Chelsea (4-3-3): Kepa Arrizabalaga - Azpiliuceta, Luiz, Rudiger, Emerson - Kante, Jorginho, Kovacic - Pedro, Higuain, Hazard.
    Chelsea-benken: Caballero, Barkley, Loftus-Cheek, Giroud, Hudson-Odoi, Willian og Christensen.
    Wolverhampton (3-5-2): Patricio - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Neves, Dendoncker, Moutinho, Jonny - Jota, Jimenez.
    Wolves-benken: Ruddy, Cavaleiro, Costa, Gibbs-White, Vinagre, Traore og Kilman.
    Lagene har møtt hverandre ni ganger. Chelsea har vunnet syv av dem, Wolves to ganger. Aldri har det blit uavgjort.
    Chelsea har ingen skader. Wales mangler Ryan Bennett som er suspendert.
    Premier Leagues nummer 6 (Chelsea) og 7 (Wolves) møtes i dag, men selv om bare én plassering skiller dem på tabellen, så er det hele 13 poeng mellom de to. Wolves kan altså ikke avansere på tabellen med seier, men det kan Chelsea. Vinner London-laget, overtar de den viktige 4.-plassen på bekostning av Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Også byrival Arsenal (5. plass) passeres på tabellen ved seier.
    Et stort banner av Eden Hazard er å skimte på Stamford Bridge. Belgierens fremtid i klubben er usikker, for han har ennå ikke signert en ny kontrakt. Hans nåværende går ut etter neste sesong.
    Hjemmelaget holder ballen i laget...
    1'
    David Luiz med en flott pasning gjennom ledd. Hazard og Higuaín kombinerer, men argentineren kommer aldri til skudd. Chelsea triller hjem og begynner på nytt.
    2'
    En for lang ball fra David Luiz. Femmeter for Wolves, og dermed kan bortelaget for første gang ta ordentlig tak i ballen denne kampen. Det etter over to minutter.
    3'
    Men det klarer ikke Wolves. Chelsea vinner ballen kjapt. Wolves har altså ennå ikke hatt ordentlig kontroll på kula i spill.
    4'
    Kovacic prøver skuddfoten fra omkring 20 meter. I blokka og ut til innkast.
    4'
    Der har Wolves ballen under kontroll i spill. Det tok tre og et halvt minutt, altså.
    4'
    Jimenez forsøker å finne Jota, men Rüdiger bryter.
    6'
    Chelsea har det aller meste av ballen på eget gress.
    7'
    Det blåser friskt i London i dag.
    8'
    Kovacic med en upresis ball inn i Wolves-feltet.
    9'
    Wolves får til et angrep. Ruller fra høyre til venstre og et par ganger frem og tilbake. Så kommer en fryktelig ball fra Coady. Femmeter til Chelsea.
    10'
    Higuaín får ballen like utenfor sekstenmeteren og argentineren bestemmer seg tidlig for å skyte. Skuddet blokkeres til corner.
    12'
    Corner til Chelsea: Godt slått av Hazard, men ingen medspiller kommer på ballen i feltet. Wolves får ballen unna.
    12'
    Jota får hånda til Pedro i nakken og tar litt telling.
    12'
    Chelsea triller...
    14'
    Lekker pasning fra Jorginho i bakrom til Pedro, som vel har bedre tid enn han tror. Forsøker en akrobatisk avslutning på direkten, men bommer rett og slett på ball.
    15'
    Azpilicuetas innlegg er upresist. Femmeter til bortelaget.
    16'
    Wolves har vært veldig tamme det første kvarteret. Chelsea har det aller meste av ballen, presser på, men har ikke kommet til noen store sjanser. Fortsatt 0-0, altså.
    17'
    Kanté med en fin ball til Higuaín. Spissen fyrer av selv om vinkelen nesten er død, og får også med seg en corner.
    20'
    Corner til Chelsea: Rüdiger taper duellen i feltet, men Chelsea vinner kjapt ballen tilbake igjen.
