Dommeren blåser i gang dagens kamp i Santiago.
    I Santiago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Chile på egen banehalvdel.
    Mål for Ecuador!
    Chile 0 - 1 Ecuador
    Mål: Pervis Estupinan
    Målgivende: Angel Mena
    Mål! Pervis Estupinan gir Ecuador ledelsen 0-1 i Santiago. Det er en fin assist fra Angel Mena.
    9'
    Alexis Sanchez (Chile) slår en corner fra høyre side på Nacional.
    12'
    Francisco Sierralta
    Francisco Sierralta (Chile) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Rødt kort til Chile
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Chile må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    14'
    Frispark for Ecuador på egen banehalvdel.
    14'
    Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Chile.
    17'
    Jeremy Sarmiento
    Jeremy Sarmiento (Ecuador) kommer seg fri på Nacional, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Michael Estrada
    Målsjanse til Ecuador! Michael Estrada treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Chile, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Michael Estrada ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Ecuador slipper å klare seg uten Michael Estrada som kommer tilbake på banen i Santiago.
    25'
    Kan Chile utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    Gult kort til Ecuador
    Byron David Castillo Segura
    Byron Castillo (Ecuador) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Eugenio Mena vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Ut: Eugenio Mena
    Martin Lasarte (Chile) tar ut Eugenio Mena som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Gabriel Suazo.
    28'
    Alexis Sanchez
    Sjanse! Chile avanserer forover, men Alexis Sanchez avslutter utenfor.
    29'
    Frispark Chile.
    30'
    Eduardo Vargas
    Eduardo Vargas (Chile) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    32'
    Alexis Sanchez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Inn: Jean Meneses
    Ut: Alexis Sanchez
    Jean Meneses (Chile) erstatter Alexis Sanchez som muligens er skadet.
    36'
    Inn: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Ut: Diego Valdes
    Chile bytter ut Diego Valdes med Marcelino Nunez.
    37'
    37'
    Frispark til Chile på halvdelen til Ecuador.
    40'
    Ecuador tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Angel Mena
    Ecuador angriper, men avslutningen til Angel Mena går utenfor.
    45'
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Chile er nær straffområde.
    45'+2
    Alan Franco
    Alan Franco (Ecuador) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    I Santiago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Angel Mena
    Målsjanse på Nacional! Angel Mena fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    I Santiago slår Angel Mena en corner fra høyre.
    49'
    Chile angriper i Santiago. Francisco Sierralta fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Gult kort til Chile
    Jean Meneses
    Dommeren gir Jean Meneses (Chile) et gult kort.
    55'
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Carlos Gruezo (Ecuador) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Carlos Gruezo er tilbake på banen igjen.
    57'
    Chile må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ecuador.
    58'
    Ecuador avanserer forover og Michael Estrada kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    59'
    59'
    Ecuador angriper i Santiago, men blir avblåst for offside.
    60'
    Målsjanse! Michael Estrada (Ecuador) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Frispark for Chile på egen banehalvdel.
    61'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Ecuador på egen banehalvdel.
    61'
    VAR sjekker om det er straffe til Ecuador
    63'
    Ingen straffe til Ecuador
    63'
    Claudio Baeza
    Sjanse til Chile! Claudio Baeza er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    Ecuador, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    66'
    Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Marcelino Nunez (Chile) kommer til en målsjanse på Nacional, men klarer ikke å score.
    68'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Ecuador.
    71'
    Spillerbytte - Ecuador
    Inn: Sebastian Mendez
    Ut: Alan Franco
    Ecuador gjør sitt første bytte. Alan Franco erstattes av Sebastian Mendez.
    72'
    Inn: Gonzalo Plata
    Ut: Jeremy Sarmiento
    Jeremy Sarmiento (Ecuador) erstattes av Gonzalo Plata.
    72'
    Inn: Joaquin Alberto Montecinos Naranjo
    Ut: Claudio Baeza
    Martin Lasarte gjør dagens fjerde bytte i Santiago, når han tar ut Claudio Baeza og setter inn Joaquin Montecinos.
    75'
    76'
    Francisco Sierralta ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    77'
    Francisco Sierralta er tilbake i kampen igjen.
    77'
    Michael Estrada er på beina igjen og fortsetter kampen på Nacional.
    77'
    Frisparket tildelt Ecuador er farlig nær Chiles målområde.
    79'
    81'
    Moisés Caicedo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Ecuador slipper å klare seg uten Moisés Caicedo som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    82'
    Dommer Fernando Rapallini venter med å sette i gang spillet fordi Francisco Sierralta ligger nede.
    83'
    Francisco Sierralta er på beina igjen og fortsetter kampen.
    84'
    Fernando Rapallini tildeler Chile en corner. Jean Meneses sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Ecuador angriper, men avslutningen til Michael Estrada går utenfor.
    86'
    Gabriel Alonso Suazo Urbina
    Gabriel Suazo (Chile) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Ayrton Preciado
    Ut: Angel Mena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ecuador. Inn kommer Ayrton Preciado, mens Angel Mena tar plass på benken.
    87'
    Inn: Brayan Angulo
    Ut: Michael Estrada
    Bytte for Ecuador. Brayan Angulo kommer inn for Michael Estrada på Nacional.
    87'
    88'
    88'
    89'
    Chile fosser fremover, men Fernando Rapallini blåser for offside på Nacional.
    90'
    Chile 0 - 2 Ecuador
    Mål: Moisés Caicedo
    Målgivende: Brayan Angulo
    Mål! Ecuador øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Moisés Caicedo på Nacional. Brayan Angulo var nest sist på ballen.