Chelsea i 3-4-2-1: Mendy - Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger - James, Jorginho, Kovacic, Chilwell - Hudson-Odoi, Mount - Havertz.
    Norwich i 3-5-2: Krul - Kabak, Gibson, Hanley - Aarons, Lees-Melou, Mathias Normann, McLean, Giannoulis - Sargent, Pukki.
    Det er liten tvil om at Norwich er stor underdog her, og ditto spennende å se hvordan Normann og kompani klarer seg på Stamford Bridge. Foto: AP.
    Thomas Tuchel velger på sin side en viss defensiv rotasjon - igjen. Alonso, Azpilicueta og Christensen er alle benket.
    Topp mot bunn her i dag, og liten tvil om at hjemmelaget er store favoritter. Chelsea troner øverst på tabellen etter åtte serierunder. Helt på bunnen av tabellen finner vi Norwich, som fortsatt har til gode å vinne en kamp denne sesongen.
    For Daniel Farke & co. er det på ingen måte betryggende at Chelsea bare har sluppet inn ett mål mer (3) enn Norwich har scoret (2) så langt denne sesongen. Samtidig har Chelsea scoret like mange (16) som Norwich har sluppet inn.
    Før kamp varmet Norwich-spillerne opp med tøy med en støttende beskjed til deres lagkamerat Dan Barden. Tidligere denne uken opplyste Norwich at han har fått testikkelkreft. Foto: PA Photos.
    Lagene er ute på Stamford Bridge-gresset og vi er straks klare for avspark.
    Chelsea offensivt til verks fra start, men Norwich står imot enn så lenge.
    3'
    Jorginho med et smart innlegg i retning Hudson-Odoi, men engelskmannen når akkurat ikke frem.
    4'
    Kampens første avslutning på mål kommer signert Antonio Rüdiger, men midtstopperens avslutning går rett på Tim Krul.
    5'
    Kan Mathias Normann og Norwich få med seg noe mot serieleder Chelsea?
    Aldri i verden.
    88%
    Får nok med seg ett poeng
    5%
    Ja, i dag kommer sesongens første seier!
    7%
    Antall stemmer: 3075
    Spill mot ett mål så langt.
    7'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Norwich City
    Mål: Mason Mount
    Målgivende: Jorginho
    SUSER! Mount får ballen 18 meter fra mål og klemmer til på halvspretten. Blåser ballen hardt og lavt i det lengste hjørnet. Mesterlig satt av Mount.
    8'
    Den scoringen kommer naturligvis cirka to minutter etter at avstemningen ble lagt ut. Oppoverbakke for kanarifuglene nå.
    8'
    Det var for øvrig Mounts første scoring for sesongen. Scoret ni i alle turneringer forrige sesong.
    9'
    Chelsea maler på. Får kampens første corner.
    11'
    Norwich klarerer.
    12'
    Norwich-kaptein Hanley fikk seg en trøkk i duell med Havertz. Halter litt.
    14'
    Full kontroll i starten av denne kampen, Chelsea. Norwich får ikke ha noe særlig ball.
    16'
    Chelsea 2 - 0 Norwich City
    Mål: Callum Hudson-Odoi
    Målgivende: Mateo Kovacic
    DET GÅR SÅ FORT! Norwich klarte nettopp å bryte høyt på Chelseas banehalvdel, men vertene vinner ballen tilbake. Kovacic får ballen midt på banen, sender en lekker pasning mellom stopper og back, Hudson-Odoi kommer alene med Krul og bredsider ballen i det lengste hjørnet.
    18'
    Og det er intet mindre enn en oppskriftsmessig start på kampen for London-laget. Ingen (ren) spiss, ingen problem.
    20'
    Hanley feller Havertz. Frispark Chelsea et godt stykke inne på gjestenes banehalvdel.
    23'
    Litt for langt fra mål til å være skuddhold. Eller?
    23'
    Blir innlegg, men Norwich får etter hvert klarert.
    23'
    Ny corner for Chelsea.
    26'
    Nok en Norwich-klarering, men Chelsea har fortsatt ballen.
    27'
    Gjestene på en sjelden visitt i angrep, men mister ballen.
    28'
    Norwich kommer til innlegg ved Lees-Melou, men Mendy kommer ut og plukker.
    30'
    Chelsea stormer i angrep og Mount kommer til avslutning etter fint forarbeid av Hudson-Odoi. Skuddet går rett på Krul.
    31'
    Har for øvrig knapt sett Mathias Normann så langt i dag. Men det har vært vanskelige arbeidsforhold for ham og Norwich-spillerne.
    34'
    Avslutningsforsøk fra Kabak. Over.
    36'
    Tøff duell mellom Pukki og Rüdiger. Sistnevnte går seirende ut av den.
    39'
    Så får Havertz en gyllen mulighet, men tyskeren bommer litt på ballen.
    39'
    Chelsea 3 - 0 Norwich City
    Mål: Reece James
    Målgivende: Mason Mount
    LEKKERT! Høyrebacken stormer fremover og spilles alene med Krul. Lobber ballen på utsøkt vis over Krul! Avslutter som en ekte spiss der, Reece James.
