Det blir farlig! Frispark for Chicago Fire i nærheten av straffesparkkassen.
    2'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Bastian Schweinsteiger
    Målsjanse til Chicago Fire! Bastian Schweinsteiger treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Djordje Mihailovic (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Toyota Park.
    3'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 Orlando City
    Mål: Nemanja Nikolic
    Målgivende: Michael De Leeuw
    I Bridgeview tar Chicago Fireledelsen 1-0 etter et mål av Nemanja Nikolic. Michael De Leeuw var nest sist på ballen.
    3'
    Yoshimar Yotun (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Park.
    5'
    Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    I Bridgeview slår Djordje Mihailovic en corner fra venstre.
    8'
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Djordje Mihailovic avslutter utenfor.
    9'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Allen Chapman tildeler Chicago Fire en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Brandon Vincent
    Chicago Fire avanserer forover i Bridgeview. Brandon Vincent avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Dom Dwyer
    Orlando City SC angriper og Dom Dwyer får avsluttet. Headingen treffer ikke Chicago Fire-målet.
    16'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Orlando City SC.
    21'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    22'
    28'
    Chicago Fire 2 - 0 Orlando City
    Mål: Aleksandar Katai
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Mål! Aleksandar Katai gir Chicago Fire en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Djordje Mihailovic før målet.
    28'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) header utenfor.
    33'
    I Bridgeview har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Sacha Kljestan
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Toyota Park, men klarer ikke å score.
    43'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    45'
    Spillet på Toyota Park er stoppet midlertidig fordi Nicolas Hasler ligger nede.
    45'
    Nicolas Hasler er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Allen Chapman tildeler Chicago Fire en corner. Aleksandar Katai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    46'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Orlando City SC.
    46'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Shane O'Neill
    Bytte for Orlando City SC. Chris Mueller kommer inn for Shane O'Neill på Toyota Park.
    46'
    Chicago Fire fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på Toyota Park.
    48'
    Kan Chicago Fire utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    51'
    Yoshimar Yotun (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Toyota Park.
    53'
    Frispark Chicago Fire.
    54'
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Park.
    56'
    Chicago Fire 3 - 0 Orlando City
    Mål: Michael De Leeuw
    Målgivende: Johan Kappelhof
    Chicago Fire går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Michael De Leeuw. Johan Kappelhof sto for den målgivende pasningen.
    56'
    Målsjanse! Djordje Mihailovic (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Gult kort til Chicago Fire
    Aleksandar Katai
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    58'
    I Bridgeview slår Djordje Mihailovic en corner fra høyre.
    59'
    Josue Colman
    Orlando City SC angriper. Josue Colman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Aleksandar Katai (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Toyota Park.
    60'
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Aleksandar Katai går utenfor.
    60'
    Allen Chapman tildeler Orlando City SC en corner. Yoshimar Yotun sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Michael De Leeuw
    Veljko Paunovic gjør dagens første bytte i Bridgeview, når han tar ut Michael De Leeuw og setter inn Raheem Edwards.
    64'
    Dom Dwyer
    Orlando City SC angriper i Bridgeview. Dom Dwyer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) kommer seg fri på Toyota Park, men avslutningen går utenfor.
    68'
    69'
    Inn: Pierre Sebastian Da Silva
    Ut: Josue Colman
    James O'Connor (Orlando City SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Pierre Da Silva erstatter Josue Colman.
    70'
    Chicago Fire 4 - 0 Orlando City
    Målgivende: Raheem Edwards
    Mål! Nemanja Nikolic øker Chicago Fires ledelse til 4-0 på Toyota Park. Det er en fin assist fra Raheem Edwards.
    70'
    71'
    72'
    Inn: Drew Conner
    Ut: Djordje Mihailovic
    Chicago Fire bytter ut Djordje Mihailovic med Drew Conner. Dette er det andre byttet som Veljko Paunovic gjør i dagens kamp.
    73'
    Orlando City SC er i skytespill fra dette frisparket.
    74'
    Scott Sutter
    Scott Sutter (Orlando City SC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Chicago Fire.
    76'
    Raheem Edwards
    Chicago Fire angriper i Bridgeview. Raheem Edwards fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Daniel Johnson
    Ut: Aleksandar Katai
    Chicago Fire bytter ut Aleksandar Katai med Daniel Johnson. Dette er det tredje byttet som Veljko Paunovic gjør i dagens kamp.
    80'
    Raheem Edwards (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Park.
    82'
    I Bridgeview slår Raheem Edwards en corner fra høyre.
    84'
    86'
    Nemanja Nikolic (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Toyota Park.
    87'
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) kommer til avslutning på Toyota Park, men headingen blir reddet.
    90'
    90'
    Målsjanse på Toyota Park! Raheem Edwards fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.