1-2
41
75
    Dagens dommer, Stephanie Frappart, blåser i gang kampen.
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    2'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    3'
    Frispark OGC Nice.
    5'
    Vital N'Simba
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Vital N'Simba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Jim Allevinah
    Sjanse til Clermont Foot! Jim Allevinah er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    7'
    Stephanie Frappart tildeler OGC Nice en corner. Amine Gouiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Clermont Foot må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra OGC Nice.
    9'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Johan Gastien
    Clermont Foot fosser forover og Johan Gastien fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    Amine Gouiri (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    15'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    16'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Florent Ogier
    Målgivende: Jason Berthomier
    Clermont Foot tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Florent Ogier. Det er en fin assist fra Jason Berthomier.
    17'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Gult kort til OGC Nice
    Amine Gouiri
    Dommeren gir Amine Gouiri (OGC Nice) et gult kort.
    32'
    Skudd på mål, OGC Nice
    36'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    I Clermont-Ferrand slår Amine Gouiri en corner fra venstre.
    39'
    Salis Abdul Samed
    Salis Abdul Samed (Clermont Foot) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Elbasan Rashani (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    41'
    Florent Ogier
    Florent Ogier (Clermont Foot) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    41'
    41'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    42'
    Clermont Foot fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    43'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Clermont Foot.
    44'
    Skudd utenfor mål, Clermont
    46'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jim Allevinah (Clermont Foot) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    53'
    Pablo Rosario
    Pablo Rosario (OGC Nice) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Gult kort til Clermont
    Salis Abdul Samed (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    53'
    55'
    Jim Allevinah ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Clermont-Ferrand.
    55'
    56'
    58'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    58'
    60'
    Salis Abdul Samed (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    60'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jonathan Iglesias
    Ut: Salis Abdul Samed
    Pascal Gastien (Clermont Foot) tar ut Salis Abdul Samed som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jonathan Iglesias.
    62'
    Inn: Jordan Tell
    Ut: Elbasan Rashani
    Clermont Foot bytter ut Elbasan Rashani med Jordan Tell.
    62'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Mario Lemina
    Ut: Pablo Rosario
    OGC Nice gjør sitt første bytte. Pablo Rosario erstattes av Mario Lemina.
    62'
    Inn: Justin Kluivert
    Ut: Lucas Da Cunha
    OGC Nice bytter ut Lucas Da Cunha med Justin Kluivert. Dette er det andre byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    63'
    65'
    Mario Lemina
    Mario Lemina (OGC Nice) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gabriel Montpied.
    65'
    Mohamed Bayo
    Mohamed Bayo (Clermont Foot) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    OGC Nice angriper i Clermont-Ferrand, men blir avblåst for offside.
    71'+1
    72'
    Inn: Morgan Schneiderlin
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Christophe Galtier (OGC Nice) gjør sitt tredje bytte for dagen. Morgan Schneiderlin erstatter Kephren Thuram Ulien.
    73'
    Inn: Calvin Stengs
    Ut: Kasper Dolberg
    Christophe Galtier gjør dagens fjerde bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Kasper Dolberg og setter inn Calvin Stengs.
    73'
    Mål for OGC Nice!
    Clermont 1 - 1 OGC Nice
    Mål: Amine Gouiri
    Målgivende: Morgan Schneiderlin
    Utligning! Amine Gouiri setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Morgan Schneiderlin sto for den målgivende pasningen.
    76'
    76'
    Inn: Oriol Busquets
    Ut: Jason Berthomier
    Bytte for Clermont Foot. Oriol Busquets kommer inn for Jason Berthomier på Stade Gabriel Montpied.
    78'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside på Stade Gabriel Montpied.
    79'+1
    81'
    81'
    I Clermont-Ferrand slår Justin Kluivert en corner fra høyre.
    82'
    Clermont 1 - 2 OGC Nice
    Målgivende: Justin Kluivert
    Amine Gouiri dundrer ballen i mål og OGC Nice tar ledelsen 1-2 på Stade Gabriel Montpied. Justin Kluivert var nest sist på ballen.
    82'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Clermont Foot like utenfor OGC Nice-området.