Hei, og velkommen til livedekning av storkampen mellom Chelsea og Manchester City!
    Chelsea (3-5-2): Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - James, Kante, Jorginho, Kovacic, Alonso - Lukaku, Werner.
    Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva - Foden, Jesus, Grealish.
    Chelsea-benken: Arrizabalaga, Chilwell, Chalobah, Thiago Silva, Loftus-Cheek, Saul, Havertz, Hudson-Odoi, Ziyech.
    Manchester City-benken: Steffen, Stones, Ake, Sterling, Torres, Fernandinho, Mahrez, Palmer, Lavia.
    Thomas Tuchel gjør fire endringer på Chelsea-mannskapet fra forrige seriekamp mot Tottenham. Mendy er tilbake fra skade, og tar plass mellom stengene på bekostning av Arrizabalaga. James, Kante og Werner er også inne på laget, mens Thiago Silva og Havertz sitter på benken. Mason Mount er ikke med i troppen.
    Pep Guardiola gjør også fire endringer fra 0-0-kampen mot Southampton i forrige ligakamp. Laporte, de Bruyne, Rodri og Foden er inne på laget, mens Ake, Fernandinho og Sterling er benket. Gundogan er ikke i troppen.
    Chelsea topper Premier League-tabellen med 13 poeng på fem kamper. De har bare sluppet inn ett mål på de kampene. Gjestene fra Manchester ligger fire plasser bak, men ti poeng.
    Dette er en reprise av Champions League-finalen fra mai, der Chelsea vant 1-0.
    I begge Premier Leauge-oppgjørene mellom lagene forrige sesong endte det med borteseier. Manchester City vant 3-1 på Stamford Bridge, mens Chelsea vant 2-1 på Etihad Stadium.
    Foden sparker i gang dette gigantoppgjøret mellom regjerende Champions League-mester Chelsea og regjerende Premier League-mester Manchester City!
    1'
    «Champions of Europe, you'll never sing that» lyder det fra Chelsea-supporterne. Deilig stikk mot gjestene som fortsatt ikke har gått til topps i Champions League.
    2'
    Walker svinger inn. Azpilicueta header den ut til kampens første hjørnespark.
    3'
    Foden slår inn, men ingen i feltet får ordentlig kontakt med ballen.
    3'
    Werner stjeler ballen på gjestenes banehalvdel, men mister ballen like fort som han vant den.
    5'
    Jesus får slått inn, men vertene får den bort.
    6'
    Jesus er frempå igjen, og utfordrer Rudiger. Den tyske stopperen takler ballen ut til corner, og sender samtidig Jesus i bakken. Brasilianeren trenger litt tid, men kommer seg til slutt opp.
    6'
    Foden slår inn igjen. Rett i klypene til Mendy.
    7'
    Chelsea prøver å sette i gang en kontring, og Alonso stoppes på ulovlig vis av de Bruyne.
    7'
    Nytt frispark til Chelsea på egen halvdel. Werner legges i bakken av Dias.
    9'
    Grealish går i bakken i duell med James, og vil ha frispark. Får ingenting av dommer Michael Oliver.
    11'
    James ligger nede etter duellen med Grealish. Kunne se ut som han fikk foten i klem. Får tilsyn ute på gresset.
    11'
    James er klar for å fortsette, og er inne på banen igjen.
    12'
    City angriper, men Chelsea ligger dypt i forsvar. Da klarer ikke gjestene å spille seg gjennom.
    14'
    De Bruyne kommer seg fri på venstre, og slår ut i feltet. Der har han ingen lagkamerater.
    15'
    Chelsea kontrer, og gjør det godt. Werner løper seg fri på venstre, og banker ballen inn foran mål. Der venter Lukaku, men han får ikke kontakt med ballen.
    16'
    Foden avblåses for offside.
    17'
    Werner går inn i feltet, og fyrer av mot nærmeste hjørnet. Ballen går i ryggen til Walker, før den går ut til hjørnespark.
    18'
    Alonso slår inn, før Rodri header ballen vekk.
    18'
    Corner til gjestene, som de Bruyne svinger inn. Mendy plukker.
    19'
    City angriper igjen. Cancelo spiller til Grealish, som prøver å legge igjen til de Bruyne. Den plukkes opp av Chelsea-forsvaret.
    20'
    Bernardo og Rudiger i en liten diskusjon med dommer Oliver.
    21'
    Cancelo slår inn i feltet mot Bernardo, men Rudiger header den ut.
