Mål for Paris Saint-Germain!
    Clermont 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Neymar
    Målgivende: Lionel Messi
    Mål! Paris Saint-Germain FC tar ledelsen 0-1 ved Neymar. Lionel Messi var nest sist på ballen.
    6'
    Dommer Eric Wattellier venter med å sette i gang spillet fordi Alidu Seidu ligger nede.
    8'
    Alidu Seidu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Jodel Dossou
    Sjanse til Clermont Foot! Jodel Dossou er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    13'
    Lionel Messi
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Lionel Messi avslutter utenfor.
    14'
    Eric Wattellier tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Clermont 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe setter ballen i mål og øker Paris Saint-Germain FCs ledelse til 0-2 i Clermont-Ferrand. Flott spill fra Lionel Messi før målet.
    19'
    Clermont Foot angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Clermont Foot.
    21'
    Spillet på Stade Gabriel Montpied er stoppet midlertidig fordi Kylian Mbappe ligger nede.
    27'
    Kylian Mbappe kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    28'
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere går i offside.
    30'
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    33'
    Jason Berthomier
    Jason Berthomier (Clermont Foot) header utenfor.
    34'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    38'
    Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Clermont-Ferrand. Idrissa Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Jodel Dossou
    Målgivende: Saif-Eddine Khaoui
    Mål! Clermont Foot reduserer til 1-2 ved Jodel Dossou. Saif-Eddine Khaoui sto for den målgivende pasningen.
    42'
    I Clermont-Ferrand slår Neymar en corner fra venstre.
    44'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC angriper. Neymar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    45'
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere blir avblåst for offside på Stade Gabriel Montpied.
    45'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    49'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    52'
    Sergio Ramos
    I Clermont-Ferrand header Sergio Ramos (Paris Saint-Germain FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    53'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    54'
    Saif-Eddine Khaoui
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Saif-Eddine Khaoui går utenfor.
    55'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    56'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC angriper i Clermont-Ferrand. Neymar fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    61'
    Målsjanse på Stade Gabriel Montpied! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Clermont Foot fosser forover og Jason Berthomier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    I Clermont-Ferrand slår Jason Berthomier en corner fra høyre.
    62'
    63'
    Målet til Paris Saint-Germain sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Paris Saint-Germain blir annullert
    64'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Jodel Dossou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Jim Allevinah, mens Jodel Dossou tar plass på benken.
    66'
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Jason Berthomier
    Pascal Gastien gjør dagens andre bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Jason Berthomier og setter inn Grejohn Kyei.
    67'
    Inn: Lucas Da Cunha
    Ut: Saif-Eddine Khaoui
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) erstattes av Lucas Da Cunha.
    67'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt første bytte. Idrissa Gueye erstattes av Georginio Wijnaldum.
    67'
    Clermont Foot angriper, men Eric Wattellier blåser for offside.
    68'
    Gult kort til Clermont
    Johan Gastien
    Johan Gastien (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    70'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Paris Saint-Germain FC får straffe av Eric Wattellier på Stade Gabriel Montpied.
    70'
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Clermont 1 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Neymar
    Neymar scorer på straffe og Paris Saint-Germain FC øker ledelsen til 1-3.
    71'
    Clermont 1 - 4 Paris Saint-Germain
    Målgivende: Neymar
    Kylian Mbappe øker Paris Saint-Germain FCs ledelse til 1-4! Flott spill fra Neymar før målet.
    74'
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Presnel Kimpembe
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Presnel Kimpembe med Thilo Kehrer. Dette er det andre byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    79'
    Clermont 1 - 5 Paris Saint-Germain
    I Clermont-Ferrand øker Paris Saint-Germain FC ledelsen til 1-5 takket være et mål av Kylian Mbappe. Det er en fin assist fra Lionel Messi.
    80'
    Arial Mendy
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Arial Mendy (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Clermont 1 - 6 Paris Saint-Germain
    Mål: Neymar
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Mål! Paris Saint-Germain FC øker ledelsen til 1-6 etter en scoring av Neymar på Stade Gabriel Montpied. Kylian Mbappe var nest sist på ballen.
    83'
    Inn: Oriol Busquets
    Ut: Mohamed Bayo
    Clermont Foot bytter ut Mohamed Bayo med Oriol Busquets.
    84'
    Inn: Edouard Michut
    Ut: Marco Verratti
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Edouard Michut erstatter Marco Verratti.
    85'
    Inn: Eric Ebimbe
    Ut: Achraf Hakimi
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Eric Ebimbe kommer inn for Achraf Hakimi på Stade Gabriel Montpied.
    85'
    Inn: Juan Bernat
    Ut: Nuno Mendes
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt femte bytte. Nuno Mendes erstattes av Juan Bernat.
    86'
    87'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Kylian Mbappe treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Eric Wattellier tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Neymar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.