    Abdul Manaf Nurudeen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brugge.
    90'+8
    Mats Rits (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    90'+8
    Bas Dost
    Club Brugge avanserer forover og Bas Dost kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+11
    90'+10
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    90'+11
    Mål for Club Brugge!
    Club Brugge 2 - 2 Eupen
    Mål: Charles De Ketelaere
    Målgivende: Noa Lang
    Mål! hjemmelag utligner ved Charles De Ketelaere. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Noa Lang.