Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    Målsjanse til DC United! Ola Kamara treffer mål, men keeper redder.
    6'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Nigel Robertha
    Nigel Robertha (DC United) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    8'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    8'
    Przemyslaw Frankowski
    I Chicago header Przemyslaw Frankowski (Chicago Fire) mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    22'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Przemyslaw Frankowski (Chicago Fire) header utenfor.
    23'
    24'
    Nigel Robertha (DC United) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    25'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    29'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 DC United
    Mål: Gaston Gimenez
    Målgivende: Boris Sekulic
    Mål! Gaston Gimenez header ballen i mål og gir Chicago Fire ledelsen 1-0 på Soldier Field. Boris Sekulic sto for den målgivende pasningen.
    32'
    34'
    39'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til DC United.
    43'
    45'+1
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Joseph Mora
    DC United gjør sitt første bytte. Joseph Mora erstattes av Kevin Paredes.
    46'
    Inn: Yordy Reyna
    Ut: Yamil Asad
    Bytte for DC United. Yordy Reyna kommer inn for Yamil Asad på Soldier Field.
    46'
    Frispark Chicago Fire.
    47'
    49'
    51'
    Yordy Reyna
    DC United fosser forover og Yordy Reyna fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Andy Najar
    Målsjanse på Soldier Field! Andy Najar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    54'
    Gult kort til DC United
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    55'
    DC United scorer selvmål!
    Chicago Fire 2 - 0 DC United
    Mål: Andy Najar
    Mål! Andy Najar øker Chicago Fires ledelse til 2-0 på Soldier Field.
    61'
    Gult kort til Chicago Fire
    Gaston Gimenez
    Dommer Marcos De Oliveira gir Gaston Gimenez (Chicago Fire) et gult kort.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for DC United er nær straffområde.
    62'
    Miguel Navarro
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Miguel Navarro avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Marcos De Oliveira.
    65'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til DC United.
    65'
    Marcos De Oliveira tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Frispark DC United.
    66'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    68'
    68'
    71'
    Inn: Griffin Yow
    Ut: Julian Gressel
    DC United bytter ut Julian Gressel med Griffin Yow. Dette er det tredje byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Drew Skundrich
    Ut: Moses Nyeman
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Drew Skundrich erstatter Moses Nyeman.
    71'
    Griffin Yow
    DC United angriper. Griffin Yow får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.