0-1
56
154
    Den første omgangen er nå i gang.
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    3'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Olympique Marseille.
    7'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    8'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark Olympique Marseille.
    9'
    Leonardo Balerdi
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Bamba Dieng
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Bamba Dieng (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    19'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Benoit Millot tildeler Clermont Foot en corner. Saif-Eddine Khaoui sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Matteo Guendouzi
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Benoit Millot.
    24'
    Mål for Olympique Marseille!
    Clermont 0 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Cengiz Ünder
    Målgivende: Matteo Guendouzi
    Cengiz Ünder setter ballen i nettet og Olympique Marseille leder nå 0-1. Matteo Guendouzi var nest sist på ballen.
    25'
    28'
    Dommer Benoit Millot venter med å sette i gang spillet fordi Gerson ligger nede.
    30'
    Gerson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    32'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside på Stade Gabriel Montpied.
    35'
    37'
    39'
    Frispark Clermont Foot.
    39'
    40'
    William Saliba
    William Saliba (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    40'
    43'
    Dommer Benoit Millot gir Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) et gult kort.
    43'+1
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    44'
    Elbasan Rashani
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Elbasan Rashani avslutter utenfor.
    45'+1
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Konrad de la Fuente
    Konrad de la Fuente (Olympique Marseille) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    47'
    48'
    48'
    Saif-Eddine Khaoui
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    50'
    53'
    Gult kort til Clermont
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gabriel Montpied.
    53'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    54'
    I Clermont-Ferrand slår Saif-Eddine Khaoui en corner fra høyre.
    55'
    56'
    Dommer Benoit Millot viser Konrad de la Fuente (Olympique Marseille) det gule kortet.
    57'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Dimitri Payet
    Ut: Konrad de la Fuente
    Jorge Sampaoli (Olympique Marseille) gjør sitt første bytte for dagen. Dimitri Payet erstatter Konrad de la Fuente.
    57'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Bamba Dieng
    Bytte for Olympique Marseille. Arkadiusz Milik kommer inn for Bamba Dieng på Stade Gabriel Montpied.
    58'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    59'
    62'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Mohamed Bayo
    Ut: Elbasan Rashani
    Clermont Foot bytter ut Elbasan Rashani med Mohamed Bayo.
    62'
    Inn: Jason Berthomier
    Ut: Saif-Eddine Khaoui
    Clermont Foot gjør sitt andre bytte. Saif-Eddine Khaoui erstattes av Jason Berthomier.
    62'
    Inn: Jodel Dossou
    Ut: Pierre-Yves Hamel
    Pascal Gastien gjør dagens tredje bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Pierre-Yves Hamel og setter inn Jodel Dossou.
    63'
    Jim Allevinah
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Jim Allevinah avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Clermont Foot fosser forover og Jim Allevinah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Clermont Foot.
    68'
    70'
    Cengiz Ünder
    Olympique Marseille angriper i Clermont-Ferrand. Cengiz Ünder fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Olympique Marseille angriper. Cengiz Ünder får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) header rett i tverrliggeren!
    73'
    75'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    75'
    Målsjanse! Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Jordan Tell
    Ut: Jim Allevinah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Jordan Tell, mens Jim Allevinah tar plass på benken.
    78'
    78'
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Pol Lirola
    Olympique Marseille bytter ut Pol Lirola med Pape Alassane Gueye. Dette er det tredje byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    80'
    Jodel Dossou
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Jodel Dossou går utenfor.
    80'
    Mohamed Bayo
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Mohamed Bayo går utenfor.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    85'
    Olympique Marseille angriper på Stade Gabriel Montpied. Leonardo Balerdi header utenfor.
    86'
    En av Clermont Foots spillere går i offside.
    86'
    88'
    Inn: Oriol Busquets
    Ut: Jonathan Iglesias
    Bytte for Clermont Foot. Oriol Busquets kommer inn for Jonathan Iglesias på Stade Gabriel Montpied.
    88'
    Luan Peres
    Luan Peres (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Gerson
    Gerson (Olympique Marseille) erstattes av Luis Henrique Tomaz de Lima.
    90'+1
    Vital N'Simba
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Vital N'Simba avslutter, men treffer ikke mål.