Dommeren blåser i gang dagens kamp i Clermont-Ferrand.
    I Clermont-Ferrand slår Jason Berthomier en corner fra høyre.
    4'
    Skudd utenfor mål, Clermont
    4'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    5'
    Hjørnespark til Lille
    9'
    Skudd utenfor mål, Lille
    9'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Xeka (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    12'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    12'
    18'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    18'
    Johan Gastien
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Johan Gastien (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Hjørnespark til Clermont
    20'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Clermont Foot.
    22'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    22'
    25'
    Jodel Dossou ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    Jodel Dossou er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gabriel Montpied.
    31'
    Gult kort til Lille
    Renato Sanches
    Renato Sanches (LOSC Lille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 0 Lille
    Mål: Vital N'Simba
    Mål! Vital N'Simba gir Clermont Foot ledelsen 1-0 i Clermont-Ferrand.
    32'
    Målet til Clermont sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Clermont blir stående
    33'
    Skudd på mål, Lille
    35'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Clermont Foot.
    35'
    36'
    37'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    41'
    Skudd på mål, Clermont
    41'
    41'
    43'
    43'
    45'+2
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'+2
    51'
    I Clermont-Ferrand slår Xeka en corner fra venstre.
    51'
    51'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Lille
    54'
    Ingen straffe til Lille
    54'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til LOSC Lille.
    57'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Florent Ogier
    Florent Ogier (Clermont Foot) header mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Renato Sanches
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens første bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Renato Sanches og setter inn Yusuf Yazici.
    60'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Benjamin Andre
    LOSC Lille bytter ut Benjamin Andre med Amadou Mvom Onana.
    60'
    63'
    63'
    66'
    66'
    68'
    I Clermont-Ferrand slår Yusuf Yazici en corner fra høyre.
    69'
    Eric Wattellier tildeler LOSC Lille en corner. Yusuf Yazici sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    70'
    Inn: Jonathan David
    Ut: Tim Weah
    Bytte for LOSC Lille. Jonathan David kommer inn for Tim Weah på Stade Gabriel Montpied.
    71'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Elbasan Rashani
    Elbasan Rashani (Clermont Foot) erstattes av Jim Allevinah.
    71'
    Inn: Domagoj Bradaric
    Ut: Gabriel Gudmundsson
    Jocelyn Gourvennec (LOSC Lille) gjør sitt tredje bytte for dagen. Domagoj Bradaric erstatter Gabriel Gudmundsson.
    71'
    Frispark LOSC Lille.
    72'
    75'
    Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Pierre-Yves Hamel
    Ut: Mohamed Bayo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Pierre-Yves Hamel, mens Mohamed Bayo tar plass på benken.
    77'
    Inn: Jordan Tell
    Ut: Jodel Dossou
    Clermont Foot gjør sitt tredje bytte. Jodel Dossou erstattes av Jordan Tell.
    78'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    80'
    Inn: Angel Gomes
    Ut: Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) erstattes av Angel Gomes.
    81'
    83'
    83'
    Inn: Jonathan Iglesias
    Ut: Jason Berthomier
    Clermont Foot bytter ut Jason Berthomier med Jonathan Iglesias. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    85'
    85'
    Gult kort til Clermont
    Jordan Tell
    Dommeren gir Jordan Tell (Clermont Foot) et gult kort.
    85'
    Johan Gastien (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    90'
    Pierre-Yves Hamel
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Pierre-Yves Hamel avslutter, men treffer ikke mål.