    42'
    Så prøver Mount seg fra distanse. Måker den over.
    44'
    Gult kort til Norwich City
    Pierre Lees-Melou
    Kampens første gule til franske Lees-Melou.
    45'
    Legges til minimum ett minutt.
    45'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Brandon Williams
    Ut: Dimitris Giannoulis
    46'
    Inn: Milot Rashica
    Ut: Pierre Lees-Melou
    46'
    Farke gjør to endringer på laget. Så får vi se om Norwich kan komme seg litt mer i kampen.
    47'
    Chelsea fortsetter vel egentlig bare der de slapp og styrer banespillet.
    50'
    Havertz tvinger frem et hjørnespark for vertene.
    52'
    Krul kommer ut og bokser.
    53'
    FOR EN SJANSE! Chelsea roter det plutselig til på egen halvdel! Chilwell med en skummel pasning som havner hos Rashica. Han forsøker å runde Mendy, men keeperen er lynrask, med på notene og redder på mesterlig vis!
    53'
    Ben Gibson
    I overkant tøff i duell med Havertz, midtstopperen.
    55'
    Chelsea 4 - 0 Norwich City
    Mål: Ben Chilwell
    FIRE! Chilwell får ballen over på venstrefoten og kan helt upresset kline til. Banker ballen i det lengste hjørnet. Godt satt.
    57'
    Mathias Normann drar seg fint forbi to mann, men påfølgende skuddforsøk blokkeres.
    60'
    Norwich City scorer selvmål!
    Chelsea 5 - 0 Norwich City
    Mål: Max Aarons
    FEM! Fra vondt til verre for Norwich! Hudson-Odois innleggsforsøk går via Aarons. Endrer retning, treffer Tim Krul og går i mål!
    64'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Jorginho
    64'
    Andre gule kort til Norwich City
    Ben Gibson
    Nå går bortelaget fullstendig opp i limingen. Gibson før sitt andre gule og tar dermed en tidlig dusj. Altfor sen inne i James der, Gibson.
    65'
    For en forferdelig dag dette har vært for Norwich.
    67'
    Ingenting som stemmer for Norwich nå. Spiller enkelt fra seg ballen, går i veien for hverandre og gjør generelt enkle feil.
    69'
    Inn: Andrew Omobamidele
    Ut: Josh Sargent
    69'
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    God dag på jobben for Hudson-Odoi.
    70'
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Kai Havertz
    70'
    Det første Barkley gjør er å fyre fra distanse. Markkryperen sniker seg på feil side av stolpen.
    71'
    Nytt langskudd fra hjemmelaget. Chilwell som prøver seg fra enda lengre hold denne gangen. Ballen suser et par meter over tverrliggeren.
    72'
    Reece James løfter mot Chilwell i bakrom, men Norwich-forsvaret faller av i tide og avverger.
    76'
    Ziyech sin tur til å teste skuddfoten. Sikter på det lengste krysset, men sender ballen noen meter til side for målet.
    78'
    Chelsea fortsetter å skyte. Loftus-Cheek klinker til - rett på Krul som redder greit.
    79'
    Ny redning fra Krul, og denne er meget god! Barkley river seg fri på vei inn i feltet, men alene med Krul blir han stoppet. Corner til vertene.
    80'
    Corneren tas kort, før den spilles ut til Ziyech. Han fyrer av, og treffet er mye bedre enn det forrige forsøket hans. Igjen er Krul der med en fin redning.
    80'
    Chilwell løfter inn, før Krul bokser ut. Ballen går igjen inn i feltet, der Rudiger skyter. Ballen går opp i hånda til Normann, og det spørs om ikke det blir straffespark.
    81'
    Dommer skal ut å se den på skjerm.
    82'
    Det blir straffe til Chelsea.
    83'
    Mathias Normann
    Får det gule der, Normann.
    83'
    Krul redder straffesparket til Mount, men nederlenderen var for langt ute fra streken så dette straffesparket skal bli tatt på nytt.
    84'
    Mount står klar igjen.
    85'
    Chelsea scorer på straffe!
    Chelsea 6 - 0 Norwich City
    Krul er på den også, men ballen går via keeperen og i mål. Mounts andre scoring i kampen.
    85'
    Ziyech setter fart, men stoppes kontant av Normann.
    89'
    Norwich får frispark i midtsirkelen. Roer ned tempo.
    89'
    Ziyech får ballen i bakrom, men vinkes av for offside.
    90'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Chelsea 7 - 0 Norwich City
    Målgivende: Ruben Loftus-Cheek
    HAT-TRICK! Loftus-Cheek spilles fri på høyre, og går mot Krul. I det han nærmer seg keeperen, spiller han ballen uselvisk til Mount på blank. Han triller enkelt inn sin tredje scoring for dagen.
    90'+1
    Ziyech med noen lekre detaljer, før han legges i bakken nede ved hjørneflagget. Frispark til Chelsea.