Dommeren blåser i gang dagens kamp i Chicago.
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 DC United
    Mål: C.J. Sapong
    Målgivende: Alvaro Medran
    Chicago Fire tar ledelsen 1-0 etter en heading fra C.J. Sapong. Flott spill fra Alvaro Medran før målet.
    3'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    4'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Chicago slår Alvaro Medran en corner fra høyre.
    10'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Soldier Field.
    13'
    Skudd utenfor mål, Chicago Fire
    15'
    Gelmin Javier Rivas Boada
    Gelmin Rivas (DC United) header ballen mot mål, men Chicago Fire klarerer.
    17'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra høyre side på Soldier Field.
    17'
    Gelmin Rivas (DC United) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    17'
    17'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    18'
    Dommer Allen Chapman venter med å sette i gang spillet fordi Julian Gressel ligger nede.
    22'
    Julian Gressel er tilbake i kampen igjen.
    23'
    Allen Chapman tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Julian Gressel
    Målsjanse! Julian Gressel (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    27'
    29'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Erik Sorga
    Erik Sorga (DC United) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    32'
    33'
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) avanserer forover på Soldier Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    DC United angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark DC United.
    38'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    40'
    41'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    45'+1
    Chicago Fire 2 - 0 DC United
    Mål: Boris Sekulic
    Mål! Chicago Fire øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Boris Sekulic. Alvaro Medran var nest sist på ballen.
    45'+1
    Allen Chapman signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark i en god posisjon for DC United!
    47'
    51'
    51'
    Chicago Fire angriper, men Allen Chapman blåser for offside.
    52'
    Junior Moreno
    Målsjanse til DC United! Junior Moreno treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    55'
    Chicago Fire scorer selvmål!
    Chicago Fire 2 - 1 DC United
    Mål: Jonathan Bornstein
    Et uheldig selvmål av Jonathan Bornstein gjør at det står 2-1 på Soldier Field.
    56'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Gelmin Javier Rivas Boada
    DC United gjør sitt første bytte. Gelmin Rivas erstattes av Ola Kamara.
    59'
    Inn: Flores Edison
    Ut: Erik Sorga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Flores Edison, mens Erik Sorga tar plass på benken.
    59'
    Gult kort til Chicago Fire
    Mike Azira
    Mike Azira (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Hjørnespark til DC United
    61'
    63'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Przemyslaw Frankowski
    Bytte for Chicago Fire. Ignacio Aliseda kommer inn for Przemyslaw Frankowski på Soldier Field.
    63'
    71'
    Skudd på mål, Chicago Fire
    72'
    72'
    Skudd på mål, DC United
    72'
    72'
    Allen Chapman tildeler DC United en corner. Yamil Asad sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.