    20'
    Hazard forsøker å vippe Pedro gjennom, men Wovles-forsvaret er våkent med.
    21'
    Chelsea spiller ball rett utenfor sekstenmeteren til Wolves, men sliter med å komme seg helt gjennom.
    22'
    Kanté stoppes på vei fremover.
    23'
    Halvveis i den første omgangen. Chelsea presser på og har nesten alt av ball, men sjansene har det ikke vært mange av.
    23'
    Corner til Chelsea: Heades unna.
    24'
    Jota kommer seg nesten fri, men det holder ikke. Kanté vinner ball.
    24'
    Ballbesittelse: 76-24
    24'
    Kovacic mister ball i farlig område, men Wolves klarer ikke utnytte feilen.
    25'
    Pedro sitt innlegg er bra, men headingen til Higuaín ikke like god. Header utenfor, via en spiller.
    26'
    Corner til Chelsea: Svakt slått og Jimenez bør ha en enkel oppgave med å klarere ballen. Det gjør han ikke veldig elegant, for spissen bommer delvis på ballen, som ender med å sprette opp i armen. Chelsea-spillerne roper på straffe, men dommeren lar spillet gå.
    27'
    Wolves kan kontre, men tar ikke den helhjertelig. Jimenez roer ned.
    29'
    Jorginho med en svak pasning, men bortelaget klarer ikke utnytte det. Azpilicueta gjør en god defensiv jobb.
    29'
    Wolves står fryktelig kompakt bakover. Vanskelig for Chelsea å spille seg inn til mål.
    30'
    Jorginho finner Hiaguáin, men spissen er på feil side av linja. Så vidt det er.
    31'
    Kovacic legges i bakken.
    33'
    Dendoncker forsøker å vinne en corner, men får ikke til det. Chelsea begynenr på nytt.
    36'
    Higuaín forsøker å tre Hazard gjennom, men klarer ikke det.
    36'
    Gult kort til Wolverhampton
    Matt Doherty
    Obstruerer Hazard. Frispark i innleggsposisjon for hjemmelaget.
    37'
    Raúl Jimenez vinner ballen, men får den samtidig for langt foran seg. Rekker ikke frem før den triller ut til innkast.
    38'
    Nettsus fra Jota, men det teller ikke. Ballen havnet nemlig i hånda hans idet han skulle dempe den, og dermed er farligheten borte. Jota viser likevel frem skuddfoten og får et rimelig godt treff. Rett i krysset fra angriperen.
    42'
    Higuaín ikke helt med på notene idet Hazard hopper over ballen. Wolves overtar.
    43'
    Så bryter Wolves idet Chelsea er på vei til å flytte folk fremover. Jota forsøker å tre Jimenez alene med keeper, men ballen er liiitt for lang. David Luiz rydder opp - Chelsea slipper med skrekken.
    44'
    Pedro bruker for lang tid med ballen. Stoppes, og så vinner Wolves frispark.
    45'+1
    Pause! To lag med god defensiv kontroll går til pause på 0-0, og det er helt i orden. Chelsea har det aller meste av ballen, presser på, men sliter voldsomt med å skape sjanser. Wolves har på sin side sett litt halvfarlige ut på kontringer, der de har vært for upresise når det gjelder.
    2. omgang er i gang. Wolves med avspark.
    Emerson glir forbi tre Wolves-spillere og kommer seg til innlegg. Det er fint, treffer Higuaín, men argentinerens avslutning blir kjapt blokkert.
    46'
    Jota og Jimenez mot fem-seks Chelsea-spillere. Det går ikke for tomannsangrepet.
    48'
    Chelsea spiller seg lekkert ut av press. Blant annet er det et hælspark fra Kovacic der.
    49'
    Er det straffe? Eller frispark? Hazard går i bakken innenfor feltet, men forseelsen ser ut til å være utenfor, og det oppfatter også dommeren. Frispark fra 17 meter. David Luiz står klar.
    50'
    I muren og til corner fra brassen.
    52'
    52'
    Hazard går seg fast.
