0-1
0-2
    Chicago Fire angriper i Chicago, men blir avblåst for offside.
    1'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    3'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Cory Burke (Philadelphia Union) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Soldier Field.
    6'
    Cory Burke er tilbake i kampen igjen.
    8'
    Frispark til Philadelphia Union på halvdelen til Chicago Fire.
    9'
    Jakob Glesnes
    Jakob Glesnes (Philadelphia Union) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Kacper Przybylko
    Kacper Przybylko (Philadelphia Union) header ballen mot mål, men Chicago Fire klarerer.
    14'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Jack McGlynn
    Sjanse til Philadelphia Union! Jack McGlynn er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Kacper Przybylko (Philadelphia Union) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    19'
    Wyatt Omsberg
    Wyatt Omsberg (Chicago Fire) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Jamiro Monteiro
    Målsjanse! Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Philadelphia Union.
    22'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Chicago Fire
    Johan Kappelhof
    Johan Kappelhof (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    28'
    Elliot Collier
    Chicago Fire angriper. Elliot Collier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    I Chicago slår Gaston Gimenez en corner fra høyre.
    32'
    Boris Sekulic
    Chicago Fire fosser forover og Boris Sekulic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Frispark for Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    34'
    Alejandro Bedoya
    Sjanse! Philadelphia Union avanserer forover, men Alejandro Bedoya avslutter utenfor.
    35'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark Philadelphia Union.
    39'
    Philadelphia Union fosser fremover, men Marcos De Oliveira blåser for offside på Soldier Field.
    40'
    43'
    44'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+1
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    45'+2
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Mauricio Pineda
    Ut: Johan Kappelhof
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt første bytte for dagen. Mauricio Pineda erstatter Johan Kappelhof.
    46'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Philadelphia Union angriper, men Marcos De Oliveira blåser for offside.
    47'
    48'
    Dommer Marcos De Oliveira gir Wyatt Omsberg (Chicago Fire) et gult kort.
    48'
    Mål for Philadelphia Union!
    Chicago Fire 0 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Cory Burke
    I Chicago tar Philadelphia Union ledelsen 0-1 etter et mål av Cory Burke.
    52'
    Chicago Fire angriper i Chicago. Boris Sekulic fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Elliot Collier
    Chicago Fire bytter ut Elliot Collier med Chinonso Offor.
    57'
    Inn: Alvaro Medran
    Ut: Luka Stojanovic
    Raphael Wicky gjør dagens andre bytte i Chicago, når han tar ut Luka Stojanovic og setter inn Alvaro Medran.
    57'
    Inn: Miguel Navarro
    Ut: Jonathan Bornstein
    Chicago Fire gjør sitt tredje bytte. Jonathan Bornstein erstattes av Miguel Navarro.
    57'
    58'
    Cory Burke
    Philadelphia Union angriper. Cory Burke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Marcos De Oliveira tildeler Philadelphia Union en corner. Jamiro Monteiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Philadelphia Union fosser forover og Alejandro Bedoya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Marcos De Oliveira tildeler Philadelphia Union en corner. Jamiro Monteiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Chicago Fire 0 - 2 Philadelphia Union
    Mål: Jakob Glesnes
    Mål! Philadelphia Union øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Jakob Glesnes.
    61'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Sergio Santos
    Ut: Cory Burke
    Philadelphia Union bytter ut Cory Burke med Sergio Santos. Dette er det første byttet som Jim Curtin gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Anthony Fontana
    Ut: Jack McGlynn
    Jack McGlynn (Philadelphia Union) erstattes av Anthony Fontana.
    62'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside.
    62'
    Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    67'
    67'
    70'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Wyatt Omsberg
    Bytte for Chicago Fire. Jhon Espinoza kommer inn for Wyatt Omsberg på Soldier Field.
    71'
    72'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Philadelphia Union.
    74'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    75'
    76'
    Olivier Mbaizo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    Olivier Mbaizo er tilbake på banen igjen.
    78'
    Inn: Matt Real
    Ut: Olivier Mbaizo
    Bytte for Philadelphia Union. Matt Real kommer inn for Olivier Mbaizo på Soldier Field.
    79'
    82'
    83'
    Alvaro Medran
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Alvaro Medran avslutter utenfor.
    84'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    86'
    Przemyslaw Frankowski
    Przemyslaw Frankowski (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    86'
    86'
    87'
    En av Philadelphia Unions spillere blir avblåst for offside på Soldier Field.
    87'
    90'
    90'+2
    Gult kort til Philadelphia Union
    Sergio Santos
    Sergio Santos (Philadelphia Union) mottar sitt første gule kort for dagen på Soldier Field.
    90'+2
    Boris Sekulic (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+4
    Ikke rødt kort likevel
    90'+4
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    90'+6
    Frispark Chicago Fire.
    90'+6
    Dommeren gir Alejandro Bedoya (Philadelphia Union) et gult kort.
    90'+7
    Chicago Fire angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+7
    Dommer Marcos De Oliveira viser Jakob Glesnes (Philadelphia Union) det gule kortet.