    22'
    Halvspilt første omgang, og Manchester City har hatt 65 prosent av ballen. Gjestene dominerer spillet, men har likevel ikke klart å spille seg til noen gode muligheter.
    23'
    Alonso gir bort ballen på egen halvdel, men reddes av at Kante vinner ballen fra Grealish umiddelbart.
    24'
    Manchester City har hatt 71 prosent ball så langt, melder Premier League.
    25'
    De Bruyne slår inn nok et hjørnespark, som Alonso får ut til enda en corner.
    25'
    De Bruyne slår inn igjen, før Mendy bokser den ut.
    26'
    Chelsea får ikke til mye her nå. Så fort de vinner ballen, prøver de å spille litt pasninger på egen halvdel. Det funker ikke mot det høye presset til City, og ballen blir bare banket opp i banen. Da kan City starte på nytt.
    26'
    Reece James sitter nede igjen. Må nok gi seg nå. Thiago Silva gjøres klar.
    27'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Thiago Silva
    Ut: Reece James
    Det er slutt for James. Får håpe for unggutten sin del at det ikke er snakk om et lengre skadeavbrekk.
    29'
    Azpilicueta er for øvrig flyttet opp på høyre vingback etter byttet.
    30'
    City kommer igjen, og de Bruyne løsner skudd fra 16 meter. Ballen går rett i blokka, før Chelsea får ballen ut.
    31'
    Azpilicueta vinner ballen fra Grealish, men avblåses for frispark imot.
    32'
    Rodri sin tur til å lade slegga. Skuddet fra distanse går via hodet til Rudiger og ut til corner.
    34'
    Inn fra Foden igjen, og denne gangen får Dias headet mot mål. Jorginho blokkerer den, før City igjen vinner en corner.
    34'
    Det påfølgende hjørnesparket ble ufarlig.
    35'
    Lukaku får ballen feilvendt, men touchen sitter ikke og City kan ta over igjen.
    38'
    De Bruyne prøver seg fra distanse. Godt stykke over.
    39'
    Jorginho legger de Bruyne i bakken langt inne på Citys halvdel.
    40'
    Et sjeldent innlegg inn i City-feltet, men ingen Chelsea-spillere kommer seg på den. Utspark fra Ederson.
    43'
    Rudiger forsvarer seg godt mot Jesus, men må gi bort en corner.
    45'
    Foden svinger inn på bakerste, der Christensen header bort. Ballen kommer tilbake i feltet, og igjen klarerer Christensen.
    45'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Alonso går i bakken i duell med Walker, men får ikke frispark. Svarer med å felle Walker, og gjestene får frisparket nede ved eget hjørneflagg.
    45'+1
    Werner slår inn, men City får den bort. Chelsea prøver å holde trykket oppe, men City får til slutt kontroll på ballen.
    45'+2
    Grealish løfter mot Jesus, men den går over brasilianeren.
    45'+2
    Der er det pause på Stamford Bridge. City er vært fullstendig dominerende, men klarer ikke å komme til de gode mulighetene.
    Vertene sparker i gang de siste 45.
    46'
    Grealish utfordrer på venstre, men stoppes av Christensen.
    48'
    Grealish får ballen igjen, og denne gangen er han fri. Spiller ut i feltet, der Bernardo legger igjen til de Bruyne. Han fyrer rett i blokka.
    48'
    City vinner ballen tilbake, og ballen spilles til City. Han prøver å skru ballen i det lengste hjørnet, men må se at den går noen meter til side for målet.
    48'
    Bernardo svinger inn, før ballen heades ut.
    50'
    Werner har ballen på høyre, men i duell med tre City-spillere blir det tøft. Ballen går ut til slutt ut til City-kast.
    50'
    Corner til City.
    52'
    Mål for Manchester City!
    Chelsea 0 - 1 Manchester City
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Rodri
    Der sitter den! Corneren tas kort før den ender opp hos Gabriel Jesus i feltet. Han vender opp, før han fyrer løs. Ballen går via Jorginho, og da er Mendy utspilt. 1-0 til City!
    53'
    Da må nok Chelsea komme høyere i banen, og det kan åpne denne kampen.
    54'
    City kommer igjen, men de Bruyne stoppes av Christensen.
    55'
    Azpilicueta svinger inn mot Lukaku, men Bernardo er nede og får headet den vekk.
    55'
    Corner til Chelsea. Kan de svare her da?
    56'
    Corneren klareres på første stolpe.
