Den første omgangen er sparket i gang.
    Valentin Castellanos
    Sjanse til New York City FC! Valentin Castellanos er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    3'
    Baldomero Toledo signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    6'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Dommer Baldomero Toledo ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Chinonso Offor blåses av for offside.
    10'
    Baldomero Toledo tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Chicago Fire.
    17'
    Baldomero Toledo signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    18'
    Ignacio Aliseda
    Chicago Fire angriper i Chicago. Ignacio Aliseda fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    25'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Gudmundur Thorarinsson
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Gudmundur Thorarinsson avslutter utenfor.
    26'
    En av Chicago Fires spillere går i offside.
    30'
    36'
    Jonathan Bornstein
    Chicago Fire angriper og Jonathan Bornstein får avsluttet. Headingen treffer ikke New York City FC-målet.
    37'
    42'
    Gult kort til New York City FC
    Keaton Parks
    Dommer Baldomero Toledo viser Keaton Parks (New York City FC) det gule kortet.
    42'
    44'
    Maxi Moralez
    Maxi Moralez (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    New York City FC fosser forover og Maxi Moralez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    49'
    50'
    52'
    Thiago
    Målsjanse på Soldier Field! Thiago fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    58'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    63'
    Stanislav Ivanov
    Sjanse i Chicago! Stanislav Ivanov (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Robert Beric
    Ut: Stanislav Ivanov
    Chicago Fire bytter ut Stanislav Ivanov med Robert Beric.
    64'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Jesus Medina
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ismael Tajouri erstatter Jesus Medina.
    67'
    Inn: Nicolas Acevedo
    Ut: Thiago
    New York City FC bytter ut Thiago med Nicolas Acevedo. Dette er det andre byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    67'
    Frispark New York City FC.
    68'
    Målsjanse! Keaton Parks (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Robert Beric
    Robert Beric (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    72'
    Andre gule kort til New York City FC
    Utvisning! New York City FC må klare seg resten av kampen uten Keaton Parks etter at han får sitt andre gule.
    73'
    Baldomero Toledo signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Santiago Rodriguez
    Ut: Valentin Castellanos
    Bytte for New York City FC. Santiago Rodriguez kommer inn for Valentin Castellanos på Soldier Field.
    83'
    Inn: Malte Amundsen
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    New York City FC gjør sitt fjerde bytte. Gudmundur Thorarinsson erstattes av Malte Amundsen.
    83'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New York City FC.
    84'
    Ismael Tajouri-Shradi
    Ismael Tajouri (New York City FC) får et gult kort av dommer Baldomero Toledo.
    84'
    Inn: Luka Stojanovic
    Ut: Chinonso Offor
    Chinonso Offor (Chicago Fire) erstattes av Luka Stojanovic.
    87'
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Jonathan Bornstein
    Raphael Wicky gjør dagens tredje bytte i Chicago, når han tar ut Jonathan Bornstein og setter inn Brian Gutierrez.
    87'
    90'
    Gult kort til Chicago Fire
    Johan Kappelhof
    Dommeren gir Johan Kappelhof (Chicago Fire) et gult kort.
    90'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Johan Kappelhof
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Carlos Teran, mens Johan Kappelhof tar plass på benken.