Etter ni sesonger i NY Rangers er Mats Zuccarello klar for sin første kamp for Dallas Star. Nordmannen vises tillit fra start i sin nye klubb. Han skal nemlig spille i førsterekken til Dallas.
    Andreas Martinsen er for øvrig under kontrakt med Chicago Blackhawks. Han har imidlertid ikke prestert godt nok til å spille for NHL-klubben. Istedenfor spiller han for deres farmerlag, AHL-laget Rockford IceHogs.
    Mats Zuccarello møtte pressen to og en halv time før debuten sin for Dallas Stars. Han stilte i dress og grønt slips. Fargene til hans nye klubb er grønt og hvitt. - Jeg har nok visst i lang tid at dette kom til å skje. Så det var nesten slik at jeg var glad og at det var en lettelse når det var over. Nå kan jeg fokusere på det neste kapittelet. Forhåpentligvis kan jeg bidra her for Dallas, sier Zuccarello. Foto: ROBERT SIMSØ / VG
    Det ble lite søvn på ham før han fløy til Chicago for å møte sine nye lagkamerater. - Det var en rask overgang. Jeg dro klokken fem på morgenen. Nå er jeg veldig glad for å være her. Mange av de nye spillerne tekstet meg allerede i går, så jeg føler meg velkommen her, sier 31-åringen. Han innrømmer dog at han ikke vet så mye om sitt nye lag. - Jeg vet at de har noen virkelige klassespillere. Men jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente, sier han.
    21 kamper igjen av grunnserien for Dallas, som kjemper om å nå sluttspillet. På sin Twitter-profil har de akkurat lagt ut et bilde av Zucca. Skjermpdump: TWITTER.COM/DALLASSTARS
    Bare hjelmen til Zucca igjen i Rangers-garderoben i går. Og i dag ser laget ut til å gå på en smell. Med få minutter igjen i den tredje perioden er det 5-4 til Washington Capitals. Foto: ROBERT SIMSØ / VG
    Men nå er det Dallas Starts som gjelder. Kampstart er rett rundt hjørne.
    Zuccarello har på seg en blå t-skjorte under drakta. Er det en siste hilsen til Rangers-fansen?
    Zucca er altså å finne i førsterekka. Der spiller han i angrep med Benn og Hintz.
    Har vært nesten like gode denne sesongen, Blackhawks og Stars. Dallas litt bedre med 65 poeng på 61 kamper. Chicago-laget har 61 poeng på 62 kamper.
    Zucca har gjennomført sitt første bytte som Dallas-spiller. Ikke noe ekstraordinært som skjedde der.
    Hjemmelaget er nære på. Et par farlige skudd, og Dallas-keeper Khudobin ser ikke ut til å ha full kontroll i hvert fall.
    Dallas-keeper Khudobin er så vidt på skuddet fra Murphy, før pucken går i tverrligger og over. Nære på for hjemmelaget igjen.
    Zucca på isen igjen.
    Zucca legger pucken fint inn i midten til Hintz. Han skyter fra litt distanse, men Ward i Chicago-målet er med på notene.
    To Dallas-skudd fem minutter ut i første periode, mot tre fra Chicago. Det er Blackhawks som har sett farligst ut.
    Sjanse til Zuccarello! Pucken var vel ikke ment for nordmannen, men den ender på kølla hans rett foran mål. Zucca fyrer av, men det er kanskje litt for nærme Ward. Kampen største sjanse til nå reddes.
    Nesten drømmedebut for Zuccarello der, altså. Men det er fortsatt lenge igjen.
    Nå bølger det litt. Dallas Stars ser ut til å komme to mot én, men det blir ikke noe ut av det. Umiddelbart etter kommer Blackhawks til skudd, før Dallas svarer med nytt skudd umiddelbart. Forsøket fra Radulov på pasning fra Zucca reddes.
    Ward er god nå. Blackhawks-keeperen med flere gode redninger. Totalt seks så langt.
    Khudobin er ikke dårligere. Litt heldig på det ene Kane-skuddet der, men det blir redning for Dallas' burvokter.
    Det har vært nok av sjanser til å score, men med ni minutter igjen av første periode er det fortsatt 0-0.
    Blodig her nå. Zucca-kompis Benn blør fra munnen. Får seg en kølle rett i ansiktet, viser reprisene.
    Zucca og Radulov forsøker en fiffig pasningskombinasjon, men det går akkurat ikke.
    Zuccarello har vært veldig frisk i sin Dallas-debut så langt. Fem minutter igjen av periode nummer én.
    Ingen assist på Zucca denne gang, men nordmannen var på isen.