    57'
    Nesten så Werner spilles alene gjennom med Ederson, men ballen er litt for lang.
    57'
    Frekt forsøk fra Grealish! Han river seg løs fra Azpilicueta, før han banker til mot det lengste hjørnet fra skrått hold. Der er Mendy nede men en god redning, og får den ut til corner.
    58'
    Hjørnesparket heades unna.
    59'
    Lukaku kommer seg fri fra Cancelo, før han banker ballen i inn foran mål. Gjestene får den bort.
    59'
    City kommer to mot to, men de Bruyne fører litt for lenge før han spiller til Foden. Når ballen først kommer er Foden i offside.
    60'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: N'Golo Kante
    Offensivt bytte fra Tuchel.
    60'
    Redning på streken! City kommer med mange folk, og til slutt ender ballen opp hos Jesus på bakerste. Mendy er allerede utspilt, og Jesus sender ballen mot mål. Der står Thiago Silva, og får den bort. Enorm mulighet!
    61'
    Lukaku setter ballen i mål, men den annulleres for en offside på Havertz i oppbyggingen av angrepet.
    63'
    Gult kort til Manchester City
    Aymeric Laporte
    65'
    Laporte feller Lukaku like utenfor sekstenmeteren. Frispark til Chelsea i fin posisjon.
    65'
    Alonso står klar. Her skal det skytes...
    65'
    Alonso fyrer den rett i muren, før den går ut til corner.
    66'
    Dias header unna.
    66'
    Ballen kommer tilbake til Alonso, som sender ballen bak mål. Samtidig har Thiago Silva gått i bakken i feltet, og Chelsea roper på straffe. Oliver hører ikke.
    66'
    Nesten for City igjen! De Bruyne med en sylfrekk tunnel på Thiago Silva, før han spiller fri Grealish. Han slår inn foran mål, før ballen ender hos de Bruyne i returrommet. Han skyter via blokka, og ut til corner.
    68'
    Chelsea får en god kontringsmulighet fra det hjørnesparket, men Kovacic spiller bort ballen.
    68'
    Alonso legger inn mot Lukaku. Dias header den opp i luften, før Ederson plukker ballen.
    69'
    Lukaku spiller til Kovacic, som kommer til skudd. Dias kaster seg inn blokka, og får den ut til corner.
    71'
    Dias header unna igjen.
    71'
    Jorginho slår opp mot Werner, men den går helt inn til Ederson.
    72'
    City tar kort corner, før de Bruyne prøver å legge den inn i boksen. Den flyr laaaangt over feltet.
    73'
    Cancelo spilles fri på venstre, men innlegget går rett i klypene til Mendy.
    74'
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Jorginho
    76'
    Azpilicueta slår inn, men treffer ingen lagkamerater.
    77'
    Gult kort til Chelsea
    Marcos Alonso
    Stopper en City-kontring.
    77'
    Andreas Christensen
    Nytt gult kort. Christensen holder lenge i de Bruyne.
    78'
    Frispark til Walker etter en stempling fra Havertz halvveis inne på Chelseas banehalvdel.
    79'
    Laporte dobler nesten ledelsen! De Bruyne banker inn frisparket, og Laporte får en tå på den. Ballen går i retning målet, men sniker seg på utsiden.
    79'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Kevin De Bruyne
    80'
    Farlig innlegg fra Werner, men City får den bort!
    82'
    Så er det Grealish som får muligheten! Spilles fri av Foden, men alene med Mendy klarer han ikke å sette ballen forbi Chelsea-keeperen.
    83'
    Antonio Rüdiger
    River ned Mahrez.
    84'
    Mye frem og tilbake her nå.
    86'
    Inn: Fernandinho
    Ut: Phil Foden
    87'
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Jack Grealish
    87'
    Ballen inn mot Lukaku i feltet, men han får ikke godt opp i luften siden Dias' press er strålende.
    88'
    Ederson får frispark etter en duell med Havertz.
    90'
    Både Ederson og Havertz blir liggende.
    90'
    Det legges til fire minutter.
    90'
    Havertz får behandling på gresset.
    90'+1
    Spillet er i gang igjen, og Havertz og Ederson fortsetter.
    90'+2
    Azpilicueta går i bakken, og Chelsea roper på straffe. Oliver vinker spillet videre. Så riktig ut.
    90'+4
    Azpilicueta får hodet på ballen i feltet, men får verken sendt den til Werner eller styrt den på mål.