I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Chicago Fire angriper og Przemyslaw Frankowski header ballen i stolpen!
    5'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Orlando City SC.
    7'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    8'
    Alvaro Medran
    Målsjanse til Chicago Fire! Alvaro Medran treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark Orlando City SC.
    12'
    Gult kort til Chicago Fire
    Jonathan Bornstein
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Jonathan Bornstein (Chicago Fire) et gult kort.
    12'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    17'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    18'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    18'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    22'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    28'
    Guido Gonzales Jr tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    30'
    Rodrigo Schlegel
    Orlando City SC fosser forover og Rodrigo Schlegel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    Guido Gonzales Jr tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Mål for Orlando City!
    Chicago Fire 0 - 1 Orlando City
    Mål: Andres Perea
    Mål! Andres Perea gir Orlando City SC ledelsen 0-1 i Chicago.
    34'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    45'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 1 Orlando City
    Mål: Boris Sekulic
    Målgivende: Alvaro Medran
    Mål! hjemmelag utligner ved Boris Sekulic. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Alvaro Medran.
    45'+1
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Przemyslaw Frankowski avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Benji Michel
    Målsjanse på Soldier Field! Benji Michel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    48'
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Soldier Field.
    51'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Mauricio Pineda som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    54'
    Målet til Chicago Fire sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Chicago Fire blir annullert
    56'
    Silvester Van der Water
    Orlando City SC angriper i Chicago. Silvester Van der Water fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    59'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Mauricio Pineda ligger nede.
    59'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Wyatt Omsberg.
    61'
    61'
    Guido Gonzales Jr tildeler Orlando City SC en corner. Silvester Van der Water sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    64'
    Ignacio Aliseda ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Inn: Gaston Gimenez
    Ut: Ignacio Aliseda
    Chicago Fire bytter ut Ignacio Aliseda med Gaston Gimenez. Dette er det andre byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    66'
    69'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    71'
    Chicago Fire 2 - 1 Orlando City
    Mål: Robert Beric
    Robert Beric dundrer ballen i mål og Chicago Fire tar ledelsen 2-1 på Soldier Field. Alvaro Medran var nest sist på ballen.
    72'
    I Chicago slår Silvester Van der Water en corner fra høyre.
    75'
    76'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Sebastian Mendez
    Ut: Andres Perea
    Orlando City SC gjør sitt første bytte. Andres Perea erstattes av Sebastian Mendez.
    76'
    Inn: Nani
    Ut: Silvester Van der Water
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Nani erstatter Silvester Van der Water.
    76'
    Inn: Mauricio Pereyra
    Ut: Oriol Rosell
    Bytte for Orlando City SC. Mauricio Pereyra kommer inn for Oriol Rosell på Soldier Field.
    77'
    78'
    Gult kort til Orlando City
    Robin Jansson
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Robin Jansson (Orlando City SC) det gule kortet.
    79'
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Michael Halliday
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Chris Mueller, mens Michael Halliday tar plass på benken.
    80'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    82'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Soldier Field.
    84'
    85'
    85'
    Tesho Akindele (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    86'
    I Chicago slår Mauricio Pereyra en corner fra venstre.
    87'
    Inn: Alexander Alvarado
    Ut: Junior Urso
    Orlando City SC bytter ut Junior Urso med Alexander Alvarado.
    88'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Raphael Wicky gjør dagens tredje bytte i Chicago, når han tar ut Robert Beric og setter inn Chinonso Offor.
    90'
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) erstattes av Elliot Collier.
    90'+1
    Chicago Fire 3 - 1 Orlando City
    Mål: Chinonso Offor
    Målgivende: Przemyslaw Frankowski
    Chinonso Offor øker Chicago Fires ledelse til 3-1! Przemyslaw Frankowski sto for den målgivende pasningen.