    Ny god sjanse for Dallas, denne gang ved Dickinson. Treffer Ward i masken, og keeperen mister den. Stopp i spillet.
    SENTRAL: Zucca står med 7 min og 5 sek på isen i den første perioden. Bare Radulov (7.17) og Seguin (7.49) har flere sekunder på isen for Dallas' angripere. Foto: AFP
    Henrik Lundqvist og NY Rangers tapte 5-6 etter overtid mot Washington Captials søndag. Etterpå ble den svenske keeperlegenden spurt om Zucca-traden, og det ble rett og slett for mye. - Det er tøft. Jeg kan ikke, sa keeperlegenden med tårer i øynene til MSG Networks.
    Caggiula kommer alene med keeper, men skuddet går ikke inn. Nære på ny redusering.
    Ikke altfor langt unna fra Zucca nok en gang.
    Blackhawks kommer tre mot én, men surrer bort pucken.
    Fire skudd på Zucca så langt i kveld. Assist pluss mål har det altså blitt for ham.
    To kjemperedninger fra Dallas-keeper Khudobin nå. Nekter et skudd fra Gustafsson først og så Toews alene med keeper. Kunne fort ha stått 2-3 idet vi har rundet halvveis kamp.
    Ny god inngripen fra Khudobin. Stopper skuddet fra Kane.
    Fullstendig kaos foran Dallas-målet nå, og det er nærmest ufattelig at det ikke blir mål. Det så ut som om hele rekka til Dallas lå i målgården på et tidspunkt der.
    Fem minutter igjen av periode nummer to nå.
    MÅL? Caggiula ser ut til å styre pucken i mål, men blir det det? Khudobin strekker ut armen og forhindrer pucken på streken. Det kan faktisk hende hele pucken var over, men det er fryktelig vanskelig å se, på tross av reprisen fra alle mulige vinkler. Video tas i bruk etter at dommerne først annullerte målet...
    Det er Blackhawks som har initiativet i kampen nå. Men det er Dallas som leder.
    Kjempeblokk fra Zuccarello, som ser ut til å ha fått seg en trøkk samtidig. Kan ha fått pucken et sted der han ikke har beskyttelse.
    Skuddstatistikk i 2. periode: 14-20
    Skuddstatistikk totalt: 26-33
    Zuccarello fortsatt nummer tre blant Dallas-angripere på isen. Har totalt vært utpå i 13.35.
    Zucca er ikke på isen, og det kommer han heller ikke til å være i 3. periode. Han er ute resten av kampen med smerter i overkroppen, og den må vel stamme fra skuddet han blokkerte rett før pausen. Synd for både spilleren selv og Dallas.
    Dallas ledet altså 3-0 i denne kampen, men nå er det 3-3. Ved uavgjort blir det overtid og eventuelt straffer. Hjemmelaget er i dytten.
    Blackhawks presser på nå...
    Men så har hjemmelaget én mann for mye på banen - i eget angrep. Da er Dallas i overtall de neste to minuttene.
    Ny Blackhawks-utvisning, og det er før de er fulltallige. Dallas spiller fem mot tre i 82 sekunder.
    NÆRE PÅ! Faksa legger igjen til Spezza, men han får ikke skutt ordentlig. Og Ward får lagt seg over pucken.
    Ikke langt unna for Spezza igjen. Skyter fra litt skrå vinkel, men pucken treffer aldri målet.
    Vi er halvveis i den tredje perioden. Litt under ti minutter igjen av ordinær tid, altså.
    Skuddfattig tredjeperiode til nå. 3-4 i skuddstatistikken.
    Kjemperedning av Khudobin med 13 sekunder igjen av Blakchawks' overtallsspill. Fortsatt 3-4.
    Nå presser hjemmelaget på for utligning. Og det blir en ny utvisning til Dallas.
    Khudobi igjen i aksjon. Vært god i kveld, Dallas-keeperen.
    Klarer Dallas å stå imot. Utvisningen går ut om to minutter, og etter det er det under et halvt minutt igjen av kampen.
    Dallas får pucken unna. Kan puste litt ut nå.
    Litt over minuttet igjen nå. Blackhawks skyter og skyter...
    Khudobin redder - og holder.
    Blackhawks tar ut keeperen ved mulighet nå...
    1.19 igjen.
    Khudobin igjen med på notene. Rask i sideforskyvningen og redder forsøket fra DeBrincat.
    Gjør en kjempekamp her, Khudobin. Har reddet 44 av 47 skudd. Til gjengjeld har Dallas "bare" kommet til 29 skudd på mål - og scoret på fire.
    35,4 sekunder igjen. Faceoff nå.
    Den vinner Dallas. Forsøker seg på det åpne buret fra langt hold, men pucken glir til side for mål.