    52'
    Loftus-Cheek gjør seg klar til å komme inn om litt.
    54'
    Pedro til innlegg, men det heades unna. Chelsea beholder ballen.
    55'
    Mål for Wolverhampton!
    Chelsea 0 - 1 Wolverhampton
    Mål: Raul Jimenez
    Målgivende: Diogo Jota
    Ballen går hurtig fra eget felt og opp til tomannsangrepet Jota og Jimenez, og denne gang får de to full klaff. Spiller vegg og kommer seg unna fem-seks Chelsea-spillere, og selv om avslutningen til Jimenez blir delvis blokkert, går ballen i mål. 0-1!
    56'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Mateo Kovacic
    58'
    Loftus-Cheek kommer umiddelbart til skudd. Rui Patricio redder.
    58'
    Corner til Chelsea: Får ikke noe ut av den. Wolves kan kontre...
    58'
    Det er ikke ufarlig, men til slutt finner ikke Jota noen alternativer. Roer det hele ned.
    59'
    Godt skudd fra Pedro, men ikke godt nok. Rui Patricio vipper ballen over til corner.
    60'
    Corner til Chelsea: Det blir farlig...
    61'
    Jimenez er det vel som stusser ballen bakover i feltet, og der er Higuaín akkurat for sent ute. Målet er helt åpent, men argentineren treffer ikke ballen.
    61'
    Corner til Chelsea: Den blir ikke like farlig. Ender med Wolves-frispark.
    61'
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Pedro
    61'
    Azpilicueta skyter, men ballen når aldri mål. Boly kaster seg frem og blokkerer.
    63'
    David Luiz skyter. Nok en gang i blokka.
    66'
    Romain Saiss
    Tar Hazard.
    66'
    Rüdiger med en knallhardt skudd i hodet på Moutinho. Ballen fyker til værs og lander mellom forsvar og keeper. Loftus-Cheek forsøker å styre ballen i mål, men klarer ikke avslutte ordentlig.
    71'
    Inn: Willian
    Ut: Jorginho
    72'
    Willy Boly
    Feller Loftus-Cheek på 20 meter. Her kan det skytes.
    75'
    Willian, som scoret på frispark i midtukekampen, forsøker seg. I muren og til corner.
    76'
    Corner til Chelsea: Jimenez header til ny corner.
    77'
    Corner til Chelsea: Rui Patricio plukker.
    77'
    Gult kort til Chelsea
    Antonio Rüdiger
    Rüdiger med en amerikansk fotball-lignende blokk på Jota.
    78'
    Diogo Jota
    David Luiz løpes i bakken av Jota.
    80'
    Ti minutter pluss tillegg igjen å gjøre det på for hjemmelaget.
    80'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Morgan Gibbs-White
    Ut: Diogo Jota
    82'
    Gibbs-White setter fart, men det blir ikke noe ut av det.
    83'
    Chelsea sliter fortsatt med å skape sjanser.
    83'
    Hjemmelaget triller og triller...
    85'
    Emerson velger Willian istedenfor å legge inn, brassen drar seg innover og skyter. Nære på, men Rui Patricio er med på notene.
    88'
    Corner til Chelsea: Heades unna, men ikke langt vekk. Ballen i beina på Emerson, som skyter rett i blokka.
    88'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Raul Jimenez
    88'
    Azpilicueta skyter fra distanse. Igjen i blokka.
    90'
    Så klarer Chelsea å tre seg inn i feltet til Wolves. Loftus-Cheek skyter, via en spiller og utenfor.
    90'+1
    Corner til Chelsea: Igjen vinner bortelaget i feltet.
    90'+2
    Willian med et hardt innlegg mot Rüdiger. Han får akkurat ikke avsluttet.
    90'+2
    Corner til Chelsea: Tas kort.
    90'+2
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 1 Wolverhampton
    Mål: Eden Hazard
    Målgivende: Willian
    Belgieren drar seg fri og prikker ballen i lengste. En herlig scoring av Hazard, som med det sørger for 1-1 på overtid.