Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    Florent Ogier (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    2'
    Jodel Dossou
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Jodel Dossou fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Bastein Dechepy tildeler Clermont Foot en corner. Jason Berthomier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Mohamed Bayo
    Mohamed Bayo (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Gult kort til Clermont
    Elbasan Rashani
    Dommer Bastein Dechepy viser Elbasan Rashani (Clermont Foot) det gule kortet.
    19'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    I Clermont-Ferrand slår Romain Faivre en corner fra venstre.
    21'
    Frispark Stade Brestois 29.
    23'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    28'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Clermont Foot.
    29'
    Gult kort til Brest
    Lucien Agoume
    Dommer Bastein Dechepy gir Lucien Agoume (Stade Brestois 29) et gult kort.
    32'
    Kan Clermont Foot utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    38'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    42'
    43'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    43'
    I Clermont-Ferrand slår Jason Berthomier en corner fra høyre.
    45'
    Frispark i en god posisjon for Clermont Foot!
    46'
    Clermont Foot fosser forover og Mohamed Bayo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 like utenfor Clermont Foot-området.
    49'
    Rødt kort til Clermont
    Johan Gastien
    Clermont Foot må klare seg uten Johan Gastien etter at han får et direkte rødt kort!
    50'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    51'
    Rødt kort!
    Spilleren på Clermont får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    51'
    Mål for Brest!
    Clermont 0 - 1 Brest
    Mål: Brendan Chardonnet
    Målgivende: Romain Faivre
    Mål! Brendan Chardonnet gir Stade Brestois 29 ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Romain Faivre sto for den målgivende pasningen.
    52'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Skudd på mål, Clermont
    56'
    56'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    57'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    59'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Stade Brestois 29.
    61'
    Frisparket tildelt Clermont Foot er farlig nær Stade Brestois 29s målområde.
    64'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 1 Brest
    Mål: Elbasan Rashani
    Målgivende: Jason Berthomier
    Elbasan Rashani (Clermont Foot) header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Jason Berthomier før målet.
    65'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Jodel Dossou
    Bytte for Clermont Foot. Jim Allevinah kommer inn for Jodel Dossou på Stade Gabriel Montpied.
    66'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Youssouph Badji
    Michel Der Zakarian gjør dagens første bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Youssouph Badji og setter inn Jeremy Le Douaron.
    72'
    Inn: Hiang`a Mbock
    Ut: Lucien Agoume
    Stade Brestois 29 gjør sitt andre bytte. Lucien Agoume erstattes av Hiang`a Mbock.
    72'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    75'
    Inn: Pierre-Yves Hamel
    Ut: Mohamed Bayo
    Mohamed Bayo (Clermont Foot) erstattes av Pierre-Yves Hamel.
    76'
    Inn: Alidu Seidu
    Ut: Elbasan Rashani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Alidu Seidu, mens Elbasan Rashani tar plass på benken.