Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    3'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    4'
    Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til New York City FC
    Jesus Medina
    Jesus Medina (New York City FC) får et gult kort av dommer Baldomero Toledo.
    9'
    Baldomero Toledo signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    11'
    Baldomero Toledo signaliserer et frispark til New York City FC.
    12'
    Frispark New York City FC.
    16'
    Gult kort til Chicago Fire
    Federico Navarro
    Federico Navarro (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Soldier Field.
    16'
    Baldomero Toledo tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Talles Magno
    I Chicago får Talles Magno (New York City FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    18'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    New York City FC angriper i Chicago, men blir avblåst for offside.
    20'
    Maxi Moralez
    Kjempesjanse! Maxi Moralez (New York City FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    23'
    New York City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chicago Fire.
    24'
    27'
    Nicolas Acevedo
    Dommer Baldomero Toledo viser Nicolas Acevedo (New York City FC) det gule kortet.
    27'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Chicago Fire.
    27'
    Jesus Medina (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    29'
    Målsjanse på Soldier Field! Nicolas Acevedo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    32'
    Jhon Espinoza
    Jhon Espinoza (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    33'
    Miguel Navarro vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    36'
    Maxime Chanot
    Maxime Chanot (New York City FC) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    37'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Miguel Navarro som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    38'
    Baldomero Toledo signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    39'
    Gaston Gimenez
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Gaston Gimenez avslutter utenfor.
    40'
    41'
    Robert Beric
    Robert Beric (Chicago Fire) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    42'
    Chicago Fire angriper, og Jhon Espinoza sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    42'
    43'
    43'
    45'+1
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New York City FC.
    46'
    48'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 New York City FC
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Alvaro Medran
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 1-0 ved Robert Beric. Alvaro Medran sto for den målgivende pasningen.
    48'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    52'
    52'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    53'
    54'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Santiago Rodriguez
    Ut: Nicolas Acevedo
    Ronny Deila gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Nicolas Acevedo og setter inn Santiago Rodriguez.
    58'
    Inn: Thiago
    Ut: Talles Magno
    Bytte for New York City FC. Thiago kommer inn for Talles Magno på Soldier Field.
    58'
    59'
    Dommer Baldomero Toledo gir Gaston Gimenez (Chicago Fire) et gult kort.
    59'
    61'
    61'
    I Chicago slår Anton Tinnerholm en corner fra høyre.
    62'
    Baldomero Toledo tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Chicago Fire 2 - 0 New York City FC
    Mål: Federico Navarro
    Målgivende: Robert Beric
    I Chicago øker Chicago Fire ledelsen til 2-0 takket være et mål av Federico Navarro. Det er en fin assist fra Robert Beric.
    66'
    I Chicago slår Jesus Medina en corner fra høyre.
    68'
    New York City FC fosser fremover, men Baldomero Toledo blåser for offside på Soldier Field.
    68'
    Målet til New York City FC sjekkes av VAR
    69'
    Målet til New York City FC blir annullert
    69'
    70'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Chicago Fire bytter ut Robert Beric med Chinonso Offor.
    73'
    Baldomero Toledo tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Jesus Medina
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ismael Tajouri-Shradi erstatter Jesus Medina.
    76'
    76'
    Inn: Malte Amundsen
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Malte Amundsen, mens Gudmundur Thorarinsson tar plass på benken.
    76'
    Skade: Chicago Fire
    77'
    Tilbake fra skade: Chicago Fire
    78'
    78'
    78'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    82'
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Fabian Herbers
    Chicago Fire gjør sitt andre bytte. Fabian Herbers erstattes av Ignacio Aliseda.
    85'
    Inn: Heber
    Ut: Alfredo Morales
    New York City FC bytter ut Alfredo Morales med Heber. Dette er det femte byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Luka Stojanovic
    Ut: Alvaro Medran
    Raphael Wicky gjør dagens tredje bytte i Chicago, når han tar ut Alvaro Medran og setter inn Luka Stojanovic.
    90'
    Chinonso Offor
    Chinonso Offor (Chicago Fire) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'+3
    90'+3
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    90'+4
    Santiago Rodriguez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.