Houston Dynamo angriper i Bridgeview, men blir avblåst for offside.
    6'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    6'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    7'
    Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) avanserer forover på SeatGeek Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Christian Ramirez
    Houston Dynamo avanserer forover i Bridgeview. Christian Ramirez avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Darwin Quintero
    Målsjanse! Darwin Quintero (Houston Dynamo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Frispark Chicago Fire.
    14'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Jonathan Bornstein
    Mål! Robert Beric gir Chicago Fire ledelsen 1-0 i Bridgeview. Jonathan Bornstein sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Houston Dynamo.
    19'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Houston Dynamo.
    21'
    22'
    Chicago Fire 2 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Fabian Herbers
    Målgivende: Ignacio Aliseda
    Mål! Fabian Herbers øker ledelsen til 2-0. Ignacio Aliseda var nest sist på ballen.
    23'
    I Bridgeview har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    I Bridgeview slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    26'
    Francisco Calvo
    Francisco Calvo (Chicago Fire) kommer seg fri på SeatGeek Stadium, men avslutningen går utenfor.
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Chicago Fire
    29'
    Ingen straffe til Chicago Fire
    29'
    Niko Hansen (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra høyre på SeatGeek Stadium.
    31'
    Adam Lundqvist
    Adam Lundqvist (Houston Dynamo) kommer til en målsjanse på SeatGeek Stadium, men klarer ikke å score.
    31'
    Offside! Memo Rodriguez (Houston Dynamo) er alene igjennom, men dommer Marcos De Oliveira ser at linjemannen er oppe med flagget.
    32'
    32'
    Memo Rodriguez (Houston Dynamo) slår en corner fra venstre side på SeatGeek Stadium.
    37'
    Maynor Figueroa
    I Bridgeview header Maynor Figueroa (Houston Dynamo) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Marcos De Oliveira tildeler Houston Dynamo en corner. Memo Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Chicago Fire 3 - 0 Houston Dynamo
    Mål: Alvaro Medran
    Alvaro Medran setter ballen i mål og øker Chicago Fires ledelse til 3-0 i Bridgeview.
    40'
    Frispark til Houston Dynamo på halvdelen til Chicago Fire.
    41'
    Målet til Chicago Fire sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Chicago Fire blir annullert
    43'
    Chicago Fires Ignacio Aliseda blåses av for offside på SeatGeek Stadium.
    44'
    44'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Nico Lemoine
    Ut: Memo Rodriguez
    Houston Dynamo bytter ut Memo Rodriguez med Nico Lemoine.
    46'
    Inn: Boniek Garcia
    Ut: Matias Vera
    Houston Dynamo gjør sitt tredje bytte. Matias Vera erstattes av Boniek Garcia.
    46'
    Inn: Ariel Lassiter
    Ut: Niko Hansen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Houston Dynamo. Inn kommer Ariel Lassiter, mens Niko Hansen tar plass på benken.
    46'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    49'
    Houston Dynamo fosser fremover, men Darwin Quintero går rett i offsidefella.
    50'
    54'
    Djordje Mihailovic
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Djordje Mihailovic går utenfor.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic (Chicago Fire) erstattes av Elliot Collier.
    63'
    63'
    Gult kort til Chicago Fire
    Mauricio Pineda
    Dommeren gir Mauricio Pineda (Chicago Fire) et gult kort.
    63'
    Inn: Mauro Manotas
    Ut: Darwin Quintero
    Tab Ramos gjør dagens fjerde bytte i Bridgeview, når han tar ut Darwin Quintero og setter inn Mauro Manotas.
    64'
    64'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    65'
    Robert Beric
    Chicago Fire angriper i Bridgeview. Robert Beric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Bobby Shuttleworth
    Bobby Shuttleworth (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Christian Ramirez (Houston Dynamo) slår en corner fra høyre side på SeatGeek Stadium.
    71'
    Inn: C.J. Sapong
    Ut: Robert Beric
    Robert Beric (Chicago Fire) erstattes av C.J. Sapong.
    74'
    Inn: Miguel Navarro
    Ut: Jonathan Bornstein
    Chicago Fire bytter ut Jonathan Bornstein med Miguel Navarro. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Brandt James Bronico
    Ut: Alvaro Medran
    Chicago Fire gjør sitt fjerde bytte. Alvaro Medran erstattes av Brandt Bronico.
    74'
    76'
    Inn: Tomas Martinez
    Ut: Darwin Ceren
    Bytte for Houston Dynamo. Tomas Martinez kommer inn for Darwin Ceren på SeatGeek Stadium.
    78'
    Frispark Houston Dynamo.
    79'
    Marcos De Oliveira tildeler Chicago Fire en corner. Ignacio Aliseda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Elliot Collier
    Chicago Fire angriper i Bridgeview. Elliot Collier fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    I Bridgeview slår Tomas Martinez en corner fra venstre.
    81'
    Chicago Fire avanserer forover og Francisco Calvo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    81'
    81'
    82'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Ariel Lassiter
    Ariel Lassiter (Houston Dynamo) mottar sitt første gule kort for dagen på SeatGeek Stadium.
    83'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Elliot Collier (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    86'
    Aljaz Struna
    Kiki Struna (Houston Dynamo) får et gult kort av dommer Marcos De Oliveira.
    87'
    Inn: Mike Azira
    Ut: Fabian Herbers
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Mike Azira, mens Fabian Herbers tar plass på benken.
    87'
    Straffe til Chicago Fire!
    87'
    Marcos De Oliveira blåser for straffespark til Chicago Fire. C.J. Sapong bommer!
    88'
    88'
    Dommeren dømmer straffe til Chicago Fire
    88'
    Marko Marić
    Marko Marić (Houston Dynamo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.