Johan Gastien har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 0-1.
    Kevin Danso (RC Lens) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gabriel Montpied.
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til RC Lens.
    Frispark RC Lens.
    22'
    23'
    Florian Sotoca
    RC Lens avanserer forover i Clermont-Ferrand. Florian Sotoca avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    25'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    27'
    Jodel Dossou
    Jodel Dossou (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    28'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Akim Zedadka
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Akim Zedadka fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Cheick Oumar Doucoure
    RC Lens fosser forover og Cheick Oumar Doucoure fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Yohann Magnin avslutter utenfor.
    32'
    Jim Allevinah
    Clermont Foot angriper og Jim Allevinah får avsluttet. Headingen treffer ikke RC Lens-målet.
    36'
    Frispark Clermont Foot.
    36'
    Massadio Haidara
    Massadio Haidara (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Florent Ogier
    Florent Ogier (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Skudd utenfor mål, Clermont
    37'
    Frispark i en god posisjon for RC Lens!
    38'
    Arnaud Kalimuendo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    RC Lens slipper å klare seg uten Arnaud Kalimuendo som kommer tilbake på banen i Clermont-Ferrand.
    39'
    Seko Fofana
    39'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 1 Lens
    Mål: Yohann Magnin
    Målgivende: Akim Zedadka
    Yohann Magnin (Clermont Foot) utligner med en heading på Stade Gabriel Montpied. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Akim Zedadka før målet.
    41'
    Jim Allevinah (Clermont Foot) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Johan Gastien (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    44'
    Amaury Delerue tildeler Clermont Foot en corner. Johan Gastien sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Jim Allevinah (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    45'
    Mål for Lens!
    Clermont 1 - 2 Lens
    Mål: Seko Fofana
    Målgivende: Jonathan Clauss
    Mål! RC Lens tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Seko Fofana på Stade Gabriel Montpied. Jonathan Clauss var nest sist på ballen.
    47'
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Jodel Dossou avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    En av Clermont Foots spillere går i offside.
    49'
    Vital N'Simba
    Målsjanse til Clermont Foot! Vital N'Simba treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Clermont Foot angriper, og Vital N'Simba sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    55'
    55'
    56'
    Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss (RC Lens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    61'
    Dommer Amaury Delerue venter med å sette i gang spillet fordi Jim Allevinah ligger nede.
    63'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Yadaly Diaby
    Ut: Jim Allevinah
    Pascal Gastien (Clermont Foot) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Yadaly Diaby erstatter Jim Allevinah som sannsynligvis er skadet.
    63'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Jim Allevinah som kommer tilbake på banen igjen.
    63'
    Clermont 2 - 2 Lens
    Mål: Mohamed Bayo
    Målgivende: Jodel Dossou
    Mohamed Bayo utligner til 2-2 på Stade Gabriel Montpied. Det er en fin assist fra Jodel Dossou.
    65'
    Målet til Clermont sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Clermont blir stående
    67'
    68'
    Clermont Foot angriper, men Amaury Delerue blåser for offside.
    68'
    Przemyslaw Frankowski
    Dommeren gir Przemyslaw Frankowski (RC Lens) et gult kort.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Gael Kakuta
    Ut: Florian Sotoca
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Gael Kakuta erstatter Florian Sotoca.
    70'
    Inn: Ignatius Kpene Ganago
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo (RC Lens) erstattes av Ignatius Kpene Ganago.
    70'
    Seko Fofana
    RC Lens angriper på Stade Gabriel Montpied. Seko Fofana header utenfor.
    72'
    73'
    Skudd på mål, Clermont
    74'
    74'
    75'
    Vital N'Simba (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    75'
    Inn: Pierre-Yves Hamel
    Ut: Mohamed Bayo
    Pascal Gastien gjør dagens andre bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Mohamed Bayo og setter inn Pierre-Yves Hamel.
    75'
    78'
    Vital N'Simba (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    79'
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Johan Gastien avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Inn: Facundo Medina
    Ut: Massadio Haidara
    RC Lens gjør sitt tredje bytte. Massadio Haidara erstattes av Facundo Medina.
    79'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Pierre-Yves Hamel
    Pierre-Yves Hamel (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Skudd utenfor mål, Lens
    81'
    82'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jonathan Gradit (RC Lens) vrir seg av smerte i gresset.
    83'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    83'
    Rødt kort til Clermont
    Yadaly Diaby
    Clermont Foot må klare seg uten Yadaly Diaby etter at han får et direkte rødt kort!
    84'
    Rødt kort!
    Spilleren på Clermont får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    84'
    Dommer Amaury Delerue gir Jodel Dossou (Clermont Foot) et gult kort.
    86'
    Inn: Alidu Seidu
    Ut: Jodel Dossou
    Bytte for Clermont Foot. Alidu Seidu kommer inn for Jodel Dossou på Stade Gabriel Montpied.
    86'
    Gael Kakuta
    RC Lens angriper i Clermont-Ferrand. Gael Kakuta fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: David Pereira Da Costa
    Ut: Yannick Cahuzac
    RC Lens bytter ut Yannick Cahuzac med David Pereira Da Costa.
    89'
    Inn: Corentin Jean
    Ut: Jonathan Gradit
    Franck Haise (RC Lens) tar ut Jonathan Gradit som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Corentin Jean.
    89'
    Jonathan Gradit er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gabriel Montpied.
    89'
    90'
    90'
    Pierre-Yves Hamel (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    90'
    90'+2
    90'+3
    Corentin Jean
    Corentin Jean (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.