Frispark til KAA Gent på halvdelen til Club Brugge.
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    11'
    I Brugge slår Yuya Kubo en corner fra høyre.
    14'
    Franko Andrijasevic
    KAA Gent angriper. Franko Andrijasevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt Club Bruggeet.
    15'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    16'
    Benoit Poulain
    Benoit Poulain (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Nicolas Laforge tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Brandon Mechele
    Club Brugge avanserer forover på Jan Breydel Stadium og Brandon Mechele kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KAA Gent.
    18'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    KAA Gent er på skuddhold på dette frisparket.
    19'
    Yuya Kubo
    Yuya Kubo (KAA Gent) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    En av KAA Gents spillere blir avblåst for offside på Jan Breydel Stadium.
    20'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    21'
    Hans Vanaken
    Club Brugge angriper i Brugge. Hans Vanaken fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    24'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KAA Gent.
    25'
    Franko Andrijasevic (KAA Gent) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark Club Brugge.
    26'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Mål for Gent!
    Club Brugge 0 - 1 Gent
    Mål: Yuya Kubo
    Målgivende: Samuel Gigot
    Mål! KAA Gent tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Yuya Kubo på Jan Breydel Stadium. Samuel Gigot sto for den målgivende pasningen.
    28'
    29'
    29'
    32'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Club Brugge.
    33'
    En av Club Brugges spillere går i offside.
    33'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    35'
    36'
    Jelle Vossen
    Club Brugge angriper på Jan Breydel Stadium, men Jelle Vossen header utenfor.
    37'
    38'
    KAA Gent fosser fremover, men Franko Andrijasevic går rett i offsidefella.
    39'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KAA Gent.
    40'
    Gult kort til Gent
    Samuel Gigot
    Samuel Gigot (KAA Gent) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    41'
    42'
    Dommer Nicolas Laforge ser at linjemannen løfter flagget, og Club Brugges Jelle Vossen blåses av for offside.
    44'
    Nicolas Laforge tildeler KAA Gent en corner. Yuya Kubo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    46'
    Yuya Kubo (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    47'
    51'
    Målsjanse til KAA Gent! Franko Andrijasevic treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    53'
    Jelle Vossen (Club Brugge) header utenfor.
    54'
    Målsjanse! Jelle Vossen (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Emmanuel Dennis
    Ut: Wesley
    Club Brugge bytter ut Wesley med Emmanuel Dennis.
    55'
    Inn: Lior Refaelov
    Ut: Hans Vanaken
    Club Brugge bytter ut Hans Vanaken med Lior Refaelov. Dette er det andre byttet som Ivan Leko gjør i dagens kamp.
    56'
    58'
    59'
    Benoit Poulain (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    60'
    66'
    66'
    Samuel Gigot ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Samuel Gigot er tilbake på banen igjen.
    71'
    71'
    72'
    73'
    KAA Gent angriper i Brugge. Franko Andrijasevic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    75'
    Nicolas Laforge tildeler KAA Gent en corner. Yuya Kubo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    80'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Giorgi Chakvetadze
    Ut: Franko Andrijasevic
    KAA Gent gjør sitt første bytte. Franko Andrijasevic erstattes av Giorgi Chakvetadze.
    81'
    Yuya Kubo (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    82'
    Kan KAA Gent kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    83'
    Gult kort til Club Brugge
    Emmanuel Dennis
    Emmanuel Dennis (Club Brugge) får et gult kort av dommer Nicolas Laforge.
    83'
    Inn: Jordi Vanlerberghe
    Ut: Timmy Simons
    Bytte for Club Brugge. Jordi Vanlerberghe kommer inn for Timmy Simons på Jan Breydel Stadium.
    85'
    86'
    Club Brugge angriper og Jelle Vossen får avsluttet. Headingen treffer ikke KAA Gent-målet.
    86'
    87'
    Inn: Rangelo Janga
    Ut: Roman Yaremchuk
    Yves Vanderhaeghe (KAA Gent) gjør sitt andre bytte for dagen. Rangelo Janga erstatter Roman Yaremchuk.
    88'
    90'+1
    90'+2
    Nicolas Laforge tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.