Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark i en god posisjon for Chicago Fire!
    4'
    Djordje Mihailovic
    Målsjanse på Soldier Field! Djordje Mihailovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Chicago Fire angriper i Chicago, men blir avblåst for offside.
    6'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    7'
    Valentin Castellanos
    New York City FC angriper på Soldier Field og Valentin Castellanos skyter i stolpen!
    14'
    I Chicago slår Maxi Moralez en corner fra venstre.
    15'
    Mål for New York City FC!
    Chicago Fire 0 - 1 New York City FC
    Mål: Alexander Callens
    Målgivende: Maxi Moralez
    New York City FC tar ledelsen 0-1 i Chicago etter en heading av Alexander Callens! Maxi Moralez var nest sist på ballen.
    15'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Gary Mackay-Steven
    Gary Mackay Steven (New York City FC) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Jesus Medina
    Sjanse i Chicago! Jesus Medina (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    New York City FC avanserer forover i Chicago. Gary Mackay Steven avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New York City FC.
    22'
    Målsjanse! Valentin Castellanos (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    24'
    Dommer Fotis Bazakos ser at linjemannen løfter flagget, og New York City FCs Valentin Castellanos blåses av for offside.
    25'
    Jesus Medina (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    29'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Chicago Fire.
    30'
    Chicago Fire 0 - 2 New York City FC
    Mål: Gary Mackay-Steven
    I Chicago øker New York City FC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Gary Mackay Steven.
    32'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 2 New York City FC
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Robert Beric (Chicago Fire) header ballen i mål og reduserer til 1-2 på Soldier Field. Flott spill fra Djordje Mihailovic før målet.
    33'
    Jonathan Bornstein
    Chicago Fire angriper i Chicago. Jonathan Bornstein avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Chicago Fire 1 - 3 New York City FC
    Mål: Jesus Medina
    Mål! New York City FC øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Jesus Medina på Soldier Field. Det er en fin assist fra Maxi Moralez.
    37'
    41'
    Chicago Fire 2 - 3 New York City FC
    Mål: Przemyslaw Frankowski
    Przemyslaw Frankowski scorer og reduserer dermed til 2-3. Djordje Mihailovic sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Chicago Fire 3 - 3 New York City FC
    Mål! Przemyslaw Frankowski utligner til 3-3. Flott spill fra Djordje Mihailovic før målet.
    43'
    Gaston Gimenez
    Sjanse i Chicago! Gaston Gimenez (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark Chicago Fire.
    45'+2
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Sebastien Ibeagha
    Ut: Alexander Callens
    New York City FC bytter ut Alexander Callens med Sebastien Ibeagha. Dette er det første byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    En av Chicago Fires spillere blir avblåst for offside på Soldier Field.
    49'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    49'
    50'
    Chicago Fire angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    New York City FC fosser forover og Gary Mackay Steven fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    Hjørnespark til New York City FC
    56'
    Jesus Medina (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    56'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Fabian Herbers
    Raphael Wicky gjør dagens første bytte i Chicago, når han tar ut Fabian Herbers og setter inn Ignacio Aliseda.
    58'
    Inn: Miguel Navarro
    Ut: Jonathan Bornstein
    Jonathan Bornstein (Chicago Fire) erstattes av Miguel Navarro.
    58'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    61'
    New York City FC angriper, men Fotis Bazakos blåser for offside.
    62'
    New York City FC angriper i Chicago. Valentin Castellanos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Fotis Bazakos tildeler New York City FC en corner. Jesus Medina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    66'
    Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    67'
    Inn: Nicolas Acevedo
    Ut: Keaton Parks
    New York City FC gjør sitt andre bytte. Keaton Parks erstattes av Nicolas Acevedo.
    68'
    Inn: Gudmundur Thorarinsson
    Ut: Ronald Matarrita
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gudmundur Thorarinsson erstatter Ronald Matarrita.
    68'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    71'
    72'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New York City FC.
    74'
    Chicago Fire fosser fremover, men Fotis Bazakos blåser for offside på Soldier Field.
    75'
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Boris Sekulic
    Bytte for Chicago Fire. Elliot Collier kommer inn for Boris Sekulic på Soldier Field.
    76'
    Chicago Fire 3 - 4 New York City FC
    Mål: Valentin Castellanos
    Mål! New York City FC tar ledelsen 3-4 ved Valentin Castellanos.
    77'
    Skudd på mål, New York City FC
    79'
    79'
    80'
    80'
    Inn: Tony Rocha
    Ut: Jesus Medina
    New York City FC bytter ut Jesus Medina med Tony Rocha.
    81'
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Gary Mackay-Steven
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Ismael Tajouri erstatter Gary Mackay Steven.
    81'
    81'
    82'
    85'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    86'
    Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Mauricio Pineda
    Chicago Fire bytter ut Mauricio Pineda med Carlos Teran. Dette er det fjerde byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    89'
    90'
